#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητεί έξοδο από την Ευρώπη και το ευρώ

Την αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρώπη και την ευρωζώνη 
 
ζητά με ανακοίνωση της η νεολαία του ΣYΡΙΖΑ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της νεολαίας:

Το τρίτο Μνημόνιο, που αποτελεί τον καρπό της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές, αντίκειται πλήρως στη στρατηγική κατεύθυνση, τις προγραμματικές δεσμεύσεις και τις κοινωνικές αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε πλήρη επίγνωση, πως είναι αποτέλεσμα ενός πρωτοφανούς πραξικοπήματος, το οποίο προκάλεσαν οι δανειστές, και το οποίο με τη σειρά του ήταν το τελευταίο επεισόδιο μιας σειράς ακραίων εκβιασμών που οδήγησαν την κυβέρνηση σε ένα ασφυκτικό πολιτικό αδιέξοδο.

Kατάντια...

Σταύρος Βιτάλης 

Η μαλακία του να είσαι ΣΥΡΙΖΑ…

 Δεν υπάρχει, νομίζω, αμφιβολία ότι κεντρικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων της Αριστεράς, διαδραμάτιζε πάντοτε η αίσθηση που είχαν για τον ίδιο τους τον εαυτό ή με μια λέξη η αυτο-αντίληψη τους, που οριζόταν ως ένα συνεπές σύνολο από οργανωμένες, βαθιά, ανθρωποκεντρικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις, τόσο για τους Άλλους, όσο και για τον ίδιο τους τον εαυτό.

του Αντώνη Ανδρουλιδάκη
Αυτή η αυτοαντίληψη όριζε σταθερά ότι «η Αριστερά ήταν πάντα με τους Άλλους», υπονοώντας ότι αυτή η αίσθηση για τον ίδιο τον «αριστερό» εαυτό, ήταν τόσο ισχυρή που μπορούσε και όφειλε ακόμη και να τον αφήνει εκτός (τον εαυτό), αν ήθελε στ’ αλήθεια να εκπληρώνεται. Για την Αριστερά των κοινωνιοκεντρικών προτεραιοτήτων, αυτήν με το Α κεφαλαίο, ο «εαυτός» ήταν πάντα η εσωτερική μας προσωπικότητα, η ψυχή μας. Για δε την ελληνική Αριστερά, ετούτος ο «εαυτός», η ψυχή, δεν ήταν ποτέ ένα σταθερό μέγεθος. Υπήρξε πάντοτε μια «εξαρτημένη μεταβλητή» που έπαιρνε «τιμές» στο καθημερινό καμίνι της κοινωνικής πάλης. Κάπως έτσι, μπορούσε να υπάρξει η μεγαλοψυχία, η μικροψυχία, η ολιγοψυχία, ακόμη και η σκατοψυχιά στην έσχατη θέση της κλίμακας. Όμως, για την Αριστερή αυτοαντίληψη, στην κλίμακα αυτή μόνο μία «τιμή» ήταν αποδεκτή. Η μεγαλοψυχία.

Δίκαιη η καταστροφή των Σκουριών

Δικαιοσύνη και κυβέρνηση στο πλευρό της El Dorado-Μόνοι τους οι κάτοικοι απέναντι στην ανήθικη νομολαγνεία
 
Νόμιμα η Ελληνικός Χρυσός Α.Ε κατέστρεψε 3,273 στρέμματα δάσους που άνηκε στο ελληνικό δημόσιο. Κακώς ο δασάρχης Αρναίας σταμάτησε τις υλοτομικές δραστηριότητες που διενεργούνταν στο δημόσιο δάσος. Αυτά αποφάσισε το ΣτΕ το οποίο έκρινε ότι το εθνικό συμφέρον λόγω της σπανιότητας του μεταλλεύματος είναι πάνω από τις συνταγματικές διατάξεις για την προστασία των δασών και του πολιτιστικού περιβάλλοντος. 

ΠΕΜΠΤΗ 13/8 ΣΤΙΣ 8 μ.μ. ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


Προδοτάκο!

Του Γιάννη Λαζάρου
Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από το εγκεφαλικό διαβάζοντας αυτά που πρόκειται να υπογράψει η αριστερή κυβέρνηση και ο μεγάλος ηγέτης Τσίπρας κάνει δήλωση που δικαιολογεί την εμμονή του στο Μνημόνιο: "Θα δώσουμε τη μάχη ενάντια στα δίκτυα της διαπλοκής και τις παθογένειες. Αυτά δεν αντιμετωπίστηκαν με τα προηγούμενα μνημόνια".
Ο Τσίπρας υπέγραψε το τραγικότερο Μνημόνιο όλων για να αντιμετωπίσει την διαπλοκή και τις παθογένειες του συστήματος! Κατά πού πέφτει το Μαξίμου να στείλουμε τα φάσκελα ηλεκτρονικώς.