#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Λες και παράγουμε ελληνική κοκαϊνη...«ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. έδωσαν εντολή να μην ψηφίσουμε την πρόταση του ΟΗΕ για το χρέος»

Λυπηρό χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να ταχθεί υπέρ του ψηφίσματος του ΟΗΕ για την αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους.
Κατά τη διάρκεια περιοδείας του στον Κορυδαλλό, ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας υποστήριξε ότι «πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ως Ελλάδα, προκειμένου αυτό το ψήφισμα να περάσει, να συγκεντρώσει την πλειοψηφία στον ΟΗΕ».

Hγέτης, με Hγέτες!...

Ο νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος της Συρίας, ο Bashar Al Assad,απαντώντας στον απεσταλμένο του ΟΗΕ, ο οποίος τον συμβούλευε να εγκαταλείψει την προεδρία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, για να μην έχει το τέλος του προέδρου του Ιράκ Saddam Hussein και του συνταγματάρχη Muammar El Gheddafi, απάντησε:

Ποιος φταίει;

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης

Πρόσφυγες πολέμου. Ούτε μετανάστες ούτε τίποτε άλλο.

Και πολέμου με ονοματεπώνυμο. Πολέμου συμφερόντων πλούτου, πολέμου γεωστρατηγικών ανακατατάξεων, πολέμου θρησκευτικού μίσους που υποδαυλίζεται κι αυτός από συμφέροντα ταξικής προέλευσης.

Πόλεμος ιμπεριαλιστικός.

Θύματα όπως πάντα τα αθώα γυναικόπαιδα που ξεριζώνονται μαζί με τους γονείς τους.

Οι… ‘’ρακιές’’ των δημίων!!

του Κώστα Γιαννιώτη
Έτσι μπράβο, συμπατριώτη!
Ενώ αυτοί δεν έχουν να μοιράσουν τίποτε περισσότερο από το δωσιλογισμό τους και την πρωτοκαθεδρία στην υποτέλεια και το σκύψιμο στους κατακτητές……
Ενώ αυτοί ‘’βρίζονται’’, ‘’φτύνονται’’, ’’σπιλώνονται’’ και ‘’ανασκολο-πίζονται’’ φραστικά, από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και από παράθυρο σε παράθυρο ……
Ενώ ξεβρακώνονται και αποκαλύπτουν, τάχα, ο ένας τον άλλον…..
Ενώ ξαμολούν τις κάθε είδους ‘’δημοσκοπικές’’ εταίρες να σου πουν (σήμερα) τι..…ΨΗΦΙΣΕΣ(!!) στις.… 20 του Σεπτέμβρη(!!) κι έχουν ήδη αναδείξει τις κυβερνήσεις…. συνεργασίας, που τόσο γουστάρουν…

Εσύ;;

Ο Δ. Καζάκης στο Zougla TV - 9/9/2015


Ενας αιώνας συμμετοχής της Αριστεράς στις βουλευτικές εκλογές (1915 – 2015) Μέρος 2ο

Του Γιώργου Αλεξάτου
Οι εκλογές του Μαΐου 1958 διεξάγονται σε μια περίοδο ευνοϊκή για την Αριστερά. Η συνολικότερη πολιτική της κυβέρνησης της ΕΡΕ, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενώ οξύνει τις κοινωνικές αντιθέσεις στο εσωτερικό της χώρας, ταυτόχρονα αποκαλύπτει τον επικίνδυνο αντεθνικό προσανατολισμό της, τόσο λόγω της συμφωνίας για εγκατάσταση αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων σε ελληνικά εδάφη όσο και εξαιτίας της ατολμίας της να στηρίξει τον αντιαποικιοκρατικό αγώνα του κυπριακού Ελληνισμού, που έχει απέναντί του δύο χώρες συμμάχους στο ΝΑΤΟ: τη Μεγάλη Βρετανία και την Τουρκία. Επιπλέον, οι δυνάμεις του Κέντρου κατεβαίνουν στις εκλογές διασπασμένες.