#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

Χωρίς τέλος το παιχνίδι των αρπακτικών

Στην Ελλάδα ισοπεδώθηκαν τα πάντα… Σήμερα οι εργαζόμενοι απολύονται για να μεγιστοποιεί τα κέρδη της η πλουτοκρατία.

Τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες κινούν τα νήματα του κράτους για ιδίων όφελος, τόσο φανερά που πλέον ανάγκασαν ακόμη και τους εισαγγελείς να εκφράσουν την ανησυχία τους για το νομοθετικό έργο της Κυβέρνησης. Τους δημιουργεί υποψίες ότι εξυπηρετεί άλλους σκοπούς!!!

Υπουργείο Αθώωσης Αδικιών

Όλους τους έχουμε πιάσει στο στόμα μας, τους έχουμε ξεβαφτίσει και καλώς πράξαμε, γιατί άλλα όπλα δεν έχουμε. Όλους εκτός από αυτούς που τελικά οι Έλληνες θα έπρεπε να ζητήσουν τα ρέστα. Τους Δικαστές. 
Τι θα ήταν το Μνημόνιο αν οι δικαστές όλης της δικαστικής ιεραρχίας έκαναν το μοναδικό καθήκον που είχαν και έβαζαν χειροπέδες στον Γιώργο Παπανδρέου στο Καστελόριζο για εσχάτη προδοσία και καταπάτηση του Συντάγματος; Απλά δεν θα είχαμε Μνημόνιο.

Ανακαίνιση μπουρδέλου!!


Εγένετο κυβερνητικός ανασχηματισμός.
Πρόσωπα απεχώρησαν, πρόσωπα αφίχθησαν.
Φυσικά, οι πολιτικές...σταθερές !!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ MUNDIAL - ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ


ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ


Αυτό είναι το Μουντιάλ: η φωτογραφία της ημέρας


Ο Ουκρανικός εμφύλιος και οι «αριστεροί» συμβουλάτορες της ακροδεξιάς κυβέρνησης του Κιέβου

του Лев Красновоин από το solidarityantifascistukraine
Ενώ ο εμφύλιος πόλεμος συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην Ανατολική Ουκρανία, με το στρατό να χρησιμοποιεί και βόμβες φωσφόρου στους βομβαρδισμούς των πόλεων στην περιοχή του Νντομπάς, ο γνωστός πλέον σε όλους μας ηγέτης της «Λίβα Οποζίτσια» Ζαχάρ Ποπόβιτς* τοποθετείται εκ μέρους της οργάνωσής του σχετικά με τον πόλεμο.

Τουρκοκύπριοι ύψωσαν κυπριακή σημαία στα κατεχόμενα και συνελήφθησαν


Ζεύγος Τουρκοκυπρίων συνελήφθη στην Αμμόχωστο γιατί ύψωσε τρεις κυπριακές σημαίες έξω από το κατάστημά τους.
Το κατοχικό καθεστώς τους παρέπεμψε σε δίκη με την κατηγορία της... «διατάραξης της ειρήνης».

Ο ιός του μαλάκα! Γνήσιος άνδρας...


Ελληνική δικαιοσύνη: Ό,τι χολεριασμένο και άρρωστο…

«Η αστυνομία», είπε κάποτε ο Μάνος Χατζιδάκις έφτασε «να εκπροσωπεί ό,τι χολεριασμένο και άρρωστο κρύβει μέσα του ο άνθρωπος – για να προστατέψει μ’ έναν ακάθαρτο μανδύα τις έννοιες έθνος, πατρίδα, σπίτι, εκκλησία, κράτος και οικογένεια. Έννοιες ιερές, που έγιναν πανάθλιες απ’ όσους ανέλαβαν με αυθαιρεσία ανάξια να τις φρουρήσουν».

Το ντροπαλό πολιτικό μας σύστημα

Ο καθένας έχει το δικαίωμα του πολιτικού αυτοπροσδιορισμού, ακόμη κι αν αυτός δεν συμβαδίζει ούτε με τη στοιχειώδη λογική αλλά ούτε και με την οφθαλμοφανέστατη πραγματικότητα.
Οι ευρωεκλογές αλλά και οι αυτοδιοικητικές εκλογές, σε συνδυασμό με τον ανασχηματισμό του Βαγγέλη Βενιζέλου, έδειξαν για μια ακόμη φορά την ντροπή που αισθάνεται σήμερα το πολιτικό μας σύστημα και τη δυσκολία που νιώθουν οι εκλεγμένοι άρχοντες του έθνους να βγουν στο δρόμο και να φωνάξουν ποιοι πραγματικά είναι.