#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

σαν σήμερα...

Νίκος Τεμπονέρας!

Το κόμμα των δολοφόνων, σήμερα μαζί με το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ... δολοφονούν με τα μνημόνια τον Ελληνικό Λαό!
 Τζιχάντ τώρα και στο Παρίσι και ο σκοτεινός κόσμος των Ελλήνων εφοπλιστών

  Πέτρος Αργυρίου
Τι είναι 12 νεκροί δημοσιογράφοι στο κέντρο του Παρισιού;
Απόδειξη για το μεγαλείο του Αλλάχ.
Ξανά και ξανά έχω αναφέρει τα μοντέρνα θερμοκήπια του ισλαμικού εξτρεμισμού: Τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας με τις απαγωγές και τα βασανιστήρια του και την Αραβική Άνοιξη με αποκορύφωση τη διάλυση της Λιβύης και την αποσταθεροποίηση της Συρίας.
Είναι τώρα, ετεροχρονισμένα, καθώς ο ισλαμικός τρόμος έχει εδραιωθεί σε ημικράτος και εκδράμει σε δυτικές πρωτεύουσες παράγοντας τρόμο όπως αυτόν της επίθεσης στα γραφεία της σατυρικής καρτουνίστικης εφημερίδας Charlie Hebdo, που η Independent αναγνωρίζει αυτά που έγραφα και επιχειρηματολογεί υπέρ της συνθηκολόγησης με τον Άσσαντ.
Τώρα πια είναι αργά.

Γιατί η Μέρκελ θέλει την Ελλάδα στο ευρώ;

Δημήτρης Καζάκης
«Εγώ, ως η Γερμανίδα καγκελάριος, καθώς και η γερμανική κυβέρνηση, πάντοτε εφαρμόσαμε μια πολιτική που προβλέπει την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη», σημείωσε η Μέρκελ και πρόσθεσε ότι «οι δεσμεύσεις τις οποίες αναλάβαμε», οι δεσμεύσεις που συμφωνήθηκαν «ανάμεσα στην Ελλάδα και την τρόικα, την Ελλάδα και τα κράτη-μέλη της ΕE, τηρήθηκαν και έτυχαν σεβασμού.»
Προς το συμφέρον ποιού κ. Μέρκελ; Σύμφωνα με τα στοιχεία που διατίθενται από το Υπουργείο Οικονομικών, και δημοσίευσε το Der Spiegel (19/8/2013) η Γερμανία έρχεται να εξοικονομήσει συνολικά € 40,9 δισεκατομμύρια σε πληρωμές τόκων κατά τα έτη 2010 έως 2014. Ο αριθμός προκύπτει από τη διαφορά μεταξύ των πραγματικών και των προβλεπόμενων τόκων. Μεταξύ 2010 και 2012, η γερμανική κυβέρνηση εξέδωσε € 73 δισεκατομμύρια λιγότερα σε νέο χρέος από ό, τι είχε προγραμματιστεί. Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, το κόστος της κρίσης του ευρώ για τη Γερμανία έχει μέχρι τώρα προσθέσει μέχρι € 599 εκατ..

Πάτος

 
Όταν φθάνεις στο σημείο να καθορίζεις την ζωή σου και την επιβίωση σου βάση μιας σχεδιασμένης και εντολευμένης εκλογικής αναμέτρησης έξωθεν, να είσαι σίγουρος ότι βρίσκεσαι λίγο πριν τον Πάτο. Στον πανικό που βρίσκεσαι πιάνεσαι από την κάθε τυχαία εκλογική σανίδα που εμφανίζεται στο πέλαγο. Θα την πιάσεις την σανίδα, θα πατήσεις πάνω σε καμιά δεκαριά κεφάλια άλλων ναυαγών και θα νομίζεις ότι σώθηκες. Αυτή την φορά οι Ευρωπαίοι εντολείς αμόλησαν πολλές σανίδες στο πέλαγο Ελλάδα για να είναι σίγουροι ότι για να επιβιώσεις από το ναυάγιο θα πιαστείς από κάπου.

Επτά απλά μαθήματα μαρξισμού


Απο-φασιστικότερος της Λε Πεν ο Σαμαράς

Σε επικοινωνιακό μπούμερανγκ εξελίσσεται η προσπάθεια του απερχόμενου πρωθυπουργού Α. Σαμαρά να σκυλέψει τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, για μικροπολιτικά οφέλη.

Την ώρα που η κεντρική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας ήταν να συνδέσει τους τρομοκράτες με τους παράτυπους μετανάστες και τους πρόσφυγες, σε μια προσπάθεια να αποσπάσει ψήφους από τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, οι τελευταίες πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν Γάλλοι πολίτες.
Το μόνο που θα είχε καταφέρει, λοιπόν, ο φράχτης του Έβρου ήταν να κρατήσει τους τρομοκράτες… μέσα στη χώρα.

Ο φερετζές του μισθοφόρου

Γράφει ο mitsos175.
Είδηση πρώτη μετά την άνανδρη επίθεση στην ελευθερία του λόγου: Η ιρακινή επιτροπή ασφαλείας του Συμβουλίου της επαρχίας Salahuddin αποκάλυψε ότι, αγνώστων «στοιχείων» ( χωρίς διακριτικά) αεροσκάφη έριξαν κιβώτια με όπλα και εξοπλισμό στον ISIS, νοτιοανατολικά της πόλης του Τικρίτ, «υποδεικνύοντας» έτσι ότι υπάρχουν χώρες που θέλουν να κρατήσουν το Ιράκ υπό την κατοχή του ISIS, αναφέρει το ιρακινό πρακτορείο ειδήσεων IraqiNews.com