#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

εγκληματικές οργανώσεις

του π. Ηλία Υφαντή
[Πηγή: ΥΠΕΡΒΑΣΗ, 06/10/2014]
Περί εγκληματικών οργανώσεων ο λόγος. Και παίρνω την αφορμή από πολλές βέβαια περιπτώσεις, αλλά ιδιαιτέρως από το γεγονός ότι εκεί στην πανέμορφη Χαλκιδική ολόκληρα χωριά και δήμοι έχουν χαρακτηριστεί και στιγματιστεί ως εστίες εγκληματικών οργανώσεων.
Και ποιο είναι το έγκλημα των ανθρώπων αυτών; Το ότι αγαπούνε τον τόπο τους! Ο Θεός τους έδωσε να ζούνε σε έναν πανέμορφο τόπο. Όπου πολλοί άνθρωποι απ’ όλα τα μέρη της Γης και ιδιαίτερα τις βόρειες χώρες επιλέγουν να περάσουν έστω και λίγες μέρες.

Το τέλος του κόσμου

«Αν το κλίμα ήταν τράπεζα, θα το είχατε ήδη σώσει.» 
Η φράση αυτή ειπώθηκε από τον μακαρίτη Ούγκο Τσάβεζ στη Σύνοδο της Κοπεγχάγης για την κλιματική αλλαγή το 2009. Αιωνία του η μνήμη.

Από τη φράση αυτή προέρχεται και το γνωστό σύνθημα στους τοίχους "Αν ο πλανήτης ήταν τράπεζα, θα τον είχαν σώσει." Μην υποτιμάτε ποτέ τα συνθήματα στους τοίχους. Είναι σοφά.

Έρχεται το υπερ-μνημόνιο!

11 Οκτωβρίου 2014 πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης ενάντια στο TTIP

«Ενώ κεκλεισμένων θυρών διεξάγονται διαπραγματεύσεις μεταξύ Ευρώπης Ένωσης και ΗΠΑ για τη Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων (Transatlantic Trade and Investment Partnership – ΤΤΙP), προετοιμάζεται η πρώτη πανευρωπαϊκή δράση διαμαρτυρίας, που θα λάβει χώρα την 11η Οκτωβρίου 2014. Η ΕΕ ισχυρίζεται ότι το TTIP θα αποφέρει μόλις 0,5% ανάπτυξη σύμφωνα με το …αισιόδοξο σενάριο. Αφού είναι τόσο καλή η συμφωνία για τους πολίτες, γιατί τόση μυστικοπάθεια;

Καλώς ήρθατε στο Matrix

Όλα για τα λεφτά. Αυτό είναι το σύνθημα των εδώ και των έξω μακελάρηδων. Γνωστό το κόλπο αποικιοκρατών και εισβολέων εδώ και αιώνες, αλλά τούτο το πράγμα που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι μοναδικό στο είδος του, διότι αποικιοκρατούμενε, μπορεί να μην έγινε ένα μεγάλο ντου να σε σκιάξουν αποκεφαλίζοντάς σε αλλά τελικά έχοντας φτιάξει έναν κόσμο για τα λεφτά, με δόλωμα τα λεφτά πέφτεις σε μεγάλη φάκα.

Κουρδιστάν: Το Ντιγιάρμπακιρ (900.000 κάτοικοι) καίγεται!

Η φωτογραφία από το Ντιγιάρμπακιρ, την πρωτεύουσα του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν, είναι εντυπωσιακή. Οι μαύροι καπνοί από τις φωτιές της εξέγερσης υψώνονται πάνω από την πόλη των 900.000 κατοίκων.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, τα διεθνή Μέσα και ειδησεογραφικά πρακτορεία τηρούν απόλυτη σιγή για την εξέγερση των Κούρδων στην Τουρκία. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, τα σάιτ απλά δεν γράφουν ότι στην Τουρκία γίνεται χαμός. Τις εξηγήσεις για την προκλητική σιωπή τους ας τις δώσουν οι ίδιοι στους αναγνώστες τους. Εμείς κάνουμε το καθήκον μας.

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Τούρκος αστυνομικός φωνάζει «ζήτω το Ισλαμικό Κράτος»

Οι μάσκες πέφτουν, η αλήθεια για το καθεστώς Ερντογάν στην Τουρκία αποκαλύπτεται.

Στο βίντεο που θα δείτε, Τούρκος αστυνομικός αντιμέτωπος με τους Κούρδους που διαδηλώνουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και ζητούν να επέμβει άμεσα η διεθνής κοινότητα για να λυθεί η πολιορκία της κουρδικής πόλης Κομπάνι, στη βόρεια Συρία στα σύνορα με την Τουρκία, φωνάζει: «Ζήτω το Ισλαμικό Κράτος».

Κωνσταντινούπολη: Βγήκαν οι Γκρίζοι Λύκοι να χτυπήσουν τους Κούρδους!

Στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης βγήκαν αργά το βράδυ της Τρίτης οι φασίστες Γκρίζοι Λύκοι οπλισμένοι με ρόπαλα και κρατώντας τεράστιες σημαίες να χτυπήσουν τους Κούρδους που διαδηλώνουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Το βαθύ κράτος της Τουρκίας συμμαχεί. Ισλαμιστές με ακροδεξιούς ναζί και τζιχαντιστές, όλοι μαζί να τσακίσουν τον κουρδικό λαό που αγωνίζεται για δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία.