#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

Θα τρελαθούμε εντελώς!!! Η Ελληνική κυβέρνηση περιθάλπει τους σφαγείς του λαού του Ντονμπάς!

 Βαθυ Κοκκινο
Θα τρελαθούμε εντελώς!!! Όπως καταγγέλλει η Αντιφασιστική Καμπάγια για την Ουκρανία με πρωτοβουλία του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο ΚΑΤ φασίστες δολοφόνοι της Ουκρανικής Εθνοφρουράς!!
Μιλάμε πάντα για άντρες που στελέχωναν τις φασιστικές «μονάδες αυτοάμυνας» του Μαϊντάν, στις οποίες πρωτοστατούσε ο νεοναζιστικός «Δεξιός Τομέας».

Αριστερά… Καμμένη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ
Ελληνικό νησί για βάση του ΝΑΤΟ προσφέρει, όπως μας ενημέρωσε (!) με ομιλία του στο συνέδριο του Economist, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Όπως είπε ο  υπουργός  κατά τη διάρκεια της επικείμενης επίσκεψής του στις ΗΠΑ, θα καταθέσει πρόταση της Ελλάδας για τη δημιουργία ΝΑΤΟϊκής αεροπορικής βάσης στο Αιγαίο. Απαντώντας σε σχετική επ΄ αυτού ερώτηση, αργότερα, είπε ότι υπάρχει μελέτη στο υπουργείο Εθνικής “Αμυνας, που συνυπολογίζει τη βάση της Σούδας και τις ανάγκες του ΝΑΤΟ και πρόσθεσε: «δεν θέλω να πω το νησί (στο οποίο θα λειτουργήσει η βάση) τώρα».

70 χρόνια στρέβλωσης της ιστορίας

 Στέλιος Ελληνιάδης
Σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο, ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν άφησε τόσο μεγάλο αποτύπωμα όσο στη Ρωσία. Κι αυτό όχι μόνο εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των θυμάτων, που επειδή είναι τόσο μεγάλος θα αρκούσε από μόνος του για να έχει σημαδέψει τη Ρωσία για πάντα. Ούτε για τις υλικές καταστροφές που παραμένουν ανυπολόγιστες, αφού σε μια έκταση ίση με μερικές δεκάδες Ελλάδες(!), δεν είχε μείνει τίποτα ανέπαφο. Εργοστάσια, γέφυρες, αεροδρόμια, σιδηροδρομικά δίκτυα, εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, αποθήκες, τρακτέρ, τα πάντα είχαν ισοπεδωθεί, μαζί με χιλιάδες πόλεις και χωριά. Και δεν έχει πια σημασία αν οι νεκροί της Σοβιετικής Ένωσης είναι 20, 25 ή 27 εκατομμύρια! Είναι τόσοι πολλοί που το μέγεθος δεν χωράει στο νου του ανθρώπου.

Τσίπρα, Φίλη, Κοτζιά, Δραγασάκη και σια... ξεχάστε νέα Βάρκιζα!sibilla-gr

Πόθεν άν λάβοιμι βύσμα τώ πρωκτώ φλέων; …


«Το θέμα της ρευστότητας είναι ένα φλέγον ζήτημα», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, ενώ απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν υπήρχε αναφορά στο θέμα στην ανακοίνωση του Eurogroup είπε:
«Σε αυτή την ανακοίνωση ο λόγος για τον οποίο δεν αναφέρθηκε είναι ότι θεωρήθηκε ότι δεν είναι κατάλληλο να γίνει μνεία σε αυτό.»
Έτσι λοιπόν ένα «φλέγον ζήτημα» για την Ελλάδα, θεωρείται από τους εταίρους ότι «δεν είναι κατάλληλο να γίνει μνεία σε αυτό»
Και τι είναι κατάλληλο;

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Για τρίτη φορά από τότε που ξέσπασε η οικονομική κρίση, ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή σκηνοθέτες του παγκόσμιου κινηματογράφου, ο Ζαν Λικ Γκοντάρ (η τελευταία ταινία του οποίου «Αποχαιρετισμός στη Γλώσσα» θα βγει και στις ελληνικές αίθουσες σε μερικές μέρες) εκφράζεται με τα πιο θερμά λόγια για την Ελλάδα.

Όταν οι φονιάδες του NATO βαράνε το ζουρνά για να χορεύει ο Κοτζιάς….

Ασφαλώς οι περισσότεροι θα θυμούνται αυτό που είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας, πριν τις εκλογές, αναφερόμενος στη στάση μιας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έναντι των αγορών:
«Εμείς θα βαράμε το νταούλι και αυτοί θα χορεύουνε, δεν θα παίζουνε αυτοί το ζουρνά και εμείς θα χορεύουμε».
Ως προς αυτό, ας κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι το φινάλε του τραγικού χορού στον οποίο έχει οδηγήσει εκείνη η φοβερή στρατηγική «ούτε ρήξη, ούτε υποταγή»
Υπάρχουν όμως και άλλοι χοροί!