#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Στον «Καιάδα» οι άνεργοι!

Ο αγώνας του Ραλφ Μπες κατά του προγράμματος «εξόντωσης» των ανέργων


Ένας φίλος του «Ημεροδρόμου», με το ψευδώνυμο «neosklavos», μας έστειλε το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον κείμενο για τον αγώνα του Ραλφ Μπες, στη Γερμανία, κατά του προγράμματος Hartz-IV, που οδηγεί στην απόλυτη ένδεια χιλιάδες ανέργους, στη χώρα της Άνγκελα Μέρκελ και του Γκέρχαρντ Σρέντερ…

Ο 58χρονος Ραλφ Μπες (Ralph Boes) βρίσκεται εδώ και 74 ημέρες σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για τις κυρώσεις που επιβάλει ο γερμανικός «ΟΑΕΔ» στους ανέργους, τις οποίες κατηγορεί ως αντισυνταγματικές και προσβλητικές για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Στις 8 Σεπτεμβρίου 2015 η κατάστασή του χειροτέρεψε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Κωνσταντοπούλου στο MEGA: Που πάτε τρείς δημοσιογράφοι μόνοι σας


Διά νόμου το Κράτος θα σκοτώνει την Δημοκρατία

  Υπάλληλοι των δανειστών θα λειτουργούν το ελληνικό Κράτος

 Αδίκημα η πολιτικοποίηση
Οι Βρυξέλλες χωρίς κανένα εμπόδιο συνεχίζουν να οδεύουν προς τον στόχο τους να καταστήσουν και Συνταγματικά την Ελλάδα ως αποικία. Η υπηρεσιακή κυβέρνηση Θάνου, δουλεύει ασταμάτητα το πρόγραμμα με το οποίο το Κράτος αποδεσμεύεται εντελώς από την οποιαδήποτε κυβέρνηση επιλέξει ο λαός, φτιάχνοντας ένα τεχνοκρατικό ναζιστικό μόρφωμα που θα διοικεί και θα ορίζει την ζωή των Ελλήνων αλλά και τα εθνικά θέματα. 
Το πρόγραμμα αυτό είχε μπει μπροστά το 2012 με υπουργό τον κ. Μανιτάκη, ο οποίος και στην υπηρεσιακή κυβέρνηση έχει αναλάβει να το συνεχίσει μετά από εντολή που έλαβε από τις Βρυξέλλες μέσω προεκλογικής περιόδου.

Οι Τζιχαντιστές της Ελλάδας

 Την Δευτέρα το πρωί, μία ομάδα περίπου δέκα ατόμων, εισέβαλε στον 7ο όροφο του κτηρίου που στεγάζεται το Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου στην πλατεία Κολοκοτρώνη,  και έσπασε υπολογιστές και άλλον εξοπλισμό. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από την ομάδα συντρόφων του Ρουβίκωνα.

Ελληνικός τύπος: Άξια τέκνα του Γκέμπελς

του Γιάννη Λαζάρου
Από τις μαρτυρίες των παλαιότερων, από πηγές ιστορικές, μέχρι και από τις κινηματογραφικές ταινίες, βλέπουμε και μαθαίνουμε, πως όταν η Κομαντατούρα σε κάθε περιοχή ήθελε να μεταφέρει οδηγίες στον πληθυσμό, αφού έβγαζε με ντουντούκες τους γερμανοτσολιάδες, μετά κάρφωνε σε επιλεκτικά σημεία για τις δουν όλοι τις ανακοινώσεις εις την Ελληνικήν. Από κάτω ήταν και η υπογραφή φαρδιά πλατιά του Γερμανού διοικητή. Την δουλειά για μια κονσέρβα  την έκαναν πρόθυμοι που απέκτησαν φοβερή τεχνική και την πέρασαν στο DNA των αφισοκολλητών απογόνων τους.
Εδώ και αρκετό καιρό παρατηρούμε πως ο ελληνικός Τύπος παίζει τον ρόλο της κολόνας και του αφισοκολλητή. Άπασες οι εφημερίδες έχουν μεταλλαχτεί σε  γραφείο τύπου της Ναζιστικής Ευρώπης μεταφέροντας τις επιθυμίες αλλά και ό,τι γίνεται πράξη στην κατεχόμενη Ελλάδα προς πληροφόρηση του πληθυσμού. Η διαφορά με τις τότε ανακοινώσεις είναι πως τις σημερινές τις πληρώνεις κιόλας.
Παραδείγματος χάριν η απόφαση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Μετέφεραν την είδηση και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Το τι θα επιφέρει αυτή η απόφαση στον πληθυσμό δεν το ακουμπάνε.

ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ LIGHT

η φάκα


Αριστερόμετρα και αριστεροκράτες

 Πέτρος Αργυρίου
Βρισκόμαστε αμήχανοι και παραλυμένοι μια βδομάδα πριν τις εκλογές που θα κάνουν και με τη βούλα της βουλής την Ελλάδα ευρωαποικία.

Εκλογές αντάξιας της μπανανίας μας.

8 μήνες πριν ο λαός έβαλε στη βουλή κόμματα με αντιμνημονιακή ρητορεία σε ποσοστό πάνω του 50%.

Σήμερα τα κόμματα που έχουν αντιμνημονιακές αναφορές δεν ξεπερνούν το 20% του εκλογικού σώματος ενώ τα κόμματα με ξεκάθαρο αντιμνημονιακό λόγο δεν θα ξεπεράσουν το 10% της εκλογικής προτίμησης. Προφανέστατο το έλλειμμα εκπροσώπησης και η ζημία που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στον αντιμνημονιακό αγώνα. Στις δημοκρατίες μονάχα δεν έχουμε έλλειμμα εκπροσώπησης και δημοκρατία δεν υπάρχει στις αποικίες καθώς εις αυτές ο λαός δεν είναι ποτέ κυρίαρχος.

Εκλογικός Χορός Πάνω στο πτώμα της Δημοκρατίας

του Γρηγόρη Σουλτάνη
«Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους
αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία...
Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους,
θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία»
.
Πρέβεζα, Καρυωτάκης Κ.

Οι εκλογές- παρωδία, στις 20 του Σεπτέμβρη, κατ’ απαίτηση των ευρωκρατών, έχουν ως κύριο στόχο τη νομιμοποίηση της μετατροπής της χώρας σε νεο-αποικία.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
Αν δεν συμβεί κάτιτις το απρόοπτον το βράδυ θα απολαύσουμε το ντιμπέιτ μεταξύ Τσίπρα – Μειμαράκη. Όπως όλα τα σικέ παιχνίδια που σέβονται τον εαυτό τους θα έχει κι αυτό «κόκκινες κάρτες», φαντεζί τσαλιμάκια χωρίς ουσία πλην όμως απαραίτητα για το αποκοίμισμα της κερκίδας και φυσικά διατεταγμένους κομματικούς κλακαδόρους που αμέσως μετά το ντιμπέιτ θα πάρουν σβάρνα τα τηλεστασίδια για να πανηγυρίσουν την «περήφανη νίκη» του αρχηγού τους.
Φυσικά στο ντιμπέιτ δεν θα αναδειχτεί τίποτα από τα φλέγοντα. Όπως, για παράδειγμα, ότι αμέσως μετά τις εκλογές και μέχρι το τέλος του χρόνου, εως τον Δεκέμβρη δηλαδή, ο καθημαγμένος ελληνικός λαός θα εξαναγκαστεί – όπως έχουν συμφωνήσει στο Μνημόνιό τους οι κύριοι Τσίπρας και Μειμαρακης – να καταβάλλει11 δισ. ευρώ επιπλέον (!) στον Μινώταυρο της εισοδηματικής και φορολογικής του λεηλασίας:

Ο Π. Λαφαζάνης στην ΚΡΗΤΗ ΤV

Οι «Νονοί» των χωραφιών

Αλήθεια, έχει αναρωτηθεί κανείς πού καταλήγει, τελικά, το λάδι που φεύγει «χύμα» από την Ελλάδα προς την Ιταλία; Και θα μπορούσε να φανταστεί ότι φτάνει ακόμα και στα χέρια της Μαφίας;
 
Κι όμως, η Μαφία «θερίζει» κέρδη δισεκατομμυρίων από τον αγροτικό τομέα της Ιταλίας. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Εθνικής Αγροτικής Ένωσης της Ιταλίας και του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Πολιτικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Μελετών (Eurispes), η Μαφία έχει καταφέρει όχι απλώς να διεισδύσει, αλλά και να κυριαρχήσει σε σχεδόν ολόκληρο το φάσμα της αγροτικής παραγωγής, ελέγχοντας το 33% της καλλιεργήσιμης γης της Ιταλίας και συγκεντρώνοντας κέρδη πάνω από 15,4 δισ. ευρώ τον χρόνο! 
 

Σταμάτησέ τους - ΕΠΑΜ!


Την….. ‘’ελπίδα’’ τη βίασαν! Έρχεται και ο βιασμός της δημοκρατίας!

του Κώστα Γιαννιώτη
Όταν, στις 5 Ιούλη, ο λαός βροντοφώναξε ΟΧΙ, είχε πλήρη επίγνωση της απόφασής του. Γιατί δεν απάντησε μόνο στην….. ‘’περιορισμένης εμβέλειας’’ ερώτηση που του έθεσε η κυβέρνηση, ως προς τους όρους των δανειστών. Απάντησε και σε όλα τα διλήμματα και τις απειλές που του έθεταν εκβιαστικά οι μαφιόζοι της ΕΕ, σε αγαστή σύμπνοια με την εσωτερική Πέμπτη Φάλαγγα των ευρωλάγνων του τόπου μας. Γνώριζε πολύ καλά ότι η υλοποίηση της απόφασης του ΟΧΙ θα οδηγούσε, με μαθηματική ακρίβεια, στην απόρριψη όλων των μνημονίων, όλων των συνοδευτικών εφαρμοστικών τους νόμων. Θα οδηγούσε στη ρήξη! Το γνώριζε καλά ο λαός, κι όμως απάντησε με ένα βροντερό ΟΧΙ! Και πανηγύρισε ξέφρενα αυτή του την απόφαση! Δε γνώριζε όμως, ή δεν ήθελε να πιστέψει, ότι η κρυφή ελπίδα των Τσιπροδραγασάκηδων ήταν η υπερίσχυση του ΝΑΙ, για να μπορούν να δικαιολογήσουν τη δική τους προδοτική στάση. Έδειξαν ότι δε γνώριζαν -ούτε κατ` ελάχιστο- την ψυχή αυτού του λαού. Περίμεναν να κιοτέψει μπροστά στις ‘’απειλές’’ για grexit, για απομόνωση, για καταστροφή.