#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

εταιρία δολοφόνων!…


Παπα – Ηλίας Υφαντής 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, αφότου είχα επισκεφτεί το γνωστό μου ερημίτη, και αναγκάστηκα να τον επισκεφτώ και πάλι.
Αυτή τη φορά με ανάγκασε το σχετικό με την υπερφορολόγηση των πολυτέκνων ρεπορτάζ στο «ΧΩΝΙ» (6-7-14) του Κωνσταντίνου Αγόρη. Όπου με πλήρη σαφήνεια και παραστατικότητα μας δίνει όλες τις παραμέτρους του δολοφονικού σεναρίου, το οποίο έχουν εκπονήσει, προκειμένου να εξαφανίσουν την πολύτεκνη οικογένεια. Που σημαίνει ότι το φοροληστρικό καθεστώς ποντάρει ακριβώς στο γεγονός ότι οι αποδοχές του πολύτεκνου υποδιαιρούνται και τα έξοδά του πολλαπλασιάζονται ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογενείας του.

SZ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ»

H γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung φιλοξενεί σήμερα στο “σαλόνι” της ένα ολοσέλιδο ρεπορτάζ, παρουσιάζοντας ένα πορτρέτο του Αλέξανδρου Αβατάγγελου, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλακεί στην υπόθεση της αγοράς υποβρυχίων από τη γερμανική εταιρεία HDW στο Κίελο και είχε προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό για την υπόθεση, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 500.000 ευρώ.

Η Ευρώπη μας.... το καμάρι μας..... άει σιχτίρ!!!!!!!!!!!

facebook

Ορισμένοι νομίζουν ότι εγκληματίες είναι μόνον οι σιωνιστές του ναζιστικού Ισραήλ!

ΟΧΙ... ένοχοι κι εγκληματίες είναι όλοι οι πολιτικοί που στηρίζουν την εθνοκάθαρση ή σιωπούν ένοχα! Μαζί και τα δικά μας εγχώρια γερμανοτσογλάνια!

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ;

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΤΕΛΗ
Με τις στρατιωτικο-πολιτικές ανακατατάξεις που επήλθαν μετά την έξοδο από την περικύκλωση των στρατευμάτων των ανταρτών στο Σλαβιάνσκ και στο Κραματόρσκ, συνδέεται μεταξύ άλλων και η παραίτηση του Ντενίς Πουσίλιν από το Ανώτατο Σοβιέτ της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.
Από 23 Ιουλίου του 14 στο αξίωμα αυτό εξελέγη ο κομμουνιστής Μπορίς Αλεξέγιεβιτς Λιτβίνοφ. Μέχρι πρότινος γραμματέας του κομματικού πυρήνα της περιφέρειας Κίροφ του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας στην πόλη Ντονέτσκ. Η εναλλαγή αυτή στα ανώτατα όργανα της εξεργεμένης Λαϊκής Δημοκρατίας είναι ιδιαίτερα σημαδιακή.

Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας

Αντισυνταγματάρχης Sohail Al Hassan, επονομαζόμενος «Τίγρης», «Κίτρινος Άνεμος» Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://www.nikosklitsikas.gr/

Οι υπουργοί των Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πρόσφατη συνεδρίασή τους κι ενώ μαίνεται η γενοκτονία στη Γάζα, αποφάσισαν -πέρα από το...
να στηρίξουν την εθνοκάθαρση των ισραηλινών στη Γάζα και να ζητήσουν τον αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης- να σκληρύνουν τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Συρίας, προσθέτοντας νέες εταιρίες και πρόσωπα στα μέτρα εμπάργκο και κατάσχεσης κεφαλαίων Σύριων πολιτών στην Ευρώπη. Μέτρα ανάλογα μ’ αυτά που έχουν επιβάλει και στη Ρωσία.

Δίπλα στην ναζιστική ακροδεξιά, το πολιτικό μόρφωμα

Ο Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ

Ένα έμμεσο αλλά επίσης ξεκάθαρο ρατσιστικό κρεσέντο ήταν η τοποθέτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για το ζήτημα της μετανάστευσης.

Ο άνθρωπος που οι εκδότες-καναλάρχες-εργολάβοι έκαναν αρχηγό κόμματος μίλησε για όλα και ξέχασε τα πάντα, όταν  συνοδευόμενος από τη δικηγόρο και στέλεχος του κινήματος Ζωή Αποστολοπούλου, συναντήθηκε με τη διευθύντρια της Υπηρεσίας Μαρία Σταυροπούλου και τον αντιστράτηγο και γενικό επιθεωρητή του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας των Συνόρων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Κατριαδάκη.

Εγκλήματα Ουκρανών φασιστών

Του Γιώργου Αλεξάτου
Αποφεύγω να αναρτώ φωτογραφίες φρίκης, αλλά δεν μπορώ να το αποφεύγω πάντα. Ιδιαίτερα όταν διαπιστώνω ότι η ευαισθησία για τα θύματα των φασιστών του Κιέβου είναι τόσο περιορισμένη.

Παρακμή: η αφασία των θεσμικά ακομμάτιστων

του Χρήστου Γιανναρά
Το είπανε: «Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς» –το περιβόητο ΕΣΠΑ– γιατί; Η απουσία λογικού ειρμού στον κομματοκρατούμενο δημόσιο βίο γεννάει όλο και ευτελέστερη εκφραστική, πραγματική αγλωσσία. Τι σημαίνει «πλαίσιο αναφοράς», τι πλαισιώνει αυτό το «πλαίσιο» και σε τι αναφέρεται η «αναφορά»; Γιατί είναι «εθνικό» το πλαίσιο – αφορά μήπως στο πανελλήνιο, προσφέρεται να στηρίξει αναπτυξιακές πρωτοβουλίες οποιουδήποτε πολίτη; Και κατά τι «στρατηγικό», αφού δεν απηχεί κανέναν επιτελικό σχεδιασμό – όποιος προλάβει βολεύεται, και φυσικά προλαβαίνει ο εγγύτερος στην κομματική πλαισίωση του Πλαισίου Αναφοράς.

το τέλος της 40ης μεταπολιτευτικής δημοκρατίας


 Δημήτρης Αργυρός
Η μεταπολιτευτική αστική Δημοκρατία μας που κλείνει 40 χρόνια δεν ασθενεί βαρέως, όπως είπε αυτό το απολιθωματικό σύμβολο της «πασοκοκρατίας» που έχουμε για πρόεδρο, η μεταπολιτευτική αστική δημοκρατία μας είναι πια νεκρή.   Η μεταπολιτευτική Δημοκρατία μας- η πιο προχωρημένη και ολοκληρωμένη αστική δημοκρατία που γνώρισε αυτός ο τόπος- ήταν δημιούργημα ενός «κοινωνικού συμβολαίου»  που υπογράφτηκε επάνω στην συντρίμμια της Χούντας.  Με την Ελλάδα να χάνει την πόλεμο στη Κύπρο, και τον απόηχο του Πολυτεχνείου να μην έχει κατακάτσει.

Οι πόρτες των φτωχώνΑς υποθέσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται επιτέλους κυβέρνηση, ότι ανακάμπτει η οικοδομική δραστηριότητα, αφού προηγουμένως κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά έχουν χάσει το σπίτι τους, και ότι αποφασίζει κατά προτεραιότητα να κατεβάσει νόμο στη βουλή, σύμφωνα με τον οποίο οποιαδήποτε νέα πολυκατοικία ή συγκρότημα κατοικιών που θα κατασκευάζονται θα πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό διαμερισμάτων με χαμηλό ενοίκιο, έτσι ώστε οι νεόπτωχοι να μπορούν να βάλουν ένα κεραμίδι στο κεφάλι τους σε οποια συνοικία της πόλης θελήσουν και να μην δημιουργούνται καστροπολιτείες τύπου Εκάλης, Παλαιού Ψυχικού ή Λατινικής Αμερικής με ηλεκτροφόρα σύρματα, τάφρους και περίτεχνα οχυροματικά έργα.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ ΜΙΑΣ (ΑΚΟΜΗ) ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ

του ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΚΡΙΔΗ*
Η πτώση της «κυβέρνησης» του νεοφιλελεύθερου (και «πνευματικού τέκνου» της διαβόητης Γιούλιας Τιμοσένκο) Αρσένι Γιατσενιούκ δεν έπεσε ακριβώς ως «κεραυνός εν αιθρία», για όσους παρακολουθούν κάπως πιο στενά τις εξελίξεις στην Ουκρανία, τουλάχιστον από τις μέρες του «Ευρω-Μαϊντάν» και μετά. Άλλωστε, αυτό το συνονθύλευμα νεοφιλελεύθερων και νεοναζί, με τις – φαινομενικά – ετερόκλητες πολιτικές δυνάμεις που το στήριζαν είχε εξαρχής, δηλαδή από την ημέρα (22 Φεβρουαρίου) που απομακρύνθηκε με πραξικοπηματικό τρόπου ο νόμιμα εκλεγμένος Πρόεδρος της χώρας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, περιορισμένο χρονικό ορίζοντα.