#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Κοντογιώργης: "Να αλλάξει το πολιτικό σύστημα" βιντεο


Εκλογές στην Καταλονία με απειλές για capital contriol και αποπομπή της Μπαρτσελόνα !! ΒΙΝΤΕΟ

Όχι τυχαία, ο διοικητής της Τράπεζας της Ισπανίας, Λουίς Μαρία Λίντε, προειδοποίησε ότι σε περίπτωση απόσχισης, η έξοδος της Καταλονίας από το ευρώ θα είναι αυτόματη και θα επιβληθεί πάγωμα καταθέσεων.

Πάνω από 5 εκατομμύρια Καταλανοί ετοιμάζονται να προσέλθουν αύριο Κυριακή στις κάλπες, στην πιο κρίσιμη ίσως αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της πλούσιας επαρχίας και την παραμονή της ή όχι στην Ισπανία.

Maria Saadeh, Xριστιανή αντιπολιτευόμενη βουλευτίνα της Συρίας: Ο Άσαντ δεν είναι δικτάτορας...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Πολλοί λίγοι γνωρίζουν ότι στη Βουλή της Συρίας υπάρχει αντιπολίτευση...
Πολλοί λίγοι γνωρίζουν ότι η Βουλή της Συρίας είναι πολυκομματική...
Πολλοί λίγοι γνωρίζουν ότι ότι στις 280 έδρες της Βουλής στη Συρία έχουν εκλεγεί 30 γυναίκες...
Πολλοί λίγοι γνωρίζουν ότι στις φίλες και συνεργαζόμενες με τη δύση αραβικές χώρες κι ειδικότερα με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, η Βουλή διορίζεται από τον απόλυτο μονάρχη, τον εκπρόσωπο του Θεού κι η γυναίκα δεν έχει το δικαίωμα να οδηγήσει αυτοκίνητο ή να κυκλοφορήσει χωρίς σκεπασμένο το πρόσωπο και συνοδό τον σύζυγό της...
Kι όμως δεν γνωρίζουν, γιατί γνωρίζουν ότι "προσφέρουν" τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι...

Ο ανθρωπισμός των σκατόψυχων

 Καρτέσιος 
   Ξεμπερδέψαμε και με τα προσχήματα. Η Ευρώπη, δηλαδή η Μέρκελ, αποφάσισε να δημιουργηθούν τα λεγόμενα hot spots, δηλαδή κέντρα ταυτοποίησης μεταναστών και προσφύγων, τα οποία θα δημιουργηθούν σε Ελλάδα και Ιταλία. Όπως σχεδιάζεται, εκεί θα ταυτοποιούνται όσοι εισέρχονται στην Ε.Ε., θα διαχωρίζονται οι πρόσφυγες από τους οικονομικούς μετανάστες, οι μεν πρόσφυγες θα μπαίνουν στη διαδικασία του ασύλου και κατόπιν θα διαμοιράζονται στα υπόλοιπα κράτη-μέλη, ενώ οι οικονομικοί μετανάστες θα απελαύνονται.....

Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ


«Ελάτε για κατάσχεση …σας περιμένω»

Ξεκίνησαν πάλι οι απειλές για κατασχέσεις από χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία. Υπέρογκες ασφαλιστικές οφειλές, 26% φόρος από το πρώτο ευρώ, αναδουλειά, χιλιάδες οι κατεστραμμένοι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες. Τι κάνουμε αναρωτιούνται; Η παρακάτω οργισμένη και απόλυτα τεκμηριωμένη επιστολή – ασφαλισμένου στον ΟΑΕΕ απαντάει επί της ουσίας …

Η απαντητική επιστολή ενός αυτοαπασχολούμενου στις απειλές του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών

Ανακοίνωση του συλλόγου "Γιάννης Κορδάτος" - Δέκα επισημάνσεις για τις πρόσφατες εκλογές

1. Ο λαός έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς εγκλωβίστηκε από την τρομοκρατική προπαγάνδα ότι δεν υπάρχει λύση έξω από την ΕΕ και καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ πλασαρίστηκε ως δήθεν πιο ευαίσθητος διαχειριστής στην εφαρμογή του νέου μνημονίου. Γρήγορα η εμπειρία από την εφαρμογή του 3ου μνημονίου θα βοηθήσει το λαό να βγάλει τα συμπεράσματά του.

2. Οι άλλες μνημονιακές και συστημικές δυνάμεις (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Χ.Α. κλπ) συνεχίζουν να εγκλωβίζουν ένα μέρος του λαού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

1. Συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο της Λαϊκής Ενότητας για μια πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και για τον προγραμματισμό δράσης μέχρι το τέλος του χρόνου.

Το Πολιτικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους 155.000 πολίτες που υποστήριξαν με την ψήφο τους τη Λαϊκή Ενότητα, απορρίπτοντας τον πολιτικό και συναισθηματικό εκβιασμό, ξεπερνώντας την προσπάθεια τρομοκράτησης του εκλογικού σώματος. Χαιρετίζει τα μέλη και τους φίλους της Λαϊκής Ενότητας, που έδωσαν με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια τον εκλογικό αγώνα. Αυτή η αγωνιστική προσφορά μας επωμίζει ευθύνες και ενισχύει την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που μόλις ξεκινήσαμε.

Γερμανοί πολίτες διαδηλώνουν ενάντια στο ξεπούλημα των περιφερειακών αεροδρόμιων της Ελλάδας στη Fraport

Γερμανοί αλληλέγγυοι της “Επιτροπής Αλληλεγγύης με την Ελλάδα” “Griechenland-Solidaritaetskomite”διαδηλώνουν στη πόλη του Βισμπάντεν με “χάπενινγκ” έξω από το τοπικό κοινοβούλιο του Ομόσπονδου Κρατιδίου της Έσης, κατά της παράδοσης- ξεπουλήματος των Αεροδρομίων της Ελλάδας στην γερμανική κρατική εταιρεία “Fraport”.
“H Ελλάδα εξαναγκάζεται στο ξεπούλημα κρατικής περιουσίας και υποδομών” είπε ο Dieter Hooge: “Αυτό είναι αποικιοκρατική πολιτική στον 21ο αιώνα και μετατρέπει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο”

Τα χέρια που θα απλωθούν για κατασχέσεις θα κοπούν ΣΥΡΙΖΑ


Του Γιώργου Αλεξάτου
Αργά ή γρήγορα οι κατασχέσεις σπιτιών για χρέη στις τράπεζες θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Ήδη κάτι ακούστηκε για δώδεκα σπίτια στην Πάτρα, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη ρύθμιση των χρεών τους.


Είναι προφανές πως κάθε σπίτι που πρόκειται να κατασχεθεί είμαστε υποχρεωμένοι για λόγους ήθους, κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτικής αξιοπρέπειας, να το θεωρήσουμε δικό μας. Που σημαίνει πως πρέπει άμεσα, τώρα, να συγκροτήσουμε -ή να ανασυγκροτήσουμε- σε κάθε πόλη, σε κάθε συνοικία, δίκτυο αντίστασης, που θα βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση και ετοιμότητα.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου απαντάει στους επικριτές της Επιτροπής Αλήθεια για το χρέος


Ευθέως; κατηγορεί τον Τσίπρα ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου κ. Γ. Κασιμάτης

Μία άλλη άποψη εκφράζει ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου για τους λόγους που επέβαλαν οι δανειστές την θέλησή τους και οδήγησαν τον Τσίπρα σε εκλογές.
Ο κ. Γ. Κασιμάτης αναφέρει.
Οι εκλογές δε γίνονται γιατί υπήρχε κάποιος από τους λόγους λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, που ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδας. Οι εκλογές μεθοδεύτηκαν και αποφασίστηκαν από τους δανειστές μας και από τη συνεργαζόμενη κυβέρνηση: για να ανατρέψουν στα μάτια των λαών της Ευρώπης το μεγαλειώδες ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού στο απάνθρωπο και παράνομο καθεστώς δανεισμού που επέβαλαν στη χώρα μας και για να “νομιμοποιήσουν” την απάνθρωπη και άνομη “συμφωνία” που υπέγραψε η κυβέρνηση Τσίπρα.

Συνέντευξη Τύπου Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους

  25/09/2015