#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

*Απεχθάνομαι τα θύματα, που σέβονται τους εκτελεστές τους*

Της Αλέκας Ζορμπαλά

*Απεχθάνομαι τα θύματα, που σέβονται τους εκτελεστές τους*

Jean-Paul Sartre

Καλή Νύχτα!
(προβλέπεται μακριά και βαθιά)
 

Ραντεβού στα Τσιπράδικα

Από την 21η Σεπτεμβρίου οι δανειστές στήνουν τον λαό στον τοίχο-Η νέα κυβέρνηση της Αποικίας θα τραβήξει την σκανδάλη 
 
Γιάννης Λαζάρου
Όχι μην πάει το μυαλό σας στα καζάνια που ετοιμάζονται για το νέο τσίπουρο και στα γλέντια που ακολουθούν κάθε σταγόνα του θεϊκού Ελληνικού ποτού. Αφού κι αυτό ουσιαστικά στην παρανομία θα γίνεται με εντολές των "συμμάχων" της ΕΕ.
Το ραντεβού είναι για την επομένη των εκλογών στα Τσιπράδικα κόλπα που θα συμμετέχουν άπαντες, και στα οποία όποιος κι αν εκλεγεί, στην όποια κυβέρνηση δεν θα έχει κανέναν, μα κανέναν λόγο στην διακυβέρνηση της χώρας.
Ως καλοί λαγοί οι υποτελείς των οικονομικών επιτελείων μάς ενημέρωσαν πριν τις εκλογές για κάποιες αλλαγούλες  που θα επέλθουν για τους οφειλέτες του δημοσίου.
Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Ευχαριστώ από καρδιάς!


Και φυσικά, να ευχαριστήσω όλους και όλες που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον Τσίπρα, αν και ξέρουν ότι η μνημονιακή πολιτική που θα ακολουθήσει αν ξαναγίνει κυβέρνηση είναι δεδομένη.

Πολιτικοί, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι που “έβαλαν πλάτη” στο ναζισμό

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σύνοψη δηλώσεων από τον χρήστη του Twitter  @ShaolinWuShu

Πρόγραμμα 100 ημερών των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ. Μην πει κανείς μετά ότι δεν ήξερε...


Ντοκιμαντέρ Citizend 2015


Citiz€nd - Ελληνικό Ντοκιμαντέρ για την Κοινωνική & Οικονομική Κρίση

Το ντοκιμαντερ Citiz€nd είναι μια προσπάθεια ακομμάτιστων και ανεξάρτητων νέων της χώρας μας, που προσπαθεί να απεικονίσει τα γεγονότα που μας οδήγησαν στην περίφημη οικονομική κρίση και να φωτίσει ορισμένες σκοτεινές πτυχές. Περισσότερο όμως μας ενδιαφέρει να παρακινήσουμε όσοι μας κάνετε την τιμή να το παρακολουθήσετε, να εμπνευστείτε και να παρακινηθείτε από τις ιδέες και προτάσεις που διατυπώνουν αρκετοί εξειδικευμένοι συμμετέχοντες στο ντοκιμαντερ, με σκοπό ο καθένας μας να βάλει ένα μικρό ή μεγαλύτερο λιθαράκι στην οικονομική, κοινωνική και ηθική επάνοδο των ελληνικού λαού.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ

του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Οι αυριανές εκλογές, που αποφάσισε ο Τσίπρας, με την ενθάρρυνση των Πιστωτών και της Ουάσιγκτων, εντάσσονται στη σειρά πραξικοπημάτων που άρχισε με την παραβίαση της εντολής που έδωσε ο ελληνικός λαός την 5η Ιουλίου. Αποσκοπούν να «θάψουν» το ‘Όχι στη συνέχιση της μνημονιακής υποδούλωσης και καταστροφής που απαίτησε ο ελληνικός λαός από την πολιτική ηγεσία του, να επισφραγίσουν την ήττα του και να δώσουν μια επίφαση νομιμότητας σε όσα συνέβησαν και όσα, απολύτως τρομερά, θα συμβούν στη χώρα και στην Κύπρο, το αμέσως επόμενο διάστημα.
Για πολλοστή φορά στη νεώτερη ελληνική ιστορία ο ελληνικός λαός ηττήθηκε μέσω χειραγώγησης από τους ξένους και προδοσίας της ηγεσίας του, όπως συνέβη με την Εθνική Αντίσταση (1941-45), με τον αγώνα της Κύπρου (1955-59), με τους δημοκρατικούς αγώνες του ελληνικού λαού που οδήγησαν στον εκλογικό θρίαμβο του Γεώργιου Παπανδρέου το 1964. Οδηγώντας αντίστοιχα στον εμφύλιο, στις συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου, στη δικτατορία της 21ης Απριλίου και στην εισβολή και κατοχή της μισής Κύπρου.

Η ΞΕΠΕΤΑ…

Πουτ@νες υπάρχουν γιατί κάποιος πληρώνει για να γ@μισει.
Τα λεφτά σου τις κάνουν πουτ@νες.Αν οι πελάτες σταμάταγαν να υπάρχουν τα μπουρδέλα θα κλείνανε. Απλό δεν είναι? Το πρόβλημα είναι πως οι πελάτες θα υπάρχουν , γιατί όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο η μ@λακια είναι καλή αλλά με το γ@μισι αποκτάς και γνωριμίες. Κι υπάρχουν τόσοι που τις χαρές της ζωής δεν μπορούν να τις δημιουργήσουν πρέπει να τις αγοράσουν. Υπάρχουν τόσοι άλλοι που οι χαρές τους είναι βρώμικα, διεστραμμένα γούστα που τα ψάχνουν στο πίσω μέρος της καθως πρέπει νοικοκυρεμένης κοινωνίας. Αρα η κοινωνία θα λειτουργεί μόνιμα με το προσωπείο του νοικοκύρη στο μπροστά μέρος του μυαλού και με το βρώμικο στο πίσω μέρος του κεφαλιού με όλες εκείνες τις επιθυμίες και τα θέλω που το αχόρταγο τομαράκι επιβάλλει.  Το νόημα το έπιασε ο σοφός Αλέξης όταν είπε πως μ΄ενα δημοψήφισμα εκτονωθήκαμε. Τη ρίξαμε κάπου τη ψήφο,  έτσι σαν ένα one night stand,. Ετσι βλέπουν τη ψήφο σου κακομοίρη. One night stand. Η για να το πούμε ελληνιστί, ξεπέτα.