#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Η σιωπή των αμνών και η δική μας βλακεία

Του Δημήτρη Καζάκη
Κουβέντα για το τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε ερήμην του ελληνικού λαού στο Παρίσι. Ούτε λέξη, απόλυτη σιωπή, πλήρης συσκότιση. Σ' αυτό βοηθούν στο έπαρκο όχι μόνο τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, αλλά και η στάση της αντιπολίτευσης. Ο κ. Τσίπρας στη λίμνη Κόμο σ' ένα από τα πιο πριβέ κλαμπ διεθνώς για επιχειρηματίες και πολιτικούς, πασχίζει να τον δεχτούν στους κύκλους τους οι πιο αδίσταχτοι εκπρόσωποι της παγκόσμιας αποικιοκρατίας. Χωρίς να τον δεχτούν στους κύκλους και τα σαλόνια τους, πώς θα μπορέσει ο κ. Τσίπρας να διεκδικήσει καριέρα διεθνούς statesman, όπως κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου;

ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ KAI MATRIX. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (;)ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

 
Του ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΗ
Την τελευταία περίοδο του 19ου αιώνα, το ύφος της αγγλικής λογοτεχνίας στράφηκε, εγκαταλείποντας τον ρεαλισμό της «βικτωριανής» περιόδου, στο ύφος που επικράτησε να λέγεται décadence(παρακμή). Η στροφή αυτή δεν ήταν καθόλου αναντίστοιχη με τη γενικότερη φάση συγκριτικής αποδυνάμωσης του αγγλικού ιμπεριαλισμού, την περίοδο εκείνη.

ΤΟ ΜΟΥΝΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΣΩΔΗ!

Αποκάλυψη: Η Σώδη των 293 ψήφων χρωστάει της Μιχαλούς, και η Real News κουκούλωσε τα στοιχεία
Δικηγόρος των Αθηνών νεοδημοκράτισσα μεν αλλά λόγω Σερραϊκής καταγωγής, Καραμανλική και άρα, αντισαμαρική, έχει στα χέρια της τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις εναντίον της βουλευτίνας Χίου, των 293 ψήφων Σταυρινούδη - Σώδη, από τις οποίες προκύπτει ότι η συγκεκριμένη βουλευτίνα έχει φεσώσει με χρέη ακόμα και τις πέτρες.
Η συγκεκριμένη δικηγόρος διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία ότι η εν λόγω διατηρεί στο όνομα της κόρης της, που σπουδάζει στην Αγγλία, επιχείρηση κομμωτικής - αισθητικής μέσα στο Χίλτον παρακαλώ και έχει μεταβιβάσει όλα της τα ακίνητα στα δυο παιδιά της, στον αδελφό της και στα ανίψια της (καραμπινάτη καταδολίευση δανειστών). 
Το θέμα έχει ως εξής, όπως το αποκαλύπτει η φίλη ΕΓΜ
Εμπιστεύτηκε, λοιπόν όλα τα στοιχεία που έχει (τελεσίδικες δικ. αποφάσεις, αποδεικτικά κτηματολογίου κ.λ.π.) στην εφημερίδα Real και τον Χατζηνικολάου.

ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ!


ΑΠΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΛΑΒΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Όταν μιλούσαμε για ναζί στην Ουκρανία που ήταν πασιφανέστατο , κάποιοι μάς έλεγαν να προσέχουμε τι λέμε, τι θέση παίρνουμε και πως δεν είναι έτσι τα πράγματα ακριβώς και πως ο Πούτιν εκείνο και το άλλο και πως η ΕΕ δεν είναι κακιά, είναι καλή κοπέλα με καλό χαρακτήρα και καλή προίκα και ένα σωρό γελοιότητες .

Ποιά σύγκριση;

Γράφει ο mitsos 175
Στην αρχή σκέφτηκα να συγκρίνω. Τους δυο αντίθετους κόσμους: Αυτόν της σαπίλας, της οπισθοδρόμησης και της διαφθοράς των βολεμένων, με αυτόν της προόδου, του μόχθου και της εντιμότητας των εργαζομένων.

Τι να συγκρίνω όμως; Τον κόσμο; Από τη μια μερικές δεκάδες κομματόσκυλα με πεσμένο ηθικό, οι μπάτσοι κι οι κόλακες των καναλιών στην πιο αποτυχημένη συγκέντρωση πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Από τη άλλη μυριάδες ανθρώπων αποφασισμένων να διαδηλώσουν ενάντια στην αδικία, ενάντια στην κλοπή του κόπου τους. Αυτό το υπέροχο ποτάμι από κόσμο που έφτυσε κατάμουτρα την απαγόρευση και τα φιρμάνια δοσίλογων.