#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

Ναι, Ζωή, αλλά...

Γράφει ο Γιώργος Κ. Γεωργόπουλος
Η ομιλία σου ξημερώματα στη Βουλή και με τα κυβερνητικά έδρανα κενά, ήταν μια όαση μέσα στην έρημο της γενικευμένης χυδαιότητας με την οποία προωθήθηκε και πέρασε η τρίτη αγχόνη στον λαιμό του ελληνικού λαού.
Ήταν ένα ξυπνητήρι για τα κοιμισμένα τομάρια που δεν έβλεπαν την ώρα να μας φορέσουν αυτή την τρίτη αγχόνη και να πάνε για ύπνο συνεχίζοντας τις διακοπές τους, γιατί τα κοιμισμένα και πουλημένα τομάρια μόνο αυτού του είδους την ενόχληση καταλαβαίνουν. Την ενόχληση που προκύπτει από την δική σου “τυπολατρεία”, όπως  ο νέος αυριανισμός την χαρακτήρισε, και που τους υποχρέωσε στο ξενύχτι αντί να μεθοδευτεί η διαδικασία εξπρές, ή fast track όπως έχουν μάθει να παπαγαλίζουν, προκειμένου να εκτελέσουν τις εντολές των αποικιοκρατών αφεντικών τους. Η διαδικασία της αγχόνης εξπρές.

Πολιτική απάτη για γέλια ή για κλάματα (Βίντεο)

 Πολιτική απάτη! Σε κάθε βήμα. Που ξεκινάει ακόμη και από το σύνθημα "η ελπίδα (κι όχι τίποτε περισσότερο) έρχεται". Το οποίο πολύ γρήγορα -από τον Φλεβάρη ακόμη, τότε που ο Μανώλης Γλέζος αναφώνησε ότι "το κρέας έγινε ψάρι!"- κονιορτοποίησαν, για ν' ακολουθήσει η άθλια χάλκευση τού "όχι" του λαού. Και το τσαλαπάτημά του.

Και λεονταρισμοί. Και θράσος. Πηχτό. Και επιθέσεις! Σ' αυτά θα αναφερθούμε με νεότερη ανάρτηση. Προς το παρόν απολαύστε τη μετεξέλιξη της μνημονιακής κομπανίας, την τρίτη βερσιόν της. Από τον πολιτικό θίασο της επαρχίας, που αν και θλιβερός βγάζει πολύ γέλιο.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

 ΤΟΝ "ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΗΠΑ και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!
Δεν είναι Isis, είναι η τουρκική αστυνομία στην πόλη Muş, Κουρδιστάν γυναίκα, δολοφονημένη, βιασμένη, πεταμένη στο δρόμο ολόγυμνη! Φασίστα Ερντογάν!

 

Η τιμή της λεβεντιάς

Της Κατερίνας Γκαράνη
Τώρα θέλω να σε δω χωρίς χώρα, χωρίς δημοκρατία, χωρίς δικαιοσύνη και με την ρετσινιά του αντιδημοκράτη αν τολμήσεις να μιλήσεις, τι θα κάνεις, λεβέντη Έλληνα.
Συνέχισε να εγκλωβίζεσαι στην προσωπική σου επιβίωση, στο πόσο θα πάει το μεροκάματο και πώς θα πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ γιατί με αυτή τη λογική κάνεις την μεγαλύτερη χάρη στους κοπρίτες που σε εξουσιάζουν τυπικώς και στα ευρωπαϊκά γερμανογεννήματα που σε εξουσιάζουν ουσιαστικώς.
Αν το θέμα σου είναι για πόσο ακόμα θα στήνεσαι στην ουρά των ΑΤΜ και αν θα χάσεις 100 ή 200 ευρώ από την σύνταξη και το μισθό μια χαρά θα τραβήξει το Μνημόνιο 3 στο τέλος του οποίου σε περιμένουν φοβερές εκπλήξεις.

Επιστρέψαμε στη δραχμή με … ευρώ!

 «Χάθηκαν» περιουσιακά στοιχεία 600 δισ /Τα εισοδήματα «γύρισαν» στο... 2003

 ΔΑΝΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Την ώρα που η κυβέρνηση και οι άλλοι μνημονιακοί εταίροι καταγγέλλουν για εσχάτη προδοσία όσους αναφέρονται στην επείγουσα ανάγκη εξόδου από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα στοιχεία δείχνουν ότι έχουμε ήδη επιστρέψει στα χρόνια της… δραχμής!

Ψήφος εμπιστοσύνης; Σε ποιον και γιατί;

Tου Ρούντι Ρινάλντι
Στο ερώτημα ποια είναι η στάση απέναντι στον μεταλλαγμένο πλέον ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση είναι μία και μοναδική και πρέπει να δοθεί στην πράξη χωρίς υπεκφυγές: Πλήρης πολιτικός διαχωρισμός, πλήρης αποστασιοποίηση από τη μετάλλαξη που έχει συντελεστεί και κατάδειξή της. Συνέχιση του αγώνα ενάντια στην καταστροφή που φέρνει η ευρωκρατία στη χώρα, συνέχιση της πάλης για διέξοδο της χώρας από την καθολική κρίση. Επένδυση όλων των προσπαθειών στο να χτιστεί το βασικό που έλειψε και λείπει: Ένα πολιτικό κίνημα διεξόδου. Τα καθήκοντα αυτά αναγκαστικά έρχονται σήμερα σε σύγκρουση με τον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ.

Σπάει κάθε ρεκόρ στο διαδίκτυο... Ζωή και κότα!


Χορήγηση νέου δανείου που φέρνει πλέον το χρέος στο 200% του ΑΕΠ, με επιβολή εγκληματικού βαθμού λιτότητας και εκποίηση ολόκληρου του δημοσίου...

Jacques Briet: Ανακούφιση μετά τη χορήγηση νέου δανείου που φέρνει πλέον το χρέος στο 200% του ΑΕΠ, με επιβολή εγκληματικού βαθμού λιτότητας και εκποίηση ολόκληρου του δημοσίου.
 

17 Αυγούστου 1944...