#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

Αυταπάτες ή απάτες;

Γράφει ο Παύλος Μωραΐτης
Η πενία τέχνες κατεργάζεται και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που οι λογικοί άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των παραγόντων της κυβέρνησης και του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ, να διατυπώσουν επιχειρήματα τα οποία θα λειτουργήσουν ως γραμμή άμυνας τους, θα λειτουργήσουν συσπειρωτικά για έναν κόσμο. Η επιχειρηματολογία όμως των τελευταίων ημερών κυριολεκτικά καταπλήσσει.
Διαβάζουμε στο κύριο άρθρο της Αυγής της Κυριακής: Σε λίγες μέρες θα κριθούν πολλά για χρόνια. Θα κριθεί αυτό που πολλοί ονομάζουν «μείγμα» ή, όπως λέγαμε τα προηγούμενα χρόνια, η «δόση" που μπορεί να σκοτώσει ή να αφήσει ζωντανό τον οργανισμό.

Ας κάνουμε τον εφιάλτη τους πραγματικότητα.

Ένας εφιάλτης έχει καταλάβει τον ύπνο των ευρωκρατών σε σχέση με την έξοδο των Ελλήνων από το ευρώ και την ΕΕ.
Μην φανταστείτε ότι οφείλεται στην αγωνία τους για την καταστροφή που θα επέλθει στην ταλαίπωρη χώρα μας από μια ρήξη με τους «εταίρους».

Αυτό που πραγματικά τρέμουν οι Ευρωδυνάστες και η τραπεζοκρατία, είναι η κατά τεκμήριο αδιαμφισβήτητη ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας όταν αποκτήσει το δικό της εθνικό νόμισμα και απεξαρτηθεί από τις ευρωπαϊκές δεσμεύσεις.
Φανταστείτε τι ντόμινο εξελίξεων θα είχε αυτό σε σχέση με τους υπόλοιπους λαούς του Νότου και τι πανικό και κατάρρευση θα προκαλούσε στις χρηματαγορές.

Χωρίς συμβιβασμούς δεν υπάρχουν κοινωνίες, μόνο με συμβιβασμούς δεν υπάρχει Αριστερά...

Οι περισσότεροι χειροκροτούμε κάποιον ο οποίος είναι ασυμβίβαστος, που δεν ρίχνει νερό στο κρασί του κι ακολουθεί την πορεία που έχει επιλέξει δίχως παρακάμψεις. Αν δεν γίνονταν, ωστόσο, συμβιβασμοί δεν θα υπήρχαν κοινωνίες, οι οποίες βασίζονται ακριβώς στην εύρεση χρυσών τομών σε αντικρουόμενα συμφέροντα,. Από την άλλη, οι συμβιβασμοί θυμίζουν λίγο την κατανάλωση φιστικιών: αν φας ένα δύσκολα σταματάς σε αυτό και συνεχίζεις μέχρι να αδειάσεις το σακούλι. Κατ' αντιπαραβολή, όταν αρχίσεις τις εκπτώσεις στις αρχές σου είναι πολύ εύκολο να καταλήξεις κάποιος άλλος χωρίς καν να το πάρεις χαμπάρι...

Ευρώπη των ανέργων λαών

Ολοταχώς για εργασιακό μεσαίωνα για όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε
 
Η ανεργία δεν είναι προνόμιο μόνο της Ελλάδας, αλλά και των εξελιγμένων κρατών της Ε.Ε. Με όπλο την κρίση και την αστάθεια των δεικτών εξέλιξης της Ελλάδας, οι ηγεμόνες της Ε.Ε πολεμάνε να πέσουν οι μισθοί και τα μεροκάματα σε όλη την Ευρώπη και για να το πετύχουν αυτό πρέπει πρώτα οι δείκτες της ανεργία να είναι υψηλοί και μεγάλης διάρκειας, έτσι ώστε μόνο με τον πλήρη έλεγχο των εθνικών κυβερνήσεων από τις Βρυξέλλες να προσαρμόσουν μία κοινή πολιτική για τα εργασιακά.

Πανηγύρι ανυπακοής στον εξανδραποδισμό

Είδηση-1"..Προπηλακισμός εφοριακών από δεκάδες Ροδίτες που βρίσκονταν στο πανηγύρι των Μαριτσών, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν τριμελής ομάδα εφοριακών που πήραν εντολή από την υπηρεσία τους να μεταβούν για έλεγχο στο πανηγύρι, δέχθηκαν την οργή κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι αρχικά τους αποδοκίμασαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» το περιστατικό δεν έμεινε μόνο στις αποδοκιμασίες. Συνεχίστηκε με ύβρεις και άγριο προπηλακισμό, γεγονός που υποχρέωσε το κλιμάκιο των εφοριακών να καλέσει σε βοήθεια την Αστυνομία.