#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν*

του Σταύρου Χριστακόπουλου
Μια νέα σκληρή πραγματικότητα αναδύεται στην Ευρώπη στο φόντο της κλιμάκωσης του πολέμου στη Συρία, της έντασης μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, της έξαρσης του μεταναστευτικού - προσφυγικού και της τρομοκρατίας, η οποία εξελίσσεται στον νέο εφιάλτη της Γηραιάς Ηπείρου. Σε αυτή την πραγματικότητα η Ελλάδα βλέπει ήδη το μέλλον της να δυσκολεύει.
 

Τι διαφημίζουν οι Τράπεζες ;

ή .. εξαγορά ... σιωπής ...
Θα σου φαινόταν λογικό να έβλεπες συνεχείς διαφημίσεις μιας επιχείρησης που όταν πήγαινες στο μαγαζί της δεν θα είχε να σου προσφέρει ούτε το 1/10 των προϊόντων της;
Όχι, θα πεις. Όχι, εκτός αν πρόκειται για τράπεζα.
Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με τα λεφτά των φορολογούμενων και διαφημίζουν το ...τίποτα, αφού το 95% των πελατών τους το μόνο που μπορεί να κάνει σε μία τράπεζα είναι να σηκώσει 420 ευρώ (αν φυσικά τα έχει). Όλα τα άλλα "προϊόντα" έχουν τόσους αστερίσκους που ουσιαστικά αφορούν από ελάχιστους έως κανέναν.Γιατί λοιπόν διαφημίζονται μανιωδώς οι τράπεζες;
Απλούστατον.
Η σιωπή είναι επίσης ένα προϊόν που πουλιέται και αγοράζεται.

Τώρα ξεκινά η πολεμική επένδυση

Η Γερμανία κήρυξε τον πόλεμο στην Συρία βάζοντας 134 δις ευρώ 
Το ΝΑΤΟ κάνει στρατιωτική βάση όλη την Τουρκία
 
Ενώ η Ευρώπη περίμενε ότι η Μ. Βρετανία θα ήταν αυτή που θα συμμετείχε στην εισβολή στην Συρία πρώτη μετά την Γαλλία, η Γερμανία έκανε προσπέραση και ενέκρινε αποστολή 1,200 Γερμανών στρατιωτών, μιας φρεγάτας που ήδη πλέει προς την Ανατολική Μεσόγειο, αναγνωριστικών αεροσκάφων και ενός αεροσκάφους ανεφοδιασμού.

 Ο πόλεμος των δις ξεκινά
Ο πόλεμος στην Συρία δεν θα είναι πόλεμος ημερών, ούτε μηνών αφού το υπουργικό συμβούλιο της Γερμανίας καθόρισε ότι το κόστος ετησίως για την συμμετοχή της στο πόλεμο εναντίον του ισλαμικού κράτους θα ανέλθει στα 134 δις ευρώ.

«Βαρέσαμε διάλυση....»

  Η κυβέρνηση ...αρμενίζει, η ΝΔ διχάζεται, οι Κεντρώοι ...επανεφευρίσκονται 
 
Γράφει η Κόκκινη Οχιά
Το αστικό πολιτικό σκηνικό στη χώρα καταρρέει.  Μόλις δύο μήνες μετά την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες, και η αίσθηση της αποσύνθεσης και του ευτελισμού μοιάζει να καλύπτει το σύνολο της πολιτικής σκηνής. Τα μνημόνια 1, 2, 3 (και ποιος ξέρει πόσα άλλα), δηλαδή η περιληπτική καρικατούρικη, πλην άκρως επίπονη και αποκαλυπτική, μορφή τού τι σημαίνει καπιταλισμός, «κατάπιαν» τους κομματικούς εκφραστές τους.

Βάζει τό στήθος της μέσα από τό Συρματόπλεγμα

Βάζει τό στήθος της μέσα από τό Συρματόπλεγμα
γιά νά πιεί γάλα τό μωρό......!!!
''Κι ο κόμπος του λυγμού μας...
δένεται κόμπος του σχοινιού..
για το λαιμό του οχτρού μας''....
ΡΙΤΣΟΣ..


ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ...


ΟΜΟΛΟΓΙΑ- ΣΟΚ: Έτσι διαμελίσαμε τη Γιουγκοσλαβία…

Ο πρώην πράκτορας της CIA, Ρόμπερτ Μπέιρ, αποκαλύπτει το βρώμικο παρασκήνιο της επιδρομής ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- Ε.Ε
 ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Είναι ξεκάθαρο πως αυτοί που προκάλεσαν τον πόλεμο και υπαγόρευσαν τους όρους της ειρήνης, κατέχουν τώρα εταιρείες που εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο των περιοχών αυτών. Απλώς υποδούλωσαν λαούς και τα παραγόμενα καταλήγουν στη Γερμανία και στις ΗΠΑ». Η ως άνω αποκάλυψη- καταγγελία έγινε από τον πρώην πράκτορα της CIA , Ρόμπερτ Μπέιρ, και αφορά στην ιμπεριαλιστική επιδρομή του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Γιουγκοσλαβία και στις μεθοδεύσεις των μυστικών υπηρεσιών εκείνη την περίοδο. Και συνεχίζει ο ίδιος: «Αυτοί είναι οι νικητές, καθώς οι λαοί υποχρεώνονται να εισάγουν, κατόπιν από αυτούς και καθώς δεν έχουν χρήματα αναγκάζονται να δανείζονται. Αυτή είναι η ιστορία στα Βαλκάνια»…