#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Τώρα ξεκαθαρίζουν οι γραμμές

του Όθωνα Κουμαρέλλα
Πολλοί από τους ευρωλάγνους υποστηρικτές του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής κατηγορούν τον Τσίπρα και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ότι είχαν κρυφή ατζέντα για επιστροφή της χώρας στη δραχμή.

Κάθε άλλο. Επειδή αν αυτός ήταν ο σκοπός του Τσίπρα και των κομμάτων της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας θα είχαν προετοιμάσει το έδαφος και θα είχαν επεξεργαστεί σχέδιο για ομαλή μετάβαση και φυσικά προς όφελός τους πολιτικά. Τέτοιο σχέδιο ουδέποτε υπήρξε (επειδή εμείς τουλάχιστον που έχουμε τέτοιο σχέδιο, θα το είχαμε αντιληφθεί εδώ και καιρό, διότι δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από το δικό μας και οι κινήσεις που θα έπρεπε να είχαν προηγηθεί είναι συγκεκριμένες).

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ για τους αγρότες θα είναι το ΝΑΙ στο ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

του Γιώργου Χαλιμούρδα
Με την κατάργηση του ΟΓΑ και τη μεταφορά των αγροτών στον ΟΑΕΕ τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα ο αγροτικός πληθυσμός της Πατρίδας μας.

...Ο αγρότης αν ψηφίσει ΝΑΙ στο νέο μνημόνιο, στην ουσία βάζει την ταφόπλακα, στο βιός του, στην δουλειά του, στον ιδρώτα δεκαετιών, βάζει ταφόπλακα στη ζωή του και στη ζωή των παιδιών του...

Η περιφέρεια και ο αγροτικός πληθυσμός ενημερώνεται παραδοσιακά από τα ΜΕΓΚΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (Μέγκα, ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ). Δεκαετίες τώρα. Ένα πράγμα οξύμωρο και σχιζοφρενικό τι στιγμή που αυτά τα ΜΕΓΚΑΛΑ κανάλια χυδαία και απροκάλυπτα έχουν σύρει λίβελους κατά του αγροτικού κόσμου κατ’ εξακολούθηση.

Τι δεν σου λένε για το ΝΑΙ στα κανάλια ...

του Ηλία Αλεξανδρή*
Μόνο μια ολιγόλεπτη εναλλαγή καναλιών (zapping στα Ελληνικά...) να κάνεις στα ιδιωτικά ΜΜΕ τα βράδια μετά την ανακοίνωση του Δημοψηφίσματος σε πιάνει αληθινά τρόμος! Το ίδιο σενάριο, η ίδια κασέτα του όχι στο ΟΧΙ παίζεται με ένταση και επαναλαμβάνεται διαρκώς με ρυθμούς πολυβόλου τις ώρες της υψηλότερης τηλεθέασης.

Το ΟΧΙ είναι καταστροφή μας λένε! "Το ΟΧΙ είναι έξοδος από την Ευρώπη"! Λες κι η Ευρώπη τελειώνει στην Ευρωζώνη ή ορίζεται με τους οικονομικοπολιτικούς όρους των συνεδριάσεων του Eurogroup...

Η Ελλάδα σε πόλεμο στον οποίο δεν παίρνουν αιχμαλώτους


του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Σε αυτά τα χώματα που σήμερα ζούμε και περπατάμε, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, ο «ιδεολόγος» της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, ο φιλόσοφος Πρωταγόρας διακή-ρυξε «Πάντων μέτρον ‘Ανθρωπος».

Ο ελληνικός λαός, σε ένα από τα πιο κρίσιμα και δραματικά σταυροδρόμια μιας ιστορίας πολλών χιλιάδων χρόνων, για την οποία δικαιολογημένα πρέπει να νοιώθει περήφανος, καλείται, την ερχόμενη Κυριακή, να αποφασίσει πάλι αν πάντων μέτρον άνθρωπος, ή πάντων μέτρον χρήμα, όπως είναι το κεντρικό «σύνθημα» και «πιστεύω» της παγκόσμιας χρηματιστικής ολιγαρχίας, των ευρωπαϊκών «ελίτ» και των εγχώριων παραφυάδων που του επιτίθενται.