#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ


Παντα Πιομενος

ΝΑΙ


Παντα Πιομενος

για τους απογόνους


Το τηλεοπτικό σποτ του ΟΧΙ που δεν θα δείτε στα κανάλια


Με 60 ευρώ όριο αναλήψεων θα πεινάσεις... με 300 ευρώ μισθό θα είσαι "ευρωπαίος", στη "ζώνη των ισχυρών"!

sibilla-gr

Πες μου πως γίνεται κάποιοι να πιστεύουν στη ζωή μετά το θάνατο, και να μην πιστεύουν στην ζωή μετά το ευρώ. Θα τρελαθώ

Ο συνθέτης, που είπε «όχι» στο «ναι» του ΣΕΒ: «Εγώ ένοιωσα τεράστια ανακούφιση που είπα ΟΧΙ. Δεν είμαστε ραγιάδες....». (Βίντεο)


Της Ντίνας Δασκαλοπούλου
Του προσέφεραν μερικές χιλιάδες ευρώ απλώς για να παραχωρήσει τη μουσική του για το τηλεοπτικό σποτ του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων υπερ του ΝΑΙ. Για τον Γιώργο Καζαντζή το ΟΧΙ ήταν αβίαστο. «Θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους μου να αποδεχθώ την πρόταση εφόσον μέσα μου είμαι ξεκάθαρος για το ''όχι''», δηλώνει αποκλειστικά στην ΕΦ.ΣΥΝ. «Όταν θεοί και δαίμονες κινητοποιούνται εναντίον του δημοψηφίσματος σημαίνει ότι αντιστεκόμαστε, όταν κάτι πάει να γίνει για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Οι άνθρωποι έχουν πανικοβληθεί τους βομβαρδίζουν όλη μέρα με το ψέμα οτι αν πούμε ''όχι'' στο μνημόνιο λέμε ''όχι'' και στην Ευρώπη. Δεν είναι έτσι, είναι παραπληροφόρηση. Εγώ ένοιωσα τεράστια ανακούφιση που είπα ''όχι''. Δεν είμαστε ραγιάδες».

Το παιχνίδι τώρα ξεκινά


Του Γιάννη Λαζάρου

Όταν τελειώσει κι αυτό το πείραμα της ξεφτίλας και του βασανισμού ενός λαού εις το όνομα των κερδών, εσύ να μην ξεχάσεις. Μόνο οι μνήμες για αυτές τις ημέρες μπορούν να σε κρατήσουν άνθρωπο για τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν.
Κράτα καλά στο μυαλό σου όλες τις φάτσες που έχεις δει να σε τρομοκρατούν. Δημοσιογράφους, "καλλιτέχνες", δημάρχους, βουλευτές, γείτονες και οικείους. Κράτα καλά στο μυαλό σου το βλέμμα τους την ώρα που τους είπαν ότι μπορεί να χάσουν φράγκα. Την ώρα που φώναξαν "Πάει η Ελλάδα μας" όταν σταμάτησε το σίγουρο να πέφτει στις τσέπες τους. Μην ξεχάσεις ότι αυτοί είχαν πουλήσει την Ελλάδα πολύ πριν μπουν μέσα Γερμανοί, Γάλλοι και ΔΝΤδες στην χώρα.

Τα μέτρα-ταφόπλακα του αγροτικού τομέα που ζητούν οι δανειστές1.Εξομοίωση της φορολογίας των αγροτών με τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις.

2.Αύξηση του συντελεστή φορολόγησης από 13 % σε 26%.

3.Αύξηση της προκαταβολής φόρου από το 27,5% στο 100%.

4.Κατάργηση της απαλλαγής από φόρο των επιδοτήσεων για ποσό έως 12.000 ευρώ.

5.Κατάργηση της επιστροφής για τον φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο για τους αγρότες.

6.Μείωση στο μισό της επιδότησης του πετρελαίου θέρμανσης για τον προϋπολογισμό του 2016.

7.Αύξηση της τιμής του αγροτικού ρεύματος.

8.Τριπλασιασμός εισφορών στον ΟΓΑ.

9.Αύξηση Φ.Π.Α αγροτικών εφοδίων στο 23% από 13%.

10. Αύξηση του Φ.Π.Α συσκευασμένων αγροτικών προϊόντων στο 23%.ΟΧΙ στην Προπαγάνδα των καναλιών

Τι δεν σου λένε για το ΝΑΙ στα κανάλια ...

του Ηλία Αλεξανδρή
Μόνο μια ολιγόλεπτη εναλλαγή καναλιών (zapping στα Ελληνικά ...) να κάνεις στα ιδιωτικά ΜΜΕ τα βράδια μετά την ανακοίνωση του Δημοψηφίσματος σε πιάνει αληθινά τρόμος ! Το ίδιο σενάριο, η ίδια κασέτα του όχι στο ΟΧΙ παίζεται με ένταση και επαναλαμβάνεται διαρκώς με ρυθμούς πολυβόλου τις ώρες της υψηλότερης τηλεθέασης.
Το ΟΧΙ είναι καταστροφή μας λένε ! "Το ΟΧΙ είναι έξοδος από την Ευρώπη"! Λες κι η Ευρώπη τελειώνει στην Ευρωζώνη ή ορίζεται με τους οικονομικοπολιτικούς όρους των συνεδριάσεων του Eurogroup ...

Κομμουνιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ: «Πρωθυπουργέ, εθνικοποίησε τις τράπεζες»

Να εθνικοποιήσει τις τράπεζες και τις μεγάλες βιομηχανίες, να διαγράψει μονομερώς το χρέος και να πάρει την εξουσία από τρόικα και ολιγαρχία καλεί τον πρωθυπουργό η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανακοίνωσής της.

Παράλληλα, ζητεί από τον πρωθυπουργό να καλέσει τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία σε ξεσηκωμό.

Η ανακοίνωση της Κομμουνιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ: