#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Ενοικιάζεται μεσήλιξ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μεσήλικας 58 ετών, υγιέστατος (τσεκάπ ΙΑΝ. 2014), ακμαίος, συνεργάσιμος, φιλικός, ευχάριστος.

Μιλάει αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά & γαλλικά. Κάτοχος πτυχίων ανώτατης εκπαίδευσης ημεδαπής και αλλοδαπής, καθώς και διπλώματος οδήγησης. Διαθέτει Ι.Χ.

Το χρέος ως τεχνική διακυβέρνησης

Από τον Θανάση Γιαλκέτση
Ο Ιταλός φιλόσοφος Μαουρίτσιο Λατσαράτο υποστηρίζει ότι ο χρεωμένος άνθρωπος δεν είναι μόνο μια οικονομική μορφή, αλλά είναι και ένα ηθικό υποκείμενο, κατασκευασμένο και πειθαρχημένο από τη νεοφιλελεύθερη ηθική.Κυκλοφόρησε πρόσφατα και στη γλώσσα μας το βιβλίο του Ιταλού κοινωνιολόγου, φιλοσόφου και ακτιβιστή Μαουρίτσιο Λατσαράτο «Η κατασκευή του χρεωμένου ανθρώπου» (εκδόσεις «Αλεξάνδρεια», μετάφραση Γιώργος Καράμπελας). Η συνέντευξη του Μαουρίτσιο Λατσαράτο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Il Manifesto». 

28-29 Ιουνίου 2011- Ελεύθεροι πολιορκημένοι

video

 Του Κ.Ν.
Πριν 3 χρόνια ήμασταν στον δρόμο υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα στη ζωή για όλους.
Παρόλο που δεν ήμασταν όλοι, δεν ήμασταν καν οι μισοί, ήμασταν εκεί , απέναντι σε μια εξουσία που έθετε τότε τις βάσεις για αυτά που ακολούθησαν.
Εκείνο το διήμερο, Τρίτη & Τετάρτη, η θέλησητου κόσμου και η αλληλεγγύη ανάγκασε τον κατασταλτικό μηχανισμό να παίξει τα ρέστα του. 2 μέρες το κέντρο της πόλης ήταν θάλαμος αερίων, ενώ οι εικόνες της φρικτής βίας που κατεγράφησαν έχουν εντυπωθεί έντονοτατα στις μνήμες μας.

Η πρώτη μαζική φασιστική οργάνωση στην Ελλάδα

Του Ελευθεριακού
 
 ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΑΣ (ΕΕΕ)

Τα Τρία Εψιλον, όπως λεγόταν χαρακτηριστικά η οργάνωση, εμφανίστηκαν στη Θεσσαλονίκη το 1927 με στόχο την “άμυνα του Εθνους” απέναντι στον κομμουνισμό και σε όλα εκείνα τα αλλότρια ρεύματα στα οποία χρέωναν την ευθύνη για την οικονομική και την ηθική κρίση που μάστιζε την ελληνική κοινωνία.

Οι γερμανοτσολιάδες που έγιναν δικτάτορες / πώς η Ιστορία θα έπρεπε να διδάσκει

Η απριλιανή Χούντα του 1967 δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία, αλλά αποτελούσε τον τελευταίο κρίκο μιας αλυσίδας που ξεκινούσε από τα Τάγματα Ασφαλείας, συνεχιζόταν με τον ΙΔΕΑ και την ΕΕΝΑ, μπλεκόταν με τις παραστρατιωτικές οργανώσεις και την ακροδεξιά τρομοκρατία και κατέληγε στους Απριλιανούς πραξικοπηματίες.

Μέτωπο για τη ΔΕΗ δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ στα ΤρίκαλαΚόστα Ρίκα: Η πιο πράσινη και ευτυχισμένη χώρα του κόσμου...


Η Κόστα Ρίκα είναι μια μικρή αλλά πολύ όμορφη χώρα της Κεντρικής Αμερικής. Το όνομά της σημαίνει «Πλούσια Ακτή» και είναι μια από τις πιο πράσινες αλλά και πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου.

Η Ρώσικη αρκούδα σε κατάσταση επέκτασης...

Το Ιράκ ανακοίνωσε ότι παρέλαβε 5 Sukhoi-25 από την Ρωσία... 

gdg:  Όχι... θα παίζανε με τα Αμερικάνο-σάπια...
...όπως  ο Βενιζέλος με τα Γερμανικά  Υποβρύχια !

Άνεργοι στις χώρες τους, θύματα ως εργαζόμενοι

Stephanie Höppner / Ειρήνη Αναστασοπούλου
Γη της επαγγελίας η Γερμανία για άνεργους νοσηλευτές από τη νότια Ευρώπη. Τι γίνεται όμως, όταν τα συμβόλαια που υπογράφουν είναι αδιαφανή με περίεργες ρήτρες; «Γίνεται εκμετάλλευση ανθρώπινου δυναμικού».
H 23χρονη Μαρία Σάντσες, νοσοκόμα στο επάγγελμα, ήρθε στη Γερμανία εμφορούμενη από μεγάλες ελπίδες. Στη Μαδρίτη δεν έχει δουλειά, αλλά τώρα στο Βερολίνο επιτέλους απέκτησε μέσω μιας ιδιωτικής εταιρείας νοσηλευτικού προσωπικού. Όμως, στο συμβόλαιο που υπέγραψε, υπάρχει μια ρήτρα, που της δημιουργεί ανησυχία.

Δραματικά επίκαιρη: Η απολογία του Νίκου Καζαντζάκη το 1925

Η απολογία του Νίκου Καζαντζάκη στην ανακριτική αρχή του Ηρακλείου, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 1925, δεν αποτελεί μόνο ένα έξοχο πολιτικό κείμενο αλλά είναι και δραματικά επίκαιρη σήμερα, την εποχή της κρίσης. Μιας εποχής που η σύγχιση, οι πολιτικές και κοινωνικές συγκρούσεις αλλά και αντιφάσεις στον πολιτικό λόγο κυριαρχούν.
Παρακάτω, παραθέτουμε ένα τμήμα της διάσημης “απολογίας του Καζαντζάκη”

Διονύσης Τσακνής: «Αυτό που έγινε με την ΕΡΤ είναι έγκλημα διαρκείας»

 "Ευτυχώς που ακόμα οι απολυμένοι της ΕΡΤ κρατάνε ανοιχτό ένα μεγάλο μέρος των ραδιοφωνικών προγραμμάτων. Ξέρετε, η ΕΡΤ ήταν το ανοιχτό βήμα και για τους δημιουργούς και είχε στο δυναμικό της ανθρώπους που γνώριζαν, που αγαπούσαν τον πολιτισμό, ανθρώπους που συνέδεσαν την ύπαρξή τους με την ύπαρξη δημιουργών, δηλαδή μεγάλωσαν μαζί τους και διαμόρφωσαν αισθητική".

Ποιος θυμάται τον Μπομπ Τράα;

Ματίνα Παπαχριστούδη  _ "Δρόμος της Αριστεράς"

Στη νέα φάση ξεπουλήματος της ώρας και της αναδιανομής του πλούτου της, τα Media λειτουργούν πλέον ως συμμαχος. Ο ρόλος τους ως πολιορκητικός κλοπιός και εμπροσθοφυλακή των κατεδαφίσεων έχει ολοκληρωθεί.

Την περίοδο προ Μνημονίου ο κύριος ανθύπατος του ΔΝΤ, Μπόμπ Τράα, προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην αποσύνθεση ολόκληρης της δομής του ελληνικού κράτους, όπως το είχαμε γνωρίσει.

Η κυβέρνηση ΝΔ-ΚΚΕ του 1989


Του Γιώργου Δελαστίκ - "Πριν"
Ήταν σαν μεθαύριο, πριν από ένα τέταρτο του αιώνα: 1 Ιουλίου 1989. Τότε, πριν πό 25 ακριβώς χρόνια, έπεφτε Σάββατο η 1η Ιουλίου. Γύρω στις 7 το απόγευμα ο Βουλευτής της ΝΔ Τζαννής Τζαννετάκης παίρνει από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Χρήστο Σαρτζετάκη την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Οι «ακριβές» καθαρίστριες και οι «φτηνοί» εργολάβοι

Του Κώστα Ζαφειρόπουλου
Φωτ.: Μάριος Βαλασόπουλος
«Τελικά είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να καθαρίζεις τον κόσμο»
Κωνσταντίνα Κούνεβα, Δεκέμβρης 2008, «Ευαγγελισμός»
Το ψυχιατρικό νοσοκομείο του Χαϊδαρίου αποτελεί ενδεικτική περίπτωση του τι σημαίνει εκχώρηση δραστηριοτήτων στον ιδιωτικό τομέα: εργασία χωρίς σύμβαση, εκβιασμοί προς τους εργαζόμενους να υπογράφουν ότι λαμβάνουν περισσότερα χρήματα από τις πραγματικές αμοιβές τους, εκφοβισμός όσων αντιδρούν, παρένθετες εταιρείες και διαγωνισμοί.

Καταιγίδα μέτρων με έπαθλο τη βαθύτερη …υπερχρέωση

 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ
Επίδειξη υποτέλειας από την κυβέρνηση εν όψει της αναδιάρθρωσης του χρέους
Με την αγωνία να επιδείξει την καλύτερη διαγωγή ώστε να ανταμειφθεί από τους πιστωτές στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για τη νέα αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο βιάζεται η κυβέρνηση να ψηφίσει από την Βουλή τα προαπαιτούμενα μέτρα για την εκταμίευση των 2 υποδόσεων, ύψους 2 δισ. ευρώ (1 συν 1 δισ.). Η επικείμενη δε επίσκεψη της Τρόικας στις 8 Ιουλίου αυξάνει τις πιέσεις για την ψήφιση των αντιλαϊκών μέτρων.

Αλλά κάποια στιγμή…

Δε μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Όχι όπως το παίζει, κατενάτσιο, η εθνική μας ομάδα με όλη αυτήν την προσήλωση στην άμυνα. Παραδέχομαι, βέβαια, ότι καμιά φορά κάθομαι μπροστά στον ξεχασμένο δέκτη της τηλεόρασης να παίζει μετά από το δελτίο ειδήσεων αθλητικά και χαζεύω τις επιλεγμένες φάσεις. Αλλά μέχρι εκεί. Σε ποδοσφαιρικό αγώνα έχω πάει δυο φορές στις ζωή μου και στο γυμνάσιο είχαμε ήδη τον Γκάλη και τσιμεντένια γήπεδα μπάσκετ. Αυτή είναι η σχέση μου με το ποδόσφαιρο, που ούτε το έπαιξα ούτε το αγάπησα ποτέ μου!
 

Πανικός στη Βουλγαρία

 
Η δεύτερη επίθεση στις τράπεζες της χώρας, με την επόμενη να κινδυνεύει με χρεοκοπία, οπότε με απώλεια των καταθέσεων, μάλλον συνδέεται με το ρωσικό αγωγό πετρελαίου – ο οποίος απαγορεύθηκε από την Κομισιόν, κατ’ εντολή ίσως των Η.Π.Α.

Προκειμένου να εργαστούν , εργάζονται δωρεάν

Από το τέλος του Β’ΠΠ η τεχνολογία έχει πραγματοποιήσει τεράστια βήματα διαφοροποιώντας ριζικά τόσο τα παραγόμενα προϊόντα όσο και τις συνθήκες παραγωγής. Σύμφωνα με «παλαιές» αντιλήψεις το γεγονός αυτό θα επέτρεπε τη μείωση των ωρών της ανθρώπινης εργασίας επιτρέποντας να υπάρχει απασχόληση για όλους ενώ παράλληλα η αύξηση του ελεύθερου χρόνου των εργαζομένων θα διεύρυνε την δημοκρατία.

πρακτορεία "τρομοκρατών" και ανθελληνικών Ιδρυμάτων

                                 Οι "τρομοκράτες" με φόντο το υλικό της USAID
  Το ιστολόγιο Σίβυλλα έχει συγκεντρώσει κείμενα για τα όργανα των ΗΠΑ-ΕΕ: Τους «τρομοκράτες» της Αλ Κάιντα και τα «ιδρύματα»- πρακτορεία (ΕΛΙΑΜΕΠ – ΟΠΕΚ του Σημίτη)
Είναι συγκεντρωμένα στο παρακάτω κείμενο:
Οι "τρομοκράτες" της Αλ Κάιντα είναι όργανα των ΗΠΑ & ΕΕ... χωρίς αμφιβολία! Τα "ιδρύματα"-πρακτορεία (ΕΛΙΑΜΕΠ - ΟΠΕΚ του Σημίτη) έχουν τους ίδιους χρηματοδότες με μαύρα δολάρια και τους καλύπτει ΚΑΙ η δικαιοσύνη!
 
Τη συνέχεια διαβάστε ΕΔΩ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/06/blog-post_2583.html

Η άνοδος του νομισματικού φασισμού

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΛΟΗΓΟΣ
Ίσως να έχετε συχνά αναρωτηθεί γιατί «ο καπιταλισμός της ελεύθερης αγοράς» μοιάζει να έχει αποτύχει, παρά την καθολική διαβεβαίωση από οικονομολόγους και πολιτικούς ειδήμονες, ότι λειτουργεί όπως προβλέπεται και η διαίσθησή σας δεν είναι σωστή.

Ο Καπιταλισμός της ελεύθερης αγοράς έχει γίνει πια ένα εργαλείο του παρελθόντος. Στην πραγματικότητα ο καπιταλισμός της ελεύθερης αγοράς έχει αντικατασταθεί από κάτι που είναι πραγματικά η αντι-ελεύθερη αγορά και η οποία εκφράζεται αντι-καπιταλιστικά. Η εκτροπή λειτουργεί σε κοινή θέα.

Ο Γ. Ραγκούσης, η βίλα του, και η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει

 Του Γ. Γ.
Κάποιος διανοούμενος –μου διαφεύγει το όνομα του- είχε πει ότι  «και το γελοίον έχει τα όρια του πέρα από τα οποία καθίσταται συμπαθές». Αυτή η ρήση μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας σε δημοσίευμα  Κυριακάτικης φυλλάδας –στο «Πρώτο Θέμα»- την δήλωση του Γ. Ραγκούση ότι «έχτισε με την δουλειά του» μια υπερπολυτελή βίλα την οποία νοικιάζει 2.000 ευρώ την μέρα!!!

Ο Τουρκοναζί

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο προφυλακισμένος χρυσαυγίτης βουλευτής Χρήστος Παππάς με ένα τούρκικο φέσι, που έχει ραμμένα επάνω του τον ναζιστικό «Reichsadler» (αετό του Ράιχ) και τη νεκροκεφαλή των Waffen-SS.

Το «μαγικό ραβδί» της Jihad

Ζούμε την ιστορική περίοδο των «Αγωγών ενέργειας»

Του Νίκου Γεωργιάδη
Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη της επέλασης των τζιχαντιστών (φανατικών μουσουλμάνων) στο κεντρικό Ιράκ, στην ντάτσα του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Σότσι κατέφθανε ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας Φαϊζάλ. Ήταν 3 Ιουνίου του 2014. Την ώρα που σερβιριζόταν ο πρώτος καφές εμφανίστηκε κάπως ταλαιπωρημένος και ο Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος έπρεπε να τακτοποιήσει στο μεταξύ ένα επείγον ραντεβού του στη ρωσική πρωτεύουσα.

Το σκοτεινό πρόσωπο της μόδας


: Επιμέλεια: Μικαέλα Κόλλια
Δύο γυναίκες στην Αγγλία βρήκαν ραμμένες στα  ρούχα που είχαν αγοράσει από τη γνωστή εταιρία Primark, τις εξής ετικέτες: «Δουλεύουμε εξαντλητικά ωράρια» και «Εργαζόμαστε σε συνθήκες γαλέρας».

Άκου, καραγκιοζάκο…

«Δυστυχώς, στρεβλώσεις σε αρκετούς τομείς τής ζωής μας συνεχίζουν να υπάρχουν…» Έτσι άρχισε η Ρίτσα Μπιζόγλη να εκφωνεί την επόμενη «είδηση» στο δελτίο ο-θεός-να-τις-κάνει ειδήσεων των 8 του Αντέννα το περασμένο Σάββατο 21 του μηνός. Αν θέλετε να ακούσετε την «είδηση» αλλά και το συνοδευτικό πρόστυχο ρεπορτάζ ενός καραγκιοζάκου ονόματι Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δείτε το δελτίο στο webtv τού σταθμού (η επίμαχη «είδηση» αρχίζει στο 9’22″). Αν πάλι βαριέστε, το ρεπορτάζ τού καραγκιοζάκου ανέβηκε και στον ιστοτόπο τού σταθμού, απ” όπου και την αντιγράφω (σημ.: οι υπογραμμίσεις είναι δικές μου):

Οι κυρώσεις …ανέβασαν τις ρωσικές μετοχές


Στα μέσα Μαρτίου, όταν επιβάλλονταν κυρώσεις στην Ρωσία για τις ευθύνες της στην κρίση της Ουκρανίας, ο Λευκός Οίκος έκανε μια τελεσίδικη χρηματιστηριακή πρόβλεψη. «Αν ήμουν στην θέση σας, δεν θα επένδυα σε ρωσικές μετοχές τώρα», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου Jay Carney, «εκτός κι αν σορτάρετε.»

Τρεις μήνες αργότερα, το σχόλιό του μοιάζει με ανέκδοτο. Οι ρωσικές αγορές έχουν έκτοτε εμφανίσει μια επική μεταστροφή και τα περισσότερα blue-chips αποκομίζουν κέρδη στο σύνολο του έτους.

Λεβέντες και Ραγιάδες στο νησί της Αφροδίτης

Λευκωσία, του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Τον Μάρτιο του 1974, ο Αριστοτέλης Ωνάσης συνάντησε, για πρώτη και τελευταία φορά, τον ταξίαρχο Δημήτριο Ιωαννίδη. Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του ‘Ελληνα Κροίσου, ο Ιωαννίδης είπε στον Ωνάση:

«Θα πάμε πολύ καλά στα εθνικά θέματα. Και στο βορειοηπειρωτικό και στο κυπριακό. Στο κυπριακό, οι Αμερικανοί μου είπαν ότι, αν βγάλουμε τον παπά από τη μέση, το νησί είναι δικό μας».

Η «ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ» (ΤΤΙΡ) ΜΕΤΑΞΥ ΕΕ ΚΑΙ ΗΠΑ

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΛΙΟΥ*

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ως το τέλος Ιουνίου ’14 και επί ελληνικής προεδρίας, πρόκειται να συζητηθεί στις Βρυξέλλες το πλαίσιο της λεγόμενης «Διατλαντικής Εταιρικής Σχέσης Εμπορίου & Επενδύσεων» (TTIP – Ttransatlantic Trade and Investment Partnership) ή σε ποιό ελεύθερη μετάφραση της «Διατλαντικής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών» ή της «Διατλαντικής Συμφωνίας Ελευθέρων Συναλλαγών». Οι διαπραγματεύσεις γίνονται σε κλίμα πλήρους μυστικότητας μεταξύ εκπροσώπων του αμερικανικού υπουργείου εμπορίου (Ρον Κιρκ) και του αρμόδιου κοινοτικού επιτρόπου εμπορίου (Καρελ ντε Γκουχτ).

χωρίς λόγια


Τι πρέπει να κάνουν για να τους πεις: Άντε και γαμηθείτε τσογλάνια;


Aν δεν πας στη "δημοκρατία" τους... θα 'ρθει αυτή σ' εσενά


Η ΔΕΗ δεν είναι “μικρή”


Αρκούν δεκαπέντε λεπτά από τον χρόνο σου για να διαπιστώσεις τον τρόπο με τον οποίο δρομολογείται το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Ενημερώσου και δράσε. Μην μένεις παρατηρητής.
Παρακολούθησε εδώ ολόκληρο το ντοκιμαντέρ Catastroika, του Άρη Χατζηστεφάνου.
(το απόσπασμα του ντοκιμαντέρ ανέβηκε στο youtube από το Omadeon)
δημοσίευση – ρεμπελίσκος
 

Έρευνα-σοκ: Μεροκάματο 19 ευρώ για πάντα!

Το ΔΝΤ ξαναχτυπά με ένα νέο σύστημα κατώτατου μισθού που θα τσακίσει κάθε έννοια εργασιακού δικαιώματος και αξιοπρεπούς διαβίωσης. Σύμφωνα με έρευνα - σοκ του εργατολόγου, Αλέξη Μητρόπουλου, που δημοσιεύεται αυτήν την Κυριακή στο «Χωνί» ερχεται ο βασικός μισθός χωρίς προσαυξήσεις!

Kαι δεν ξεχνάμε το μποϊκοτάζ...

Σφίγγουν οι ζέστες και όλο και αναζητούμε κάποιο αναψυκτικό. Ναί, αλλά δεν ξεχνάμε την έμπρακτη αλληλεγγύη στους απεργούς της Coca Cola, με μποϊκοτάζ στα προϊόντα…
 

Πρωτογενές πλιάτσικο...

  Κατά τον ίδιο απλοϊκό τρόπο που στην φωτογραφία η οδός Πρωτογένους έγινε ''πρωτογενούς πλεονάσματος'',
     ..με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και η κυβερνητική προπαγάνδα εμφανίζει σαν υπαρκτό αυτό το ίδιο το πλεόνασμα!

Κράτος: «Λάτσης εν Λάτσει»!

Νίκος Μπογιόπουλος - "Ημεροδρόμος"
O κ.Λάτσης είναι τραπεζίτης. Από αυτούς που φούνταραν τις τράπεζές τους.Αλλά αυτό δεν εμποδίζει  την κυβέρνηση να τον επιδοτεί (μαζί με τους άλλους τραπεζίτες) και να του δίνει το δικαίωμα, αν και έγινε ό,τι έγινε με την Eurobank, να κατέχει πάνω από το 10% της Εθνικής.

εγκλημα στον ευαγγελισμο: διεκοψαν εν εξελιξει εγχειρηση καρδιας ανασφαλιστου, μετα απο “εντολη λογιστηριου”

  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ – Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΕΙ
Το ότι το πηγάδι της κυβερνητικής νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας δεν έχει πάτο, είναι πλέον γνωστό τοις πάσι. Εκείνο που ωστόσο δεν είναι γνωστό, (“ακόμη”), είναι το σημείο “μηδέν” στο οποίο η χύτρα μιας κοινωνίας που εδώ και έξι χρόνια βράζει θα πετάξει το καπάκι, με… ”αποτελέσματα” που θα είναι πλέον ανεξέλεγκτα “από κάθε άποψη”…