#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά την πλαστογραφία της φωτογραφίας του πνιγμένου μικρού, τώρα εμφανίζουν Ρώσους στη Συρία!

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/
Μετά από ολόκληρα 4 χρόνια -διανύουμε ΄αισίως΄ τον πέμπτο χρόνο- η “αραβική άνοιξη made in USA” δεν κατάφερε να ρίξει τα τείχη της Δαμασκού. Στη Συρία η άνοιξη έχει μετατραπεί σε βαρύ χειμώνα για τους σχεδιασμούς της δύσης.
Αρχικά οι “εξεγερμένοι”, στα πλαίσια της “αραβικής άνοιξης”, για εκδημοκρατισμό, όπως ακριβώς εξελίχθηκε το σενάριο στον αραβικό κόσμο που δεν ήταν υποδουλωμένος στα δυτικά συμφέροντα. “αραβική άνοιξη” δεν είχαμε, για παράδειγμα, στο πιο σκοταδιστικό, μοναρχικό δικτατορικό καθεστώς, τη Σαουδική Αραβία, όπου απαγορεύεται να οδηγεί μια γυναίκα, ή να κυκλοφορεί χωρίς τον σύζυγό της και φυσικά πάντα με μαντήλα, στυλ μπούργκας.

Παγκόσμιο φαινόμενο! Το πρώτο κόμμα παγκοσμίως που ζητάει την ψήφο μας, για να μας σώσει από τις αποφάσεις που πήρε το ίδιο κόμμα!


ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΦΕΝΤΗ


Η Γαλλία κήρυξε τον πόλεμο στην Συρία

Η Ευρώπη της δημοκρατίας και του ουμανισμού ξεκινά επίσημα
τον πόλεμο εναντίον της Συρίας-Ο ISIS ως αφορμή
 
Ξενοφώντας Ερμείδης
Άμεσα και χωρίς ενδοιασμούς για το πλήγμα που θα φέρει στον άμαχο πληθυσμό της Συρίας, η Γαλλία ξεκίνησε τις αεροπορικές επιδρομές στην Συρία με αφορμή τον ISIS. Ο πρόεδρος Ολάντ είχε ανακοινώσει το απόγευμα της Δευτέρας την συμμετοχή της Γαλλίας στην Συμμαχία εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Συμμαχία η οποία βομβαρδίζει επιλεκτικά μέχρι στιγμής γεωγραφικά σημεία της Συρίας εδώ και ένα χρόνο και είχε καλυμμένες τις ευρωπαϊκές χώρες στους μέχρι σήμερα βομβαρισμούς.

Λαφαζάνης: Το εθνικό νόμισμα δεν είναι καταστροφή

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με την απελθούσα πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσαν συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Εκεί τα δύο πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να εξηγήσουν τους λόγους που αποχώρησαν από το κόμμα, τις επιλογές Τσίπρα που τους απομάκρυνε από την κυβέρνηση και την επόμενη μέρα μιας ελληνικής οικονομίας με εθνικό νόμισμα.

Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΕΛΕΣΙΓΑΦΟ ΣΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 
O N. BOΥΤΣΗΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! 
 
"Τελεσίγραφο" επέδωσαν οι αντιδραστικοί κυρίαρχοι κύκλοι της ευρωζώνης στα εγχώρια παλαιομνημονιακά και νεομνημονιακά τους συνεταιράκια σύμφωνα με δημοσίευμα των ΝΕΩΝ, με το οποίο επιβάλλουν οικουμενική - μνημονιακή κυβέρνηση με άλλοθι το χρέος.

Το παραμύθι με το βοσκό και τα πρόβατα θυμίζει , πάντως, η τακτική των Βρυξελλών, χωρίς ,όμως, να υπάρχει ποτέ ο λύκος.

Ο Λαφαζάνης τρολάρει… τους πάντες

 Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας. Και έπεται συνέχεια…


Κι εσύ θα πάρεις σύνταξη στα 72

του Διονύση Σαρακίνη
Ο Παπαγεωργόπουλος "έφαγε" €18 εκ. από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, καταδικάστηκε σε ισόβια και αποφυλακίστηκε μετά από 2,5 χρόνια.

Ο Αναστασιάδης, που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει €3,5 εκ, απαλλάχθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας.

Ο "στρατηγός" του Σημίτη Τσουκάτος και ο Μαντέλης παραδέχτηκαν... ότι πήραν μίζες από τη Siemens και κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Τι θα σημαίνει μια άρνηση πληρωμής του χρέους για την Ελλάδα

 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΡΗΓΑΣ
Έχουν αρνηθεί άλλες χώρες να αποπληρώσουν τα χρέη τους;
Στο πρόσφατο παρελθόν τέσσερις  χώρες έχουν προχωρήσει  σε μονομερείς παύσεις πληρωμών και διαγραφές του χρέους τους: Αργεντινή, Ισημερινός, Ρωσία και Ισλανδία.  Και στις τέσσερις αυτές χώρες ο πληθυσμός τους ζει καλύτερα σε ζητήματα όπως η ανεργία1 αλλά και η αύξηση του ΑΕΠ2 της κάθε χώρας, σε σχέση με την κατάσταση τους πριν αρνηθούν να αποπληρώσουν το χρέος τους. Στην Ελλάδα που συνεχίζει να πληρώνει το δημόσιο χρέος της τα αποτελέσματα ήταν τα αντίστροφα3.

Η άκυρη Δημοκρατία

Είναι τρέλα να προσπαθούν να σε πείσουν όλοι ότι  η συμμετοχή στις εκλογές είναι η αρχή της δημοκρατίας και η αποχή ενισχύει τον δικομματισμό. Εδώ γελάμε τρανταχτά διότι πολλοί λίγοι γνωρίζουν ότι οι εκλογές στην Ελλάδα εδώ και χρόνια είναι αντισυνταγματικές και τα αποτελέσματα αυτών είναι "πειραγμένα" από πριν. Είτε ψηφίσεις κόμμα, είτε ρίξεις λευκό, είτε συμμετέχεις στις εκλογές μόλις το 1% των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους μπορεί να βγάλει κυβέρνηση. Για την αποχή δεν το συζητούμε. Οι 36% απέχοντες σύμφωνα με το εκλογικό σύστημα είναι για το πολιτικό σύστημα νούμερο που δεν λαμβάνεται υπόψιν διότι δε μάς συμφέρει. Το 36% των εγγεγραμμένων σε εκλογικούς καταλόγους Ελλήνων, δεν υπάρχει για το Κράτος. Εξαϋλώθηκε.

Για τον Ψυχάρη και τον Μπόμπολα βρέθηκε τρόπος...