#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

«ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ»: ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

Του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
Ο κ.Σαμαράς εγγυάται την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και απειλεί ότι μόνο εκείνος μπορεί να την διασφαλίσει ειδάλλως – εκτός ΕΕ, εκτός Ευρωζώνης και εκτός ευρώ – η Ελλάδα θα καταστραφεί…
Ο κ.Τσίπρας δηλώνει ότι το «εθνικό νόμισμα της χώρας είναι το ευρώ», ότι τίποτα δεν θα διαταράξει αυτή τη σχέση και ως εκ τούτου διαβεβαιώνει (συνέντευξη στη χτεσινή Real News) ότι η κυβέρνησή του θα πληρώσει τα ομόλογα που λήγουν εντός του Μάρτη για να είναι συνεπής απέναντι στους εταίρους.

Οι Magic de Spell μελοποιούν τον μεγάλο κομμουνιστή ποιητή Ρόκε ΝτάλτονΤην Παρασκευή 16/1 ξεκινούν οι εμφανίσεις των Magic de Spell από το ΚΥΤΤΑΡΟ, σε συνεργασία με τον 105,5 στο Κόκκινο
Πιο πολιτικοί και αιχμηροί από ποτέ επιστρέφουν οι Magic de Spell στη νέα τους δισκογραφική δουλειά όπου μελοποιούν και το ποίημα “Στο όνομα εκείνων” του Ρόκε Ντάλτον.

cd ΕΡΤ OPEN ''ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ''


Ο Δ. Καζάκης στο e-roi.gr — 12 Ιανουαρίου 2015


Μαμάααααααααα!.. (Εξαιρετικό!)

     Άσ' την μπάλα του παιδιού ρε καραγκιοζόπουλε, πού ό,τι δείς ξένο το αρπάζεις!

     Χούϊ σου 'γινε πιά!
     Τί σου φταίει το καϋμένο το παιδάκι;
     Δε βλέπεις πώς σε κοιτάει;
     Του κοπήκανε τα τσίσα απ' τον φόβο!

     Κι ύστερα τί έχεις να πείς εσύ με τα παιδιά; Τί να καταλάβουν αυτά απ' τις πολιτικές κακουργίες σου;

Με εισιτήριο την Ελπίδα και χρέος την Ανατροπή…


Καλημέρα,
Ξεκινάμε σήμερα - τώρα - την πρωτοβουλία για την οποία σας είχα μιλήσει με τίτλο "με εισιτήριο την ελπίδα και χρέος την ανατροπή". Στόχος να δηλώσουμε δημόσια ότι υπάρχει σημαντική μερίδα των Ελλήνων μεταναστών που και ενδιαφέρεται για τον τόπο του και στηρίζει την προοπτική αριστερής κυβέρνησης.

Φτιάξαμε 3 ηλεκτρονικά μέσα:

Μαρίν Λεπέν: Η αριστερή «συνιστώσα» του Σαμαρά

Ο πατέρας της Μαρίν Λεπέν κατηγορείται για πραγματοποίηση βασανιστηρίων στην Αλγερία, η μητέρα της ήταν «λαγουδάκι» στο Playboy και οι επικριτές της (μεταξύ των οποίων και η Μαντόνα) συνηθίζουν να ζωγραφίζουν σβάστικες στις φωτογραφίες της. Ο Σαμαράς προτιμά να προβάλλει τις σχέσεις του με τον Ελύτη και την Πηνελόπη Δέλτα και να παρουσιάζεται σαν τη φωνή της λογικής στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό.

Αυτούς τους έχω βαρεθεί
Το 52% των Ελλήνων υπέρ του εθνικού νομίσματος

του Δημήτρη Καζάκη
Πόσοι Έλληνες θέλουν το εθνικό νόμισμα; Όλοι φαντάζομαι μάθατε για την έρευνα της VPRC που έβγαλε το 75% υπέρ του ευρώ. Βέβαια, έτσι ερμηνεύσανε οι δημοσιογράφοι διατεταγμένης υπηρεσίας την απάντηση στο ερώτημα «εάν θεωρείτε πώς υπάρχει κίνδυνος για την έξοδο από το ευρώ;» Κι εγώ προσωπικά θα απαντούσα «όχι», δηλαδή θα ήμουν στο 75% που δήθεν απάντησαν υπέρ του ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι θα ήμουν υπέρ του ευρώ; Και βέβαια όχι. Το «όχι» δεν αφορά την έξοδο από το ευρώ, αλλά τον κίνδυνο. Για μένα ο κίνδυνος είναι να μείνουμε στο ευρώ. Γιατί, λοιπόν, τα καλόπαιδα της VPRC δεν έθεταν κατευθείαν το ερώτημα; Ο λόγος είναι απλός. Έπρεπε να εκμαιεύσουν ένα εντυπωσιακό ποσοστό που να λειτουργεί υπέρ της μαύρης προπαγάνδας.

Για να δούμε όμως μια άλλη έρευνα, που διεξήχθη από την WIN/Gallup International. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε ακούσει τίποτε γι’ αυτή την έρευνα. Και δεν πρόκειται να ακούσετε, γιατί η έρευνα αυτή δεν πληρώθηκε από κάποιον μέσα στην Ελλάδα που τα συμφέροντά του είναι ταυτισμένα με το ευρώ. Κι επομένως τα αποτελέσματά της δεν είναι αρκούντως πειραγμένα για να βολεύουν την ενημέρωση διατεταγμένης υπηρεσίας.

Η συγκεκριμένη έρευνα διεξείχθη στα τέλη του 2014 και δημοσιοποιήθηκε στις 30/12/2014.

Πρώτη ερώτηση: Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών έχετε νιώσει πιο κοντά στην Ευρώπη /περισσότερο Ευρωπαίος, πιο απομακρυσμένος από την Ευρώπη / λιγότερο Ευρωπαίος ή ίσως δεν υπήρξε οποιαδήποτε αλλαγή;

Στην ερώτηση αυτή οι Έλληνες ερωτώμενοι απάντησαν: Περισσότερος Ευρωπαίος, 10%. Λιγότερο Ευρωπαίος, 52%. Καμιά αλλαγή, 36%. Δεν γνωρίζω, 3%.

Δεύτερη ερώτηση: Αν υπήρχε ένα δημοψήφισμα αύριο στη χώρα σας σχετικά με το εάν το Αφγανιστάν θα πρέπει να παραμείνει μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα ψηφίζατε για να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ή να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Στην ερώτηση αυτή οι Έλληνες απάντησαν: Να παραμείνει στην ΕΕ, 53%. Να φύγει από την ΕΕ, 34%. Δεν γνωρίζω, 14%.

Τρίτη ερώτηση: Ποιος / τι πιστεύετε ότι έχει κυρίως την ευθύνη για την τρέχουσα οικονομική κρίση σε όλη την Ευρώπη;

Οι Έλληνες απάντησαν: Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, 25%. Το ευρώ, 10%. Οι τράπεζες/τραπεζίτες, 34%. Είναι μια ευρύτερη παγκόσμια οικονομική κρίση, 18%. Η αδυναμία ορισμένων χωρών (π.χ. Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία), 4%. Άλλο, 6%. Δεν γνωρίζω, 2%.

Τέταρτη ερώτηση: Αν σας δοθεί η επιλογή θα προτιμούσατε να έχετε το Ευρώ, ή το δικό σας εθνικό νόμισμα;

Οι Έλληνες απάντησαν: Το ευρώ, 32%. Το εθνικό νόμισμα, 52%. Δεν με ενδιαφέρει, 11%. Δεν γνωρίζω, 5%.

Μήπως θα δείτε τους ποικίλους εμβριθείς Χατζηνικολάου του συστήματος προπαγάνδας της χώρας μας να κάνουν θέμα τα ευρήματα αυτής της έρευνας, που έχει όλα τα προσόντα να είναι κατά πολύ πιο αυθεντική και αντικειμενική από αυτές που παράγουν οι εγχώριοι προαγωγοί της κοινής γνώμης; Και βέβαια όχι. Δεν βολεύει κανέναν. Ούτε τους επίσημους δοσίλογους της χώρας, ούτε τους δελφίνους της αντιπολίτευσης που και οι δυο πολιτεύονται προσκυνώντας το ευρώ και ορκίζονται ότι δεν πρόκειται να θέσουν ζήτημα νομίσματος. Ο κόσμος να χαλάσει.

Κατεβάστε την έρευνα κάνοντας κλικ εδώ.

 

ΟΧΙ στην παγίδα της Pegida !


Αποκάλυψη: Με λογιστικές αλχημείες το κατοχικό δάνειο(ηχητικό)

Με λογιστικές αλχημείες όπως αποκαλύπτει το Ράδιο 9,84 και ο Γιώργος Σαχίνης ελήφθη το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, θέμα το οποίο περνά προς εξέταση στο Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του 9,84 γιαυτό το δάνειο οι ναζί συνέστησαν χρηματοοικονομική εταιρία το συσχέτισαν με το κατοχικό μάρκο στην Ελλάδα και τη σχέση του με το μάρκο της ναζιστικής Γερμανίας και μοχλεύοντάς το στο Βερολίνο στην ουσία το πούλησαν και πάλι κερδίζοντας δις μάρκα για τις πολεμικές επιχειρήσεις τους στο Ανατολικό μέτωπο.

Αν δεν υπάρχει ένας εχθρός, δημιούργησέ τον…

Δημήτρης Μηλάκας
Δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το πώς θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν το μακελειό του Παρισιού οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις: θα κάνουν ότι ακριβώς και οι Αμερικανοί μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους…Ας θυμηθούμε τι ακριβώς έπραξαν οι αμερικανικές κυβερνήσεις: 1. Κήρυξαν ένα «παγκόσμιο- ασύμμετρο- πόλεμο» κατά ενός ακαθόριστου εχθρού διακηρύσσοντας μάλιστα ότι «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας»

Το… «ελληνικό ατύχημα»

Γιώργος Σαχίνης
Όσο μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση οι εκπρόσωποι της συγκυβέρνησης επικαλούνται τον μπαμπούλα ενός «ελληνικού ατυχήματος» (σ.σ. εννοούν την έξοδο της χώρας από το ευρώ), προκειμένου να περιορίσουν την εκλογική τους κατρακύλα.
Προφανώς όλοι αυτοί ζώντας στο μικρόκοσμό τους, ξεχνούν ότι το υποτιθέμενο… «ευτύχημα» του ευρώ και της ευρωζώνης, μαζί με τα μνημόνια, πρόσφεραν τόσα δεινά στον τόπο και στους Έλληνες:

Είναι ο Αργυρίου ο Έλληνας Καμύ;

«Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε τον Πέτρο Αργυρίου ως εξαιρετικό αναλυτή. Ο αγαπημένος μου όμως Πέτρος Αργυρίου είναι ο λογοτέχνης Πέτρος Αργυρίου.
Πέρασαν έξι χρόνια από τότε που εξέδωσε το τελευταίο του μυθιστόρημα, Τα Άγρια Ζώα της Πόλης, ένα μυθιστόρημα που δίχασε τους αναγνώστες του σε δύο ξεκάθαρες κατηγορίες: Στους ανήσυχους που το λάτρεψαν και στους ήσυχους που το βρήκαν αρρωστημένο. Και παραδόξως, οι περισσότεροι –ανάμεσα τους κι εγώ- ανήκουν στην πρώτη κατηγορία. Έξι χρόνια μετά λοιπόν ήταν εύλογη λοιπόν η ανησυχία μου για το αν είχε στερέψει η λογοτεχνική του φλέβα από την άχαρη δουλειά της ανάλυσης, παρότι γνώριζα ότι τα μυθιστορήματα του, πάντα μπροστά από την εποχή τους, παίρνουν πολλά χρόνια από τη στιγμή της ολοκλήρωσής τους για να εκδοθούν.

μαλάκα...


αγαπούλες...


Σκίζει η διαφήμιση του Μαραντώνη