#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Στις 21 Σεπτεμβρίου θα έχουμε πρωθυπουργό ή ύπατο αρμοστή;


Γράφει ο Γ. Βήχας  (απο την σελίδα του στο f/b)

Στη χθεσινή "Αγορά" (5.9.2015) αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι "η νέα κυβέρνηση θα τεθεί υπό την αυστηρή επιτροπεία των Βρυξελλών" και ο γενικός διευθυντής της Κομισιόν Μάαρτεν Φερβέι, ως επικεφαλής της νέας Task Force, "θα συγγράφει ουσιαστικά τα νομοσχέδια για όλους τους τομείς δράσης, από τη φορολογία εισοδήματος και την αγορά εργασίας έως την ιατροφαρμακευτική πολιτική και το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας".

Το πιο εύστοχο spot των εκλογών. ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ !!!


Το συμβόλαιο με τον λαό για άλλο ένα υπερήφανο ΟΧΙ

Γράφει ο Νικόλαος Τζαχρήστας
Από την πρώτη περίοδο των μνημονίων (2010) μέχρι σήμερα έχει συμβεί ένα και μόνο θετικό γεγονός. Η μάσκες του πολιτικού συστήματος σε συνεργασία με την ντόπια οικονομική ελίτ έπεσαν και συνεχίζουν να πέφτουν. Οι δανειστές-πιστωτές έδωσαν το μήνυμα ότι οι εκλογές έπρεπε να γίνουν και οι εκλογές γίνονται. Οι πολίτες βρήκαν διέξοδο από την μονόπλευρη συστημική ενημέρωση και το πολιτικό κατεστημένο ενεργεί στις περισσότερες των περιπτώσεων σαν να μην υπάρχει πολίτης-κριτής που θα τον κρίνει θέτοντας μονόδρομους προς τον δρόμο της ανάπτυξης. Ο μονόδρομος που θέτει το πολιτικό σύστημα είναι ο δρόμος της ενιαίας νομισματικής ένωσης και η «αναγκαστική» συνέχεια των μνημονίων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΖΙ ! 
 

Ο επικεφαλής του νεοναζιστικού μορφώματος της Ουκρανίας Δεξιού Τομέα, Διμίτρι Γιάρος σε μία αδερφική συνάντηση με έναν αξιωματικό των Τζιχαντιστών της ΙΣΙΣ που επισκέφτηκε την Ουκρανία προερχόμενος από την Συρία.
 

Οι φράχτες του Ευρωνεκροταφείου

της Θεοδοσίας Μπατάλα
Η Ευρώπη των Συνθηκών, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης κρύβει κάτω από το χαλί του πολιτισμού και την προοδευτικότητας ανθρώπινα πτώματα, συντρίμμια αξιοπρέπειας και πολύ βρώμικο χρήμα. Δεκαετίες δούλευαν το "μεταναστευτικό" πρόβλημα που μεταλλάχθηκε ξαφνικά σε προσφυγικό, διότι η Ευρώπη εκτός του ότι πρέπει να φαίνεται ότι έχει δημοκρατία, πάνω απ' όλα και πριν απ' όλα πρέπει να κρύβει το πρόσωπο του Τέρατος με ανθρώπινη μάσκα.

Ένα πρόγραμμα κοινωνικής και εθνικής ανασυγκρότησης για την Ελλάδα

Μετά από πέντε χρόνια Μνημονίων, η Ελλάδα είναι μια κατεστραμμένη, λεηλατημένη χώρα. Xρειάζεται ένα πρόγραμμα δομικών μεταρρυθμίσεων και αλλαγής στην οικονομική πολιτική το οποίο θα την βάλει σε πορεία ανάπτυξης με κοινωνική δικαιοσύνη.
Οι μνημονιακές δυνάμεις – ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ – έχουν το δικό τους πρόγραμμα, δηλαδή το τρίτο Μνημόνιο που συνεχίζει την καταστροφική πορεία των δύο προηγουμένων. Το πρόγραμμα των μνημονιακών κομμάτων είναι καταδίκη για την Ελλάδα. Η χώρα χρειάζεται επειγόντως ένα αντι-μνημονιακό πρόγραμμα που θα είναι εφικτό και υλοποιήσιμο.

Δέκα (10) σοβαροί λόγοι για να μαυριστεί στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ

Παναγιώτης Μαυροειδής*
Ο τίτλος φαίνεται υπερβολικός, αλλά τον εννοούμε απόλυτα και θα εξηγηθούμε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ως το βασικό κόμμα της απερχόμενης κυβέρνησης, πρέπει να υποστεί στις προσεχείς εκλογές μια βαριά και ταπεινωτική ήττα.
Πρώτο: Αντί για κατάργηση, πρόσθεση ενός  ακόμη Μνημονίου
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, φόρτωσε στις πλάτες των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των φτωχών αγροτών και των ξεκληρισμένων μικρομεσαίων και επαγγελματιών, ένα Τρίτο Πεντακομματικό Μνημόνιο. Τα αποτελέσματα αυτού, ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ, στην αθλιότητα που έχουν δημιουργήσει τα δύο προηγούμενα Μνημόνια των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ.
Θυμίζουμε: