#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Μας έχουνε ζαλίσει, των καναλιών τα κνώδαλα κι ούλοι οι παπαγάλοι

Γράφει ο mitsos175
Από το βράδυ ως το πρωί κι απ' το πρωί στο βράδυ μας τα 'χουν κάνει τούμπανο, μας έχουνε ζαλίσει, των καναλιών τα κνώδαλα κι ούλοι οι παπαγάλοι. Πως κάποιος καταχέρισε το βουλευτή Οικονόμου.

"Τι να 'ταν άραγε αυτός; Σίγουρα οργανωμένος όπου με σχέδιο πήγαινε τ' όνομα να ρωτήσει"! Να την καταδικάσουμε την πράξη μας διατάζουν κι ότι οι κηφήνες της βουλής πολύ βαριά το πήραν.


Να πω κακώς πως έγινε; Ας είναι, πες πως το 'πα. Εγώ θα τον εφίλευα με πρόβειο γιαουρτάκι και αβγουλάκια περσινά θα του 'δινα να φάει. Καμιά ψιλή θα του 'ριξε κάποιος "φχαριστημένος" απ' τα "καλά" που ψήφισε, αφού στις τηλεοράσεις όρθιος δηλώσεις έκανε προσέχοντας ωστόσο η μελανιά να φαίνεται, για να τον λυπηθούμε, να ασχοληθούμε με αυτόν, ν' αφήσουμε τα άλλα. Κι ο Ισπανός τη ζήλεψε τη "δόξα" του Βασίλη.

Η κούνια που τους κούναγε σαν ήταν μικρούλια μες τη φωλιά της Χάρυβδης που έπινε το αίμα. Νομίζουν φοβηθήκαμε και πως το Σύμπαν όλο γυρίζει τάχα γύρω τους ή πως εμείς θα κλαίμε για συμπαράσταση σ' αυτόν και για τους ομοίους του; Μήπως θα τους αφήσουμε να κάνουνε τα αίσχη, ή να γελάν εις βάρος μας; Όμως ποιός να ναι ο βουλευτής, όπου το παίζει θύμα;

Απ' τη ΔΗΜΑΡ ξεκίνησε, ΝΔ λέει πως είναι, μα στου ΠΑΣΟΚ το μαγαζί μια στάση είχε κάνει. Αυτός δεν είναι βουλευτής, ετούτος είναι "σβούρα", όπου γυρίζει γρήγορα κι έχει παραζαλίσει όλους όσους τον ψήφισαν ρουσφέτι προσδοκώντας. Πολλοί να δείρουν θέλανε, ν' αρχίσω να μετράω; Από το κόμμα της ΝΔ που τέσσερεις παλεύουν την αρχηγία θέλοντας να πάρει ο καθένας. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ συνάμα δεν τον εβλέπουν σίγουρα και με πολύ αγάπη. Μα από όλους περισσότερο, όσοι καταστραφήκαν από αυτά που ψήφισε χωρίς ντροπή καμία. Όλοι αυτοί το χάρηκαν κι όλοι κρυφογέλασαν, "ν' αγιάσουνε τα χέρια τους" είπανε μ' ένα στόμα.

"Δικαίωμα του καθενός να πάει όπου θέλει" μας είπε ο Βασίλειος και με περίσσιο θράσος που του δίδε η κάμερα κι οι μπάτσοι από δίπλα, μας κούναγε το δάκτυλο ζητώντας μας να πούμε το ποίημα που μας τραγουδούν σε κάθε ευκαιρία: Τη βία να δικάσουμε κι όλους αυτούς που χέρι σηκώσανε στο βουλευτή, την "άγια αγελάδα".

Δικαίωμα του καθενός να πάει όπου θέλει, να συμφωνήσω και εδώ για να σου πω συνάμα, πως όμορφα ακούγεται ο λόγος σου ειπωμένος. Αλλά για πες το και σ' αυτήν που 'χασε το παιδί της, σαν πνίγηκε στα σκοτεινά τα βάθη του Αιγαίου, πως έχει το δικαίωμα να πάει στη Γερμανία ή όπου αλλού θα βρει δουλειά για να επιβιώσει. Τους έρημους τους πρόσφυγες γιατί τους φυλακίζεις; Γιατί τον άμοιρο φτωχό να τον εξουθενώσεις; Ή μοναχά είσαι εσύ κι οι άλλοι ας πεθάνουν;

Μίλα τώρα στους άπορους που χάνουνε τα σπίτια και που στο δρόμο τους πετούν τα όρνια οι τραπεζίτες, γιατί τα όσα ψήφισες πάνε κι εφαρμόζουν. Άντε πες τα στον άνεργο που τώρα τόσα χρόνια ζέστη δεν έχει μες το σπίτι του γυρνάει με τις κουβέρτες και μες το καταχείμωνο τα δόντια του χτυπάει, γιατί δεν έχει για ψωμί αυτός και τα παιδιά του. Πες τους να έλθουν σπίτια σας, αυτά που περισσεύουν και που δεν κατοικεί κανείς, ούτε που τα δηλώνει. Να βρούνε στέγη, αφού μπορούν, να πάνε όπου θέλουν.

"Καλά Χριστούγεννα" να πεις σε όλους όσους θέλεις ν' απολυθούνε ξαφνικά χωρίς κανείς να φταίει, για να τα τρων τα τρωκτικά του κόμματος κι οι πλούσιοι. Εμπρός! να βρεις τον καστανά και να του πεις με θάρρος πως είναι ελεύθερος κι αυτός να πάει όπου θέλει, για να πουλήσει κάστανα να βγάλει κάνα φράγκο. Να πάρει τις γριές μαζί που άδεια δεν είχαν, γιατί σε κάποιο βουλευτή δε θέλησαν να πάνε.

Μίλα στους γέρους που κoψες τις λιγοστές συντάξεις, μίλα σε όλους, ξήγα μας γιατί ο Σαμαράς σου κάγκελα έβαζε παντού και έκανε ελέγχους; Αφού τα κάνεις όλα αυτά, αφού μας πεις "συγνώμη" διορθώνοντας το έγκλημα που έχετε ψηφίσει, τότε κι εγώ θα λυπηθώ, αλλιώς... ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου