#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Δείτε καρέ-καρέ την κλωτσιά του αγρότη-καρατέκα στους άνδρες των ΜΑΤ

Με καρατερίστικες φιγούρες ο αγρότης στο παρακάτω βίντεο επιτέθηκε στους άνδρες των ΜΑΤ κρατώντας τη γκλίτσα στο χέρι κατά τη διάρκεια του παναγροτικού συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα.

Ο άνδρας κατάφερε να «γκρεμίσει» στο οδόστρωμα τον έναν από αυτούς. Οι άνδρες των ΜΑΤ σάστισαν καθώς δεν περίμεναν την πισώπλατη επίθεση και τελικά δεν κατάφεραν να τον πιάσουν.

Δημ. Παπαχρήστος( η φωνή του Πολυτεχνείου): Μην πάρει ο διάολος και ανοίξω το στόμα μου για τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνέντευξη στον Αλέξη Γαγλιάhuffingtonpost.gr
Μια γυναίκα σταματά για να τον χαιρετήσει- του μιλάει (και αυτός σε εκείνη) με τον μοναδικό και ελευθέριο τρόπο των φίλων από τα παλιά αλλά και πραγματικών συντρόφων μέχρι σήμερα. «Γράψε ότι όσο ζούμε θα θυμόμαστε τα λόγια του εκείνες τις ημέρες», λέει η γυναίκα φεύγοντας. Και όπως αυτή ξεμακραίνει, ο Δημήτρης Παπαχρήστος, με την ίδια νευρώδη φωνή που ακούγονταν το Νοέμβρη του ’73 από την Πατησίων σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο τελικά, μου λέει ότι αυτή η κυρία με τα άσπρα μαλλιά εκείνες τις ίδιες μέρες ήτανε έγκλειστη στις φυλακές Αβέρωφ.

«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν»

Με χρονοδιάγραμμα μέχρι τα τέλη Μάρτη 2016 επιδιώκουν να ξεπουλήσουν όλη τη δημόσια περιουσία. Μετά αναμένεται το διάγγελμα του «δυστυχώς επτωχεύσαμεν». Το επίσημο κείμενο του ΤΑΙΠΕΔ διέρρευσε στη δημοσιότητα και πρωτοαναρτήθηκε στο ιστολόγιο τηςΕπιτροπής Αγώνα Κηφισιάς μέλος της οποίας το εξασφάλισε.

Η κυβέρνηση Τσίπρα υπέγραψε το τέλος της

Του Γιώργου Αλεξάτου
Νομίζω πως έχει καταλάβει η κυβέρνηση Τσίπρα ότι σήμερα υπέγραψε το τέλος της.

Με τα πρώτα λαϊκά σπίτια που θα επιχειρηθεί να κατασχεθούν, η κυβέρνηση αυτή θα πέσει από τη λαϊκή οργή. Πόσο μάλλον, αν τολμήσει να κατεβάσει στις γειτονιές τίποτα ένστολους αλητάμπουρες με κράνη, κλομπ και χημικά.

Σ' αυτό τον τόπο -μέρα που 'ναι σήμερα- δεν μας τρόμαξαν τα τανκς των μαύρων συνταγματαρχών. Τα ΜΑΤ του Τσίπρα, του Τσακαλώτου και του Σταθάκη θα φοβηθούμε;

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ "ΕΝΤΑΣΗ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ-ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ"

Μια σειρά από site της κατευθυνόμενης συστημικής παραπληροφόρησης, ενώ δεν έγραψαν απολύτως τίποτα για το μεγαλειώδες μπλοκ της Λαϊκής Ενότηταςστην πορεία του Πολυτεχνείου, αναπαρήγαγαν μια σκόπιμη παραπληροφόρηση περί φραστικών επιθέσεων αντιεξουσιαστών στους Λαφαζάνη και Στρατούλη, οι οποίοι υποτίθεται αναγκάσθηκαν να αποχωρήσουν προσωρινά από την πορεία του Πολυτεχνείου. Δυστυχώς τις πληροφορίες, αυτές διέσπειρε το Αθηναϊκό, στην πραγματικότητα κυβερνητικό, κυβερνητικότατο! - πρακτορείο ειδήσεων, το οποίο ούτε καν έκανε τον κόπο να επικοινωνήσει με τους δεχθέντες την "επίθεση" για να διασταυρώσει την "είδηση", όπως μας λένε οι τελευταίοι.