#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Σ' ευχαριστούμε Νίκο

Του Γ. Γ.
Γεια σου ρε μάγκα Ρωμανέ. Υποκλινόμαστε στην λεβεντιά σου. Κατάφερες ένα ηχηρότατο χαστούκι στα εξουσιαστικά θρασίμια που κάποια απ’ αυτά θα τα έκανες να παραμιλάνε και άλλα να παίρνουν υπογλώσσια για το πατατράκ που έπαθαν.
Δεν είναι μικρό πράγμα να βλέπεις τον «μεγάλο» -έτσι αποκαλούν οι κολαούζοι του στο χωριό καταγωγής του τον Αθανασίου- να αυτόγελοιοποιείται.
Αυτός δεν ήταν που πριν μερικές μέρες μας έλεγε ότι «δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργού να πάρει εκπαιδευτικές άδειες, ο Ν. Ρωμανός»,, γιατί υπάρχουν «θεσμοθετημένα όργανα γ’ αυτό», μπλα μπλα … Τι έγινε τώρα; Επιφοίτηση του ήρθε;

Αντε τώρα να χωνέψει την κυβερνητική αναδίπλωση και ο «τσεκουράτος» Βορίδης που έπαιρνε σβάρνα τηλεοπτικά κανάλια και ρ/σ για να μας εξηγήσει, επικαλούμενος τις νομικές γνώσεις του ότι η κυβέρνηση ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτε άλλο πέρα απ’ αυτό που είχε αποφασιστεί.

τι «τσούζει» την Ελληνική Αστυνομία;

Κείμενο του καλού φίλου Σωτήρη Θεοχάρη

Σοβαρά τώρα.
Την ΕΛΑΣ και κυρίως την ηγεσία της την τσούζει πολύ η συμμετοχή των κατοίκων στην αντίσταση κατά των ταγματασφαλιτών – χρυσαυαγουλων, που τόσο πολύ θέλει η κυβέρνηση να «εξευμενίσει», δίνοντάς τους το ελεύθερο να «κατακτήσουν» τα Εξάρχεια και να βασανίσουν και να χτυπήσουν «αναρχικούς», «αντεξουσιαστές» και λοιπούς μάχιμους εχθρούς του ναζισμού. Το ατιμώρητο και ελεύθερο που έχει δώσει σιωπηρά η ηγεσία του υπουργείου έχει σκοπό να γυρίσει και επαναπατρίσει τους ακροδεξιούς ψήφους και τους βλαχοσοσιαλιστικούς, που έχουν πάει στη χρυσή αυγή, πίσω στο κυβερνητικό εθνικοσοσιαλιστικό ακροδεξιό συνονθύλευμα.

Τα βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ρέστα της ΝΔ

Μιχαλού
Για άλλη μια φορά η Ε.Ε.  την έφερε στον Σαμαρά με γυριστή ντρίμπλα αφήνοντας  όλα τα μέτωπα ανοιχτά για μετά τις εκλογές , λέγοντας σε απλά ελληνικά  «Ή ξεκαθαρίζεις το εσωτερικό πολιτικό τοπίο, ή συμφωνία δεν έχει!«… Έτσι ήρθε η ώρα  των προεδρικών εκλογών… με τον Σταυρό Δήμα να μπαίνει στη μάχη της διαδοχής…Την ίδια ώρα η Μέρκελ κλείνει το μάτι στον Τσίπρα  και του λέει: Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα… Αν θέλεις money θα κάνεις ότι πούμε εμείς. Διαφορετικά θα νιώσεις στην πετσί σου την γνωστή αυτή λαϊκή έκφραση!!! Εμείς δεν κάνουμε πίσω και ας ξέρουμε ότι η πολιτική μας έφερε την πλήρη  καταστροφή στην χώρα σας ενώ το χρέος δεν είναι σε καμία περίπτωση βιώσιμο. …

Η τρομοκρατία του Αν

Κι αν βγει πρόεδρος Δημοκρατίας ο Σταύρος Δήμας; Κι αν πάμε σε εκλογές; Κι αν βγει κυβέρνηση ο Σύριζα; Κι αν πρώτο κόμμα βγει η ΝΔ; Κι αν συνασπιστούν Σύριζα-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι-ΑΝΕΛ; Τι θα αλλάξει στην χώρα όσα ΑΝ και να πραγματοποιηθούν;

Η συνταγή ίδια και απαράλλαχτη με εκείνη που σχεδίασαν οι εταίροι και οι αγορές με τον Γιώργο Παπανδρέου που ξαφνικά ως επιφώτιση του ήρθε να κάνει δημοψήφισμα. Από το 2012 που οι μνημονιακές συμφωνίες γίνονται νόμοι του Κράτους το ίδιο παιχνίδι στήνουν.

Η αντεπίθεση της Ρωσίας και ο ψυχρότερος πόλεμος

Πέτρος Αργυρίου
Όπως τονίσαμε κατά το παρελθόν, σπάζοντας τον ασφυκτικό κλοιό της δυτικής αντιρωσικής προπαγάνδας, η ουκρανική κρίση θα έχει- για την ακρίβεια ήδη έχει- δύο μεγάλους θύτες και δύο μεγάλα θύματα: Ο μεγάλος θύτης είναι οι ΗΠΑ και η πολιτική της της γεωπολιτικής απομόνωσης των αντιζήλων της ενώ στην υπαιτιότητα ακολουθεί και η άκαμπτη Γερμανία ενώ τα θύματα είναι πρωτίστως η ίδια η Ουκρανία και ακολουθεί … όλη η υπόλοιπη Ευρώπη.
Η κατάσταση επιδεινώνεται καθημερινά και κάνει τον πρώτο Ψυχρό Πόλεμο να μοιάζει με υπόδειγμα σταθερότητας.
Αλλά ας ξεκινήσουμε από την πηγή του κακού, τη φάμπρικα δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που εξάγει αρειμανίως τα προϊόντα της χωρίς να τα παράγει για να αποσταθεροποιεί χώρες που έχει βάλει στη μαύρη λίστα της, χώρες που δεν προσκυνούν το κυρίαρχο πολίτευμα/θρήσκευμα των ΗΠΑ: την κυριαρχία των πολυεθνικών και των λόμπι τους.

Eίναι φτωχή χώρα η πατρίδα μας ή έτσι θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε οι δωσίλογοι (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και τ' αφεντικά τους;