#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: ΚΑΤΑΔΙΚΗ 26 ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ ΜΕ 74 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ

Με μια κίνηση που θα έκανε τα κεφάλια πολλών καπιταλιστών να εκραγούν αν συνέβαινε στις ΗΠΑ, η Ισλανδία μόλις καταδίκασε τον 26ο τραπεζίτη της σε φυλάκιση για το ρόλο που έπαιξε στην οικονομική κρίση του 2008.

Με δύο διαφορετικές αποφάσεις από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισλανδίας και το Δικαστήριο του Ρέκιαβικ, πέντε ανώτατοι τραπεζικοί από τις δύο μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας, τις Landsbankinn και Kaupping, κρίθηκαν ένοχοι για χειραγώγηση των αγορών, υπεξαίρεση και παραβίαση πιστωτικών υποχρεώσεων. Οι περισσότεροι από τους καταδικασθέντες θα εκτίσουν από δύο έως πέντε χρόνια φυλάκισης. Η ανώτατη ποινή για οικονομικά εγκλήματα στην Ισλανδία είναι έξι χρόνια, παρότι το Ανώτατο Δικαστήριο σκέφτεται να επεκτείνει τις ποινές πέρα των έξι ετών. ...

Προσοχή !!!

Προσοχή !!!

Όταν εμφανιστεί η διεύθυνση IP:  http//62.210.181.15:3130/get? 


στα στατιστικά σας, μην απαντάτε !

Είναι HACKER !!!

Καμαρώστε ένα τιποτένιο ανθρωπάκι!

Καμαρώστε ένα τιποτένιο ανθρωπάκι!
Δεν ξέρει ο Ηγετίσκος ο Ασήμαντος αυτό που ξέρει κι ένα πιτσιρίκι του δημοτικού σε σχολείο του Αιγαλέου! Σωστά δεν το λέω;
Τα χέρια, βρε κακομοίρη, τα σταυρώνουμε στις κηδείες και τα μνημόσυνα. Όταν ανακρούεται ο "Ύμνος στην Ελευθερία" σκεκόμαστε σε στάση προσοχής. Όπως κάνουν όλοι οι άλλοι στη φωτογραφία.

Μελετήστε, Θυμώστε, Εμπλακείτε

του Σπύρου Στάλια
• Κάθε χρόνο τα τελευταία επτά χρόνια μειώνεται ο πλούτος (αεπ) της χώρας. Αν αυτό, είναι ένα θέμα που σας νοιάζει, μελετήστε γιατί αυτό συμβαίνει. Μετά θυμώστε αγρία και μετά εμπλακείτε, με κάθε τρόπο, στην διαμόρφωση της οικονομικής πολιτικής.

• Κάθε χρόνο, τα τελευταία επτά χρόνια, αυξάνεται η ανεργία στη χώρα. Ποτέ η χώρα δεν είχε τόσο ανεργία. Αν αυτό το θέμα σαν αγγίζει, μελετήστε, γιατί γίνεται αυτό, μετά θυμώστε όσο πιο πολύ μπορείτε, και μετά εμπλακείτε στην διαμόρφωση της οικονομικής πολίτικης.

• Κάθε χρόνο το επίπεδο της παιδείας στη χώρα μας, σε όλες τις βαθμίδες, διολισθαίνει προς την αγραμματοσύνη. Αν σας ενδιαφέρουν τα θέματα της παιδείας, μελετήστε, μετά να θυμώσετε και μετά εμπλακείτε στη διαμόρφωση της οικονομικής πολίτικης.

Φοβού τους Γάλλους και δώρα φέροντας-Επίσημα δείπνα με την Ελλάδα για κυρίως πιάτο

 Πλιάτσικο μετά τιμών 

Μαρία Τσολακίδη
Από τις πιο ειρωνικές στιγμές στην ιστορία της έζησε η Ελλάδα κατά την επίσημη επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Ολάντ. Την ώρα της ανάκρουσης του Ύμνου εις την Ελευθερία με τις καρικατούρες της ελληνικής κυβέρνησης ως παραστάτες στον Γάλλο πρόεδρο, οι γαλλικές εφημερίδες έβγαιναν στην κυκλοφορία με τίτλους: "Η Ελλάδα βρίσκεται προς πώληση".

Ήρθαν, είδαν κι άρπαξαν
Δυστυχώς για άλλη μια φορά το ιλουστρασιόν των επισημοτήτων και των μεγάλων λόγων περί "ελευθερίας", "ευρωπαϊκής αλληλεγγύης" και "Ελλάς-Γαλλίας:

Τσίπρας – Ολάντ: Το μενού δεν θα είναι μπανάλ

Γιώργος Παπαχριστοδούλου
Το μενού της σημερινής συνάντησης Τσίπρα-Ολάντ, εκτός από την Αθήνα-αστακό (2.500 ένστολοι κινητοποιούνται σε ένα τεστ κι ενόψει θερμών κοινωνικών αντιδράσεων), θα μας το ανακοινώσει, φαντάζομαι, αργά το βράδυ, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη (έπειτα από το δείπνο με την Όλγα Τρέμη, στη Μεγάλη Βρετάνια, ήρθε η ώρα να δοκιμάσει και γαλλική σαμπάνια). Μην χανόμαστε, όμως, σε γκουρμέ λεπτομέρειες που αρέσουν στους φανφαρόνους Γάλλους, επειδή το σημερινό σημείωμα θα καταλήξει σε μπαναλιτέ.

2009 ΠΑΣΟΚ-2015 ΣΥΡΙΖΑ. ΤΥΧΑΙΟ;


ΩΔΗ στον κ. K a t r o u g a l o s....

Antonis K. Chachlakis
ΩΔΗ στον κο. K a t r o u g a l o s . . . κάπως έτσι τυχαία αρχίζουν κι οι κλωτσιές
"Press-gr"
 

Ας εξηγήσει κάποιος στον πρωθυπουργό Αλέκο Φλαμπουράρη τι είναι τα links

Μετά από όσα είπαν οι ηλίθιοι τηλεδημοσιογράφοι -που εργάζονται σε παράνομα ΜΜΕ που φοροδιαφεύγουν επί δεκαετίες- για τη σύλληψη του διαχειριστή του Gamato και τα «δισεκατομμύρια που χάθηκαν», θέλω να κάνω μια ερώτηση:
Ποιο ακριβώς είναι το έγκλημα του διαχειριστή του Gamato;
To Gamato δεν ανέβαζε ταινίες στη σελίδα του.
Το Gamato είχε links για άλλες σελίδες. Που ανήκουν σε άλλους.
Από όσα ξέρω, δεν απαγορεύεται να βάζεις links σε άλλες σελίδες.
Να, εγώ τώρα θα βάλω ένα link, για μια ταινία που είδα και μου άρεσε (να την δείτε κι εσείς). Μήπως να με συλλάβουν; Γιατί; Από πότε απαγορεύονται τα...
links;

Η ΕΑΑΚ βρήκε ένα μοναδικό τρόπο διαμαρτυρίας για την έλλειψη φοιτητικών εστιών

Η χιουμοριστική αφίσα της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (ΕΑΑΚ) δείχνει ένα ζευγάρι, 22 και 23 ετών, να κάνει σεξ, με τους γονείς ενός εκ των δύο να κοιμούνται στο πλάι!

Οι φοιτητές της ΕΑΑΚ, διαμαρτύρονται με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο για την έλλειψη εστιών και διεκδικούν «ανέγερση εστιών αποκλειστικά δημόσιων και δωρεάν, που να καλύπτουν τις ανάγκες για σίτιση, στέγαση, με πλήρη εξοπλισμό, εγκαταστάσεις για πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες».


Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Αριστερά, μνημόνιο χωρίς αναισθητικό!

Του Πάνου Κοσμά
Η κυβέρνηση επιχειρεί να ολοκληρώσει το «καθεστώς» του μνημονίου με σκληρά μέτρα για συνταξιούχους, αγρότες και μισθωτούς. Υπό την μπαγκέτα Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ, αναδομείται το αστικό – μνημονιακό μπλοκ εξουσίας. Και πρώτη φορά αριστερός Ατλαντισμός χωρίς όριο.
Με μνημόνιο χωρίς αναισθητικό, με πρώτη φορά αριστερό Ατλαντισμό χωρίς όριο και με «ηγεμονικές» κινήσεις αναδόμησης του αστικού – μνημονιακού μπλοκ εξουσίας, η «πρώτη φορά κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Αριστερά» επιχειρεί να ολοκληρώσει το έγκλημα της εμπέδωσης του μνημονιακού καθεστώτος ακραίας εκμετάλλευσης, με πολιτικό ισοδύναμο την ανάδειξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ σε ηγεμονικό διαχειριστή αυτού του καθεστώτος.

Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;

Το ψέμα βασιλεύει εκεί όπου η μόνη αλήθεια είναι αυτή του κέρδους.
Η πολιτική είναι στα χέρια των φουκαράδων που ισχυρίζονται πως υπερασπίζονται το δημόσιο συμφέρον για να το εξαπατήσουν, να κερδίσουν μια εκλογική πελατεία και να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους για εξουσία.
Η ανικανότητά του, από τη στιγμή που βρίσκονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα, εξισορροπείται μονάχα με τις γνώσεις τους γύρω από το μάρκετινγκ.

Οι όμορφες κυβερνήσεις όμορφα καίγονται...

Με μιά πρόχειρη ματιά (έτσι είναι οι επαγγελματίες!) που έριξαν οι τέσσερεις της τρόϊκας, αποφάσισαν πως χρηματοδότηση γιόκ!
Λείπουν λέει ακόμα καμιά τριανταριά προαπαιτούμενα,
     ..που είναι σίγουροι
όμως, ξαναλέει, πως η κυβέρνηση θα διευθετήσει το μικρό αυτό θεματάκι μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας(!).
Το blog δηλώνει ενθουσιασμένο.
Ειλικρινά.