#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015


Η Ρωσία τινάζει τη Γερμανία στον αέρα – Διεκδικεί πολεμικές αποζημιώσεις ύψους 4 τρισ. ευρώ!

Την αλαζονεία της Γερμανίας αποφασίζουν να τιμωρήσουν οι Ρώσοι. Αφού η Γερμανία τους έφερε για δεύτερη φορά τον πόλεμο μέσα στη γη τους, στην Ουκρανία, τώρα η Ρωσία αποφάσισε να διεκδικήσει από τη Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που ποτέ δεν κατέβαλε, αν και ηττημένη χώρα.
Τα χρήματα που οφείλει η Γερμανία στη Ρωσία υπολογίζονται σε...
4 τρισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι τινάζεται στον αέρα το «οικονομικό θαύμα» της Γερμανίας.

Ο Δ. Καζάκης με το Τζ. Πανούση "ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ" του e-roi


V for Varoufuckis

 
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και να παραδώσω τον εαυτό μου στην κρίση του:
Οι εχθροί του λαού είχαν δίκιο για τα καταστροφολογικά τους σενάρια για την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Εντάξει, μπορεί να μη βγήκε και ο Γκοτζίλα -αυτός περιμένει να μας φαει για όταν βγούμε από το Ευρώ για να του ρθει πιο φθηνος ο λογαριασμός- αλλά γίναν άλλα εξίσου φρικτά πράγματα: Τη μέρα των εκλογών ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έβαλε βηματοδότη.

Όταν σε εκβιάζουν, απαντάς με αποφασιστικές κινήσεις

του Δημ. Καζάκη
"Η πίεση αυξάνεται στην Ελλάδα και στον υπουργό οικονομικών για να παραμείνει στην ίδια γραμμή και να επιμείνει στις δημοσιονομικές δεσμεύσεις," αναφέρει το euronews (4/2).

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα την Τετάρτη το βράδυ έφερε την απαγόρευση να χρησιμοποιούν οι τράπεζες τα ελληνικά ομόλογα για να αντλούν ρευστότητα. Αυτό σημαίνει ότι η παραίτηση της ΕΚΤ που επέτρεψε στην Ελλάδα να δίνει τα ομόλογά της ως εγγύηση για χρήμα στις τράπεζες, θα λήξει στις 11 Φεβρουαρίου, δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προηγούμενη προθεσμία της 28ης Φεβρουαρίου.

OXI!


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Το Κοινοβούλιο συνέρχεται. 149+15=164. Εμπρός!

Αρθρο 1
 
Κατάργηση του από 3 Μαΐου 2010 «Μνημονίου Συνεννόησης» (ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Ι), των αναθεωρήσεών του, των εφαρμοστικών του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ νόμων και λοιπών σχετικών ουσιαστικών διατάξεων - Καταγγελία της από 8.5.2010 «Σύμβασης δανειακής Διευκόλυνσης»

Σκληραίνει τη στάση του το Βερολίνο

"Οι περισσότερες χώρες της Νέας Ευρώπης βρίσκονται μαζί μας.Η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις κατοχικές υποχρεώσεις της"

Σκληραίνει τη στάση της η γερμανική κυβέρνηση απέναντι στις κινήσεις αμφισβήτησης του νέου ευρωπαϊκού status quo που εκδηλώνονται τις τελευταίες εβδομάδες στη νοτιοανατολική υποβαλκανική περιφέρεια.

Europe Vs Facebook: Η δίκη των 75.000 like

Για πρώτη φορά, το Facebook οδηγείται στο εδώλιο του κατηγορουμένου με βαρύτατες ποινικές κατηγορίες που αφορούν στο ιδιωτικό απόρρητο και τις παρακολουθήσεις πολιτών
 
Του Αχιλλέα Φακατσέλη
Στις 9 του ερχόμενου Απριλίου, μια ασυνήθιστη δίκη θα γίνει σε δικαστήριο της Βιέννης. Εικοσιπέντε χιλιάδες Ευρωπαίοι πολίτες, οδηγούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου την εταιρεία που κατέχει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης facebook, με βαρύτατες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με κατάφορες παραβιάσεις του ιδιωτικού απόρρητου, αντικοινωνικές συνεργασίες με κρατικές υπηρεσίες παρακολούθησης, παράνομη διασύνδεση προσωπικών δεδομένων και χρήση τους, ακόμη και με ψυχολογικές αλγοριθμοποιήσεις ολόκληρων κοινωνικών ομάδων.

Ισότιμοι Πολίτες