#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Οι «αριστεροί» γερμανοτσολιάδες θα έχουν χειρότερη τύχη από τους προηγούμενους
Πολύ σύντομα, μέσα σε λίγους μήνες, η λαϊκή ΑΗΔΙΑ και ΟΡΓΗ εναντίον του Τσίπρα και της επαρμένης, ηγετικής κλίκας της «αριστερής» κυβέρνησης, θα διογκωθούν σε μεγέθη χωρίς ιστορικό προηγούμενο…
Η αχαλίνωτη και βάρβαρη εξαπάτηση του ελληνικού λαού, καθώς και ο στυγνός εμπαιγμός του από τα νέα «αριστερά» ανδρείκελα, θα εκφραστεί αναλόγως σε κύματα οργής και αηδίας.
Βεβαίως, αυτοί οι νέοι «αριστεροί» νεόπλουτοι της κυβερνητικής εξουσίας, οι νεόπλουτοι της δωσίλογης κακουργίας, δεν είναι σε θέση να αντιληφτούν το τι τους περιμένει. Ζουν μέσα στη μέθη της επαρμένης, μικροαστικής αλαζονείας τους, από τη... γιγάντια πτήση τους: Την εκτόξευσή τους από το 4% στην κυβέρνηση…

Μοιραία ο SYRIZA θα πάει να βρει το ΓΑΠ τη ΔΗΜΑΡ και τα υπόλοιπα σκουπίδια στη χωματερή της Ιστορίας

  Γράφει ο mitsos175

Μετά από αυτό που έκανε "η πρώτη φορά αριστερή τούμπα" κυβέρνηση με το Μνημόνιο ακούω τους κηφήνες της δήθεν αριστεράς και παθαίνω αλλεργικό σοκ. Παρόλα αυτά τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ τους σέβομαι, γιατί πολλοί από αυτούς κι αγωνιστές είναι και μυαλό διαθέτουν. Γι αυτό φεύγουν μαζικά. Το που θα πάνε δεν το ξέρω ακόμα πάντως μνημόνια δεν ψηφίζουν.
Θα δώσω, όπως έκανα και με το Σαμαρά (ας είναι ελαφρύ το κοπρόχωμα που τον σκεπάζει) μερικές συμβουλές, αν και ξέρω, όπως και με τη ΝΔ, ότι δεν θα εισακουστούν. Τόσο το καλύτερο για να τους δουλεύω μετά περισσότερο.

Η απέραντη ένδεια των ευρωλαγνικών επιχειρημάτων

 Του Λεωνίδα Βατικιώτη
Η αλήθεια είναι πώς ανέκαθεν οι οπαδοί του ευρώ δεν τα πήγαιναν καλά στην προσπάθειά τους να δώσουν σχήμα και μορφή με έναν πειστικό τρόπο στο όραμά τους. Ακόμη και στα τέλη της δεκαετίας του ’90, όταν τίποτε ορατό δεν σκίαζε τον κοινό ευρωπαϊκό ουρανό, το περίβλημα με το οποίο έντυναν το κοινό νόμισμα ήταν η σύγκλιση με την υπόλοιπη Ευρώπη, που υποτίθεται ότι αυτομάτως θα ερχόταν και αυτομάτως θα βελτίωνε τα εισοδήματά μας, και τα χαμηλά επιτόκια, που πράγματι ήρθαν διευκολύνοντας όμως την υπερχρέωση των ιδιωτικών νοικοκυριών και αδυνατώντας να αποτρέψουν την δημοσιονομική κρίση των περιφερειακών κρατών της ευρωζώνης.

ESM: Το φονικότερο "όπλο" που επινόησαν οι δανειστές


Ένας υπερκρατικός ανεξέλεγκτος οργανισμός ελεγχόμενης χρεοκοπίας

του Ηλία Αλεξανδρή
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Τελικά δεν θα μας πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές! Απλά η «πρώτη φορά αριστερά» κάνει τον μεσάζοντα για να μπορέσει να κάνει ανεμπόδιστα το έγκλημα ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας.

Σταθερότητα! Μια λέξη που χρησιμοποιεί η προπαγάνδα του Ευρωμονόδρομου όλα αυτά τα χρόνια της καταστροφής, για να περιγράψει ότι πιο βάρβαρο έχουν σκεφτεί οι νοσηροί θιασώτες του χρηματοπιστωτικού καζινοκαπιταλισμού.

Σε ποια σταθερότητα αναφέρονται; Το σημείο 6 της Συνθήκης Ίδρυσης μιλά ξεκάθαρα «για τη διαφύλαξη της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της ζώνης του ευρώ στο σύνολό της και των κρατών μελών της»

Νυν υπέρ πάντων η χρηματοπιστωτική σταθερότητα της ευρωζώνης! Αυτό είναι πάνω από τα....