#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Κυβέρνηση trollικής ιλαροτραγωδίας

Το μήνυμα των εκλογών ελήφθει, γιατί 25 ψηφίζουμε και 26 φεύγουν. Και έτσι έγινε. Και έφυγαν και ξανάρθαν με μια κυβέρνηση troll. Γιατί ο λαός μέσα στην οικονομική μιζέρια πρέπει να έχει μια κυβέρνηση να γελάει ή πιο σωστά να κλαίει και να γελάει μαζί με την νέα κυβέρνηση.

Σε απεργία πείνας εκατοντάδες μετανάστες

Σε μαζική απεργία πείνας προχώρησαν από την Δευτέρα 9 Ιουνίου εκατοντάδες μετανάστες στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Κορίνθου
Απευθύνουν κραυγή διαμαρτυρίας με ηχητική ανακοίνωση που έδωσαν στον Πέτρο Κωνσταντίνου από την ΚΕΕΡΦΑ και τον Τζαβέντ Ασλάμ από την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος την Τρίτη 10 Ιουνίου.

Πέντε αυτοκτονίες μέσα σε τρεις ημέρες

Τραγικός είναι ο απολογισμός από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, κατά τη διάρκεια του οποίου άλλοι πέντε συμπολίτες μας έδωσαν τραγικό τέλος στη ζωή τους.
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από την αυτοκτονία μιας 37χρονης, που εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού.

ΕΡΤ: Από το μαύρο στο φως


Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης
Ξαναδιαβάζω κείμενα αυτών των δώδεκα μηνών: «Τα Αριστερά Σκυλιά της ΕΡΤ….», «Με την παρούσα κυβέρνηση ανοίξαμε λογαριασμούς….», «Όλα για όλους στο φως….», «DIGEA καλεί Σταύρο...», «Γιώργος Προκοπάκης: Ο θλιβερός «λαθρέμπορος» - διαχειριστής του «μαύρου», Παντελή Καψή, «το γαρ πολύ του δέοντος, γεννά παραφροσύνη», Τι σημαίνει «...για όλες τις συνέπειες» κύριε Καψή; «Ποια ΕΡΤ θέλουμε;», «Σχέση αορίστου χρόνου, χωρίς αποδοχές, με την κοινωνία!», «ΝΕΡΙΤ (μικρά, καχεκτική, full control…)». «ΕΡΤ: Ενώ τελειώνουν τα ψέματα, μάταια συνεχίζουν να ψεύδονται ...», «EΡΤ3: Συνεχίζουμε, εξαθλιωμένοι αλλά Όρθιοι». «Η Χρυσή Αυγή - Χρυσή Εφεδρεία των Δανειστών», «Ανατροπή με... κούριερ;»....

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2014


ΕΡΤ: Ο ΑΓΩΝΑΣ συνεχίζεται...

Πριν ένα χρόνο ακριβώς η Κυβέρνηση των αλυσιδωτών πραξικοπημάτων και επιστρατεύσεων προχώρησε και στο πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ.
Το βίαιο και αιφνιδιαστικό πραξικόπημα εναντίον της ΕΡΤ, αντίθετα από ότι προσδοκούσαν η σχεδιαστές του, ξεσήκωσε την ελληνική κοινωνία και έγινε πόλος συσπείρωσης της λαϊκής αγανάκτησης και ΟΡΓΗΣ.
Το φυτίλι για το ξέσπασμα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ το έδωσε η ΕΡΤ…
Δυστυχώς τα κόμματα της «αριστεράς» το έσβησαν, όπως κάθε φυτίλι που ανάβουν τα απεργιακά και λαϊκά κινήματα…

ομολογίες


Η ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΜΕΝΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Του ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ *
Η. κατακρήμνιση ΤΟΥ σχήματος Της ΔΗΜΑΡ επήλθε Ως προαναγγελθείς Πολιτικός θάνατος . Με μια ενστικτώδη πάνδημη πολιτική του επιλογή το εκλογικό σώμα εξέδωσε την απόφασή του: αποδοκίμασε τον ιδιότυπο αναχωρητισμό ενός πολιτικού φορέα που λειτουργούσε, από καιρό πια, α-πολίτικα, ενός φορέα που απέφευγε τη λήψη θέσης στα κρίσιμα διακυβεύματα, που σχοινοβατούσε ανάμεσα στους πόλους των εκάστοτε διλημμάτων για να μην «εκτίθεται» σε κατηγορίες «ανευθυνότητας» και έλλειψης «σοβαρότητας» από τους κατεστημένους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, που αντικατέστησε το λόγο της πολιτικής σύγκρουσης από αντιπαραθέσεις επίδειξης φιλολογικής αρτιέπειας και «κοσμιότητας», γνώριμες πλέον διεθνώς ιδιότητες μιας-ευστόχως έτσι αποκληθείσας- «Αριστεράς του χαβιαριού» .

Δόξα και τιμή στον λαϊκό αγωνιστή!

The Bloopers Team (web radio)