#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Τελικά από πού παίρνει "γραμμή" ο Περισσός;

Πριν δυό μέρες ο κ. Κουτσούμπας και η παρέα του εδέησε να απαντήσει στο ερώτημα που είχα θέσει μέρες πριν, από πού παίρνει "γραμμή" ο Περισσός; Και απάντησε όπως συνηθίζουν όλοι όσοι έχουν στρατευθεί σε χώρους πολιτικού σκοταδισμού. Με ένα ανώνυμο κείμενο, όπου περισσεύουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα επιχείρημα. Μόνο ισχυρισμοί ελέω Γιαχβέ.
"Ο γνωστός μπαρουφολόγος Δ. Καζάκης, που το σύστημα, που …τόσο «πολεμά», τον είχε αναδείξει κι αυτόν σε «γνωστό τηλεαστέρα της κρίσης και του αντιμνημονιακού αγώνα» (γιατί παραέχει ξεφουσκώσει κι αυτός, όπως όλοι οι μιας χρήσης «αγωνιστές»), συγγράφει στο φύλλο της 4/8 της «Ελεύθερης Ώρας» ένα ατέλειωτης εμπάθειας και ρηχότητας κείμενο κατά του ΚΚΕ. Αυτό δεν είναι πρωτότυπο. Έτσι κάνουν καριέρα όλοι αυτοί." Τάδε έφη ο ανώνυμος κονδυλοφόρος του Περισσού.

Το κ@@@@χτυλο που δίνει ελπίδα!

του Γιώργου Κ. Γεωργόπουλου
Από τις 5 Ιουλίου έχει τοποθετηθεί ένα είδος βόμβας στα θεμέλια της ενορχηστρωμένης και καλά οργανωμένης επίθεσης της ευρω-κηφηναρίας κατά της πατρίδας μας και του λαού της.

Είμαι μια “βόμβα” με άγνωστου μήκους και ταχύτητας καύσης φιτίλι η οποία περιβάλλεται από μια σιωπηρή και σιβυλλική αχλή, μια απειλητική για το ως άνω κηφηναριό καταχνιά καθώς αυτό διερωτάται έντρομο μήπως το εν λόγω φιτίλι έχει πάρει ήδη φωτιά. Ή, αν δεν έχει ανάψει ακόμα, μήπως ο συνεχής σπινθηρισμός μέτρων, προπέτειας και προκλητικότητας το μπουρλοτιάσει οριστικά.

Ο αστυνομικός, το μπουζούκι και το όργανο

του Γιάννη Γκινοσάτη
Τα βάσανα των έρμων των συριζαίων που τολμούν να υποστηρίζουν την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη δεν έχουν τέλος. Ανά πάσα στιγμή πρέπει να αποδεικνύουν στον πονηρίδη δημοσιογράφο που βρίσκεται στην υπηρεσία της μνημονιακής προπαγάνδας, ότι δεν είναι ελέφαντες και ότι υποστηρίζουν τα αυτονόητα. Δεν φτάνει ότι τόσο καιρό είχαν τη ρετσινιά πως εξυπηρετούσαν τα σκοτεινά συμφέροντα εκείνων που ήθελαν την επιστροφή στη δραχμή για να μας αγοράσουν όλους μπιρ-παρά, τώρα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι σωβινιστές και ακροδεξιοί.

Ούτε μία μεγάλη εφημερίδα, ούτε ένας διάσημος δημοσιογράφος, ούτε ένα καθήκι με βουλευτικό αξίωμα δεν τόλμησε να πάρει το μέρος του Άσαντ και να αναδείξει την γενοκτονία των Συρίων από έμμισθους τρομοκράτες της Δύσης...

Για διασπορά πρακτόρων στα Ελληνικά ΜΜΕ είχε μιλήσει ο Δελαστίκ και το βλέπουμε στην περίπτωση της άνανδρης επίθεσης κατά του Συριακού λαού. 230.000 άνθρωποι πέθαναν...γιατί το Ισραήλ, οι τοκογλύφοι και οι υπηρέτες τους θέλουν να ανατρέψουν τον Άσαντ.
Ούτε μία μεγάλη εφημερίδα, ούτε ένας διάσημος δημοσιογράφος, ούτε ένα καθήκι με βουλευτικό αξίωμα δεν τόλμησε να πάρει το μέρος του Άσαντ και να αναδείξει την γενοκτονία των Συρίων από έμμισθους τρομοκράτες της Δύσης. Ούτε ένας.
Είναι όλοι τους πιστοί υπηρέτες της Νέας Τάξης και οι...