#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015


Πριν δεκατρία χρόνια εγκαταλήφθηκε η δραχμή και μπήκαμε στην κόλαση του ευρώ

Πριν από από δεκατρία χρόνια την 1η Μαρτίου του 2002 έπαυσε η παράλληλη κυκλοφορία της δραχμής με το ευρώ που καθιερώθηκλε στη χώρα μας τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου. Τότε,το δίδυμο των Σημίτη-Παπαδήμου, σε κλίμα πανηγυρισμού, σήκωσαν ψηλά το ευρώ όπως οι νικητές αθλημάτων σηκώνουν το τρόπιαο της νίκης τους. Δεκατρία χρόνια γρουσιουζιάς ακολούθησαν από τότε. Στα πρώτα απ' αυτά ως είθισται δε διαφαινόταν η επερχόμενη καταστροφή.

Ας μιλήσουμε επιτέλους!!!

Ας το πάρομε ξανά, το πράγμα από την αρχή.
Μετά από πολλά-πολλά χρόνια δημοσιονομικής κραιπάλης, και εναλλαγής διεφθαρμένων και ανίκανων ελληνικών κυβερνήσεων στην εξουσία –κυβερνήσεων, βέβαια, που εμείς και κανείς άλλος δεν εξέλεγε- έφτασε, αίφνης, γύρω στα τέλη του 2009 ο κόμπος στο χτένι. Για κάποιον αδιευκρίνιστο προς το παρόν λόγο, η Ελλάδα μπήκε στο μάτι των διεθνών αναλυταράδων και λίγο αργότερα, υπό την ηγεσία του ηγεμονίσκου εκ Δυτικής Λιβύης, «δυστυχώς επτωχεύσαμεν». Δυστυχέστερα, το πολιτικώς ορθόν (sic) δεν μας επέτρεπε να το ομολογήσομε.

Βόμβα μεγατόνων… χρέος απάτη… Η Ελλάδα δε χρωστά τίποτα… για χρήματα που δεν πήρε!

Διαβάστε αυτό το άρθρο και θα καταλάβετε πολλά… «Το ελληνικό χρέος δεν είναι ως επί το πλείστον ελληνικό χρέος. Το χρέος το οποίο η Γερμανία και άλλες χώρες απαιτούν να πληρώνεται αφορούν χρήματα που οι Έλληνες δεν πήραν!
Έτσι, οι Έλληνες δεν οφείλουν αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για απάτη, γιατί οι Έλληνες δεν επιβαρύνονται με το χρέος».
Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι Αμερικανοί για την Ελλάδα και «το χρέος της» είναι πως η νέα ελληνική κυβέρνηση ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να σταματήσει να τη διοικεί μέσω Wall Street-Λονδίνου και να κάνει δυνατή την οικονομική ανάπτυξη και πάλι στην Ευρώπη. Αν αυτό δεν συμβεί, η επιδείνωση και τελικά η πτώχευση του συνόλου του υπερατλαντικού τραπεζικού συστήματος θα συνεχιστεί, όπως και οι αντιπαραθέσεις με τις μεγάλες δυνάμεις της Ρωσίας και της Κίνας… Και η απειλή του Παγκοσμίου Πολέμου θα γίνει πραγματικότητα…

ΚΥΡΙΑΡΧΟ «ΚΟΜΜΑ» ΣΤΗΝ ΕΕ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ


Του ΜΙΧΑΛΗ ΨΥΛΟΥ*
«Χρήμα για πρόσβαση στην εξουσία».Θα μπορούσε να είναι ο τίτλος μιας ταινίας του Χόλιγουντ με πρωταγωνιστές διεφθαρμένους πολιτικούς οι οποίοι χρηματίζονται από κάποιους μεσάζοντες για να εξυπηρετήσουν επιχειρηματικά συμφέροντας. Η πραγματική ζωή ξεπερνά όμως τον κινηματογράφο ,όπως φαίνεται από την αποκάλυψη ότι δύο εν ενεργεία βρετανοί βουλευτές και πρώην υπουργοί Εξωτερικών, ο Συντηρητικός σερ Μάλκολμ Ρίφκιντ και ο Εργατικος Τζακ Στρο προσφέρθηκαν να χρησιμοποιήσουν, έναντι υψηλότατης αμοιβής, την πολιτική τους επιρροή ,για να βοηθήσουν μια ανύπαρκτη κινεζική επιχείρηση.

Προδότες εξ αριστερών

Του Γιάννη Λαζάρου
Μάς ξεφτιλίσατε ρε! Δεν είναι ότι ως κυβέρνηση της ανατροπής και όλα τα κουραφέλαξα που λέγατε για να πείσετε τον λαό να σας κάνει εξουσία, ενοχλεί. Αυτό που ενοχλεί είναι ότι καταφέρατε μέσα σε λίγες ημέρες να απαξιώσετε την Αριστερά ολοκληρωτικά. Ό,τι πιο υποτακτικό έβγαλε ο χώρος αφού πρώτα έσπρωξε προς την έξοδο όποιον δεν κατάπινε κορόμηλα συνδιαλλαγών και “θα τα βρούμε” κάθισε στον θρόνο της εξουσίας χτυπώντας την Αριστερά πισώπλατα.

Ν.Καρατουλιώτης: Παραβίαση εθνικού εναέριου χώρου είναι αδιανόητηΑνοικτό αφήνει, ο υποστράτηγος εν αποστρατεία Νίκος Καρατουλιώτης μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη, το ενδεχόμενο της σκόπιμης κλιμάκωσης της έντασης της Άγκυρας στο Αιγαίο σε παράλληλη γραμμή με τις Γερμανικές πιέσεις και των λοιπών εταίρων, σε ένα μεγάλο γεωπολιτικό παιγνίδι που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη .