#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

H σφαγή αμάχων στα χωριά του Λουγκάνσκ 02/07/14

ΗΠΑ και ΕΕ στηρίζουν τα εγκλήματα 
της ναζιστικής κυβέρνησης της Ουκρανίας που δολοφονεί αμάχους.
 

Η συμμορία των 28 και ο «βαλκανιομάχος» Βαγγέλης

Στις 24 Ιουνίου συνεδρίασε το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων, που τελικά πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλες και όχι στη Θεσσαλονίκη, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί μέσα στον χειμώνα. Τα βασικά θέματα ήταν τα κράτη που θα ετίθεντο υπό ένταξη και η «συνεννόηση» με την Τουρκία για το κυπριακό. Ο Βενιζέλος προέδρευσε του Συμβουλίου και χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντική την απόφαση να τεθεί η Αλβανία σε καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη στην Ε.Ε., καθώς άλλα κράτη, όπως η Σλαβομακεδονία, είναι στο αντίστοιχο καθεστώς από το 2005. Υπήρξε μελιστάλακτος στις δηλώσεις του σχετικά με τα πρόσφατα «στέρεα» βήματα του αλβανικού κρατισμού προς την «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» κι έστειλε μηνύματα «εγκάρδιας φιλίας» στους αλβανούς συναδέλφους του.

Τέτοιες επενδύσεις τάζει η κυβέρνηση: 30.000.000 μετρητά στην εταιρεία Άνεμος της Ελλακτωρ (Μπόμπολας - Καλλιτσάντσης) για 15 θέσεις εργασίας!

Εάν οι ρευστότητα και οι επενδύσεις ήταν λόγια, τότε δεν θα υπήρχαν άνεργοι. Θα γίνονταν επενδύσεις με λεφτά ή χωρίς λεφτά και όλοι θα είχαμε δουλειά και καλοπληρωμένη. Δυστυχώς, οι επενδύσεις και η ρευστότητα είναι κάτι ακόμα χειρότερο. Είναι αέρας.

Prison Planet

Το να δικάσεις έναν δικαστή ξεφεύγει από τα όρια οποιουδήποτε συστήματος· από την Γαλλική Επανάσταση και μετά, μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας έχει αποφασίσει να αναθέτει την απονομή δικαιοσύνης σε αυτούς τους ανθρώπους. Και όμως, συμβαίνει καμιά φορά (σπάνια, δυστυχώς…) οι δικαστές να κατεβαίνουν από την έδρα και να βρίσκονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Κάτι τέτοιο συνέβη τον ζεστό Αύγουστο του 2011, όταν ο δικαστής Mark Ciavarella έφαγε 28 χρόνια φυλακή. Ο εν λόγω κύριος είχε εκλεγεί το 1995 ως δικαστής της κομητείας Luzerne της Πενσυλβάνια, με υποσχέσεις για σκληρή αντιμετώπιση της εφηβικής εγκληματικότητας. Η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε καλά.

2022 μ.Χ. Το όνειρο του Ταμήλου και της παρέας του έγινε επιτέλους πραγματικότητα.

fb Niki Vikou.
2 Ιουλίου 2014 στις 6:55 μ.μ.

Έβγαλε κατάκοπος τις λασπωμένες μπότες στο κατώφλι, δίπλα στα παπούτσια της γυναίκας και του γιου του. Χαμογέλασε πικρά, βλέποντας έξω κι από τις πέντε πόρτες του ορόφου αραδιασμένα τα υποδήματα των ενοίκων. Όχι, δεν ήταν μουσουλμάνοι, απλά η Αγίου Δημητρίου έμοιαζε με λασπωμένο χωράφι με την πρώτη σταγόνα βροχής.

Η .. προϋπηρεσία και το ψευδές πόθεν έσχες του υπουργού Δικαιοσύνης

Του Γ. Γ.
Τι κοινό έχουμε ο Κώστας Βαξεβάνης –κάποτε σύντροφος και φίλος μου- ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου κι εγώ; Τον τόπο καταγωγής. Γι’ αυτό πιθανολογώ ότι πέρα από το ψευδές πόθεν έσχες του υπουργού, το οποίο είναι κεντρικό θέμα στο περιοδικό Hot Doc που κυκλοφορεί μπορεί να διαβάσουμε για τα έργα και τις ημέρες του Αθανασίου –γουστάρει να τον αποκαλούν «Ο μεγάλος»- στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής μας.

Εχει οικογενειακές καταβολές ο τύπος. Ο πατέρας του, ένας από τους πιο σκληρούς κομματάρχες της δεξιάς –«Πατούχας» ήταν το παρατσούκλι του- έχει αφήσει ιστορία στην περιοχή στα μαύρα μετεμφυλιακά χρόνια.

Καθολική η συμμετοχή στην απεργία της ΔΕΗ

Απ’ τις καλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές που έχουμε παρακολουθήσει ήταν αυτή που μεταδόθηκε μέχρι σήμερα τα ξημερώματα –είχε διάρκεια πάνω από 4 ώρες- με τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη και τον Χρήστο Αβραμίδη από την ελεύθερη ΕΤ3 και είχε θέμα τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΔΕΗ.