#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

Δάσκαλε πεινάω...


Ξεβρακώνοντας την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και το #irunmarathon!

Οι χρυσοί άνθρωποι της Εθνικής, προσφέρουν από την τσεπη τους 0,50 ευρώ για την ενίσχυση του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού Νοσοκομείου για κάθε post που γίνεται με το γνωστο πλέον hashtag #irunamarathon! Τα πράγματα όμως μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι….
Επειδή μου φάνηκε λίγο ύποπτο το θεματάκι έκατσα αρχικά και έψαξα πόσες χιλιάδες post έχουν γίνει σε facebook, instagram, twitter και είναι αρκετότατα! Μωρέ μπράβο, σκέφτηκα… Αν συνεχιστεί η καμπάνια με την ίδια δυναμική σε λίγο η Εθνική μάλλον θα κλαίει!

Έκκληση ΚΚ Ουκρανίας για υποστήριξη

Αγαπητοί σύντροφοι!
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας απευθύνει έκκληση για αλληλεγγύη και υποστήριξη προς όλα τα κομμουνιστικά, εργατικά και άλλα αριστερά κόμματα. Αυτή η βδομάδα θα είναι καθοριστική για την παράνομη δίκη που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της Ουκρανίας για να διώξει τους κομμουνιστές της Ουκρανίας και να απαγορεύσει την κομμουνιστική ιδεολογία στη χώρα.

Πόσες φορές χαίρεται ο ψεύτης κι ο κλέφτης στην Ελλάδα;

Η νέα ανακεφαλαιοποίηση των συστημικών τραπεζών ξεκίνησε. Δεκάδες δις ευρώ θα πάνε εκεί που πήγαν και όλα τα προηγούμενα. Στις τσέπες των κερδοσκόπων, βορά ενός πρωτοφανώς ασύδοτου συστήματος αγυρτίας και απάτης, που για λόγους πολιτικής ορθότητος ονομάζουμε τραπεζικό σύστημα.
Πρώτα βγήκαν τα νέα τεστ αντοχής των συστημικών τραπεζών στην Ελλάδα από την ΕΚΤ. Την ίδια ΕΚΤ που πριν ακριβώς ένα χρόνο διαβεβαίωνε - παρά κι ενάντια ακόμη και στα δικά της τεστ αντοχής - ότι οι συστημικές τράπεζες χαίρουν άκρας υγίειας. Έστω κι αν τρεις στις τέσσερις είχαν "κοπεί" από τα τότε τεστ.

Και είμαστε μόλις στην αρχή

Του Γιώργου Αλεξάτου
Με το σύνθημα "δολοφόνοι" υποδέχτηκαν οι διαδηλωτές τον Σουλτς και τους συριζαίους υπουργούς στο Στάδιο του Γαλατσίου, όπου βρίσκονται εκατοντάδες πρόσφυγες, υποχρεώνοντάς τους να κρυφτούν μέσα στο κτίριο.

"Δεν έχεις τσίπα", φώναζαν φοιτητές στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, που παραβρέθηκε σε εκδήλωση στην Ιατρική Σχολή.

Εργαζόμενοι του δήμου της Πάτρας επιτέθηκαν στη συριζαία δημοτική σύμβουλο Ουρανία Μπίρμπα και στον συριζαίο βουλευτή Κώστα Σπαρτινό, που είχαν το θράσος να εμφανιστούν στην απεργιακή συγκέντρωση.

Τραπεζικοί μύθοι

Του Αρη Οικονόμου
Όσο οι Έλληνες δεν συμμετέχουν οι ίδιοι στις βασικές αποφάσεις που αφορούν τη χώρα τους, ιδίως στον τρόπο που λειτουργεί το χρηματοπιστωτικό τους σύστημα, δεν θα υπάρξει μέλλον – αφού θα συνεχίσουν να είναι άβουλοι σκλάβοι χρέους 
«Εάν πιστεύει κανείς πως η Ελλάδα θα βρει ποτέ το δρόμο της εξόδου από την κρίση, επιστρέφοντας σε μία βιώσιμη ανάπτυξη, χωρίς να αλλάξει ριζικά η λειτουργία του τραπεζικού της συστήματος και χωρίς την ονομαστική διαγραφή μέρους των χρεών, δημοσίων και ιδιωτικών, είναι δυστυχώς εκτός τόπου και χρόνου – θύμα άκρως επικίνδυνων ψευδαισθήσεων».