#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

13 Δεκέμβρη 1967

ιωάννης Κωστάκης
13 Δεκέμβρη 1967: Ο Κωκός, ή Κωκού, τα Κωκουδάκια, η γεροντοκόρη Κωκαδελφή και η Κωκομαμά (σκατά στον τάφο της) κρυπτόμενοι από χωρίου εις χωρίον, εγκαταλείπουν το ελληνικό έδαφος, στο οποίο ποτέ δεν θα επιστρέψουν ως βασιλείς, αλλά ως απλοί Κωκοί...

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει

Γράφει ο mitsos175.
Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι το ρητό θα βγει για ακόμα μια φορά σωστό. Ο γνωστός από τις σεξουαλικές του επιδόσεις Πέτρος Τατσόπουλος ή "Τσατσόπουλος" σύμφωνα με τους νεοδημοκράτες, προτίθεται να κολυμπήσει στο ποτάμι.
Σιγανό ποταμάκι ο Πέτρος, θα ψηφίσει τη νέα γλάστρα, αφού αυτή είναι η γραμμή του καινούριου του κόμματος, δικαιώνοντας όλους τους σατυρικούς καλλιτέχνες (;).
Πιθανόν μετά το πήδημα της μισής Αθήνας να δοκιμάσει και τις ακροβατικές του ικανότητες. Και ιδού το νέο νούμερο: Θα στηρίζει με το ένα πόδι το σαμαρά κάνοντας ταυτόχρονα πεταλούδα στα κρύα απόνερα του ποταμού.

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ «ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ» ΤΟΥΣ …ΔΡΑΧΜΟΒΙΩΤΟΥΣ!

Του Ν.ΠΕΡΠΕΡΑ*
Τι τραγική ειρωνεία! Εδώ και μερικές μέρες, με αφορμή τις ψηφοφορίες για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, τόσο η κυβέρνηση, όσο και διάφορα παπαγαλάκια της τρόικας, των «αγορών» και της ΕΕ, προσπαθούν να μας μεταφέρουν στο σκηνικό των εκλογών του 2012, με εκβιαστικά και τρομοκρατικά ψευτοδιλήμματα, με κορυφαίο αυτό του …«grexit», δηλαδή της εξόδου της χώρας από τη ζώνη του ευρώ.

Να απειλούν, δηλαδή, αυτοί που έδεσαν με το ευρώ τη χώρα χειροπόδαρα στη μέγγενη των μνημονίων, της λιτότητας και της καταστροφής για τουλάχιστον 50 χρόνια, ότι δήθεν υπάρχει και χειρότερο μέλλον.

Οι Σκουριές, τώρα. Κοίτα, στο Στρατώνι, το σκεφτόμουν διαφορετικά. Αλλά στις Σκουριές, παίζει πρόβλημα.

Αυτό ήταν το δάσος.
 Και τώρα πια μεταμορφώνεται…  

Για ποιο λόγο στην πραγματικότητα διαλύθηκε η ΕΣΣΔ

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

«Όλοι μαζί, να φτιάξει το μαλλί!»: Kράξιμο σε Πρωτόππαπα,Βούλτεψη, Μπακογιάννη και Ρουσόπουλο (videos).


Με δυνατό «κράξιμο» δημοσιογράφων προς κάποια ξοφλημένα σκουπίδια του νεοφασιστικού πολιτικού προσωπικού της χώρας και συγκεκριμένα, κατά του Πρωτόππαπα, του Ρουσόπουλου, της Μπακογιάννη και της Βούλτεψη κατά την έξοδό τους από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ, τελείωσε η εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ένωσης συντακτών.

Το ένστικτο των βοοειδών και η αμνησία των… ζώων

Δημήτρης Μηλάκας
Στην σύγχρονη βιομηχανοποιημένη κτηνοτροφία η αποδοτική πρακτική επιτάσσει την «ανώδυνη σφαγή». Με πιο απλά λόγια τα ζώα θανατώνονται ξαφνικά για να μην προλάβουν να φοβηθούν και σκληρύνει το κρέας τους. Τηρουμένων των αναλογιών, στο σύγχρονο πολιτικό σφαγείο έχει αποδειχτεί ότι ο φόβος «χαλάει την ψήφο» και για τον λόγο αυτό οι «σφαγείς» τον  προσφέρουν σε ισχυρότατες δόσεις.
Στην κτηνοτροφία  η διαδρομή προς τη σφαγή κάθε φορά είναι διαφορετική καθώς μελέτες απέδειξαν ότι τα βοοειδή αντιλαμβάνονται την πορεία προς το μοιραίο και οι τοξίνες που εκκρίνουν «χαλάει» το κρέας τους. Στην πολιτική, αντίθετα, τα πράγματα φαίνεται ότι είναι απλούστερα και μονότονα. Αρκούν οι  ισχυρές δόσεις φόβου.