#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Οι μη έχοντες "σώας τας φρένας" ανθέλληνες Γλέζος και Σάντας...

  κι η πατριωτική παράταξη όπως αυτοπροσδιορίζεται (Σαμαράς, Δένδιας, Παναγιωτόπυλος, Καρατζαφέρης Βορίδης Τηλεαυνάνας, Πλεύρης κλπ)


Βραδυνή, 30 Μάη 1941

- Σαν σήμερα η πατριωτική παράταξη όπως αυτοπροσδιορίζεται (Σαμαράς, Δένδιας, Παναγιωτόπυλος, Καρατζαφέρης Βορίδης Τηλεαυνάνας, Πλεύρης κλπ), υπό την απειλή ομαδικών εκτελέσεων αμάχων στα χωριά, συνέλεγε φόρους και τρόφιμα για λογαριασμό των...

Συγκινητική παρουσία της Κωνσταντίνας Κούνεβα στο διαδίκτυο

Είναι συγκινητική η παρουσία που κάνει στο διαδίκτυο η Κωνσταντίνα Κούνεβα που θεώρησε υποχρέωση της από την στιγμή που εκλέχτηκε ευρωβουλευτίνα με τον Σύριζα να μας δώσει το στίγμα της για τον τρόπο που θα πολιτευτεί. «Εσείς είστε το πρόγραμμα μου. Οι εργαζόμενοι, οι μετανάστες, οι μονογονεϊκές οικογένεις, οι ανάπηροι» μας λέει. Και συμπληρώνει: «Η μόνη φιλοδοξία μου είναι να μεταφέρω το Ευρωκοινοβούλιο την κραυγή σας, την απελπισία σας και την ελπίδα σας» συμπληρώνει.
Η αγωνίστρια, συνδικαλίστρια, απευθύνει το παρακάτω μήνυμα σε όσους την στήριξαν.

Η νομοτελειακή κατάληξη ενός άρρωστου λαού

Η Μενεγάκη, ο Μικρούτσικος, ο Λιάγκας και η Στεφανίδου έμαθαν στους Έλληνες τηλεοπτική ψυχαγωγία...

Ο Παπαδάκης, ο Αυτιάς και οι Λυριτζής-Οικονόμου έμαθαν στους Έλληνες πρωινή τηλεοπτική ενημέρωση...

Δεν θέλουν να πληρώνουν στο Δημόσιο το ενοίκιο για τις συχνότητες


Τώρα θέλουν και την επιστροφή του «ενοικίου» για τις συχνότητες! Ενώ η Digea κατάφερε να συγκεντρώσει το σύνολο των ψηφιακών τηλεοπτικών συχνοτήτων της χώρας έναντι αντιτίμου 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο, για 15 έτη, οι τηλεοπτικοί σταθμοί-μέτοχοι της εταιρείας με προσφυγή τους στο ΣτΕ αμφισβητούν την υποχρέωση καταβολής τέλους συχνοτήτων. Το ποσόν που έχουν πληρώσει από το 1995 έως και το 2010 οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας και η Multichoice είναι 105 εκατ. ευρώ. Το ποσόν είναι τεράστιο και αν κριθεί πως κακώς έχει καταβληθεί μέχρι τώρα θα σημάνει την ολοκληρωτική νίκη των τηλεοπτικών σταθμών.

Λεόντειες συμφωνίες για τους υδρογονάνθρακες

 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ
Μπορεί να φαντάζει απλοϊκό (σε βαθμό αφέλειας) αλλά Σαμαράς-Βενιζέλος και οι προηγούμενες κυβερνήσεις μόνο να κερδίσουν έχουν από τη διάδοσή του. Το σενάριο, με τίτλο «Η Ελλάδα στη χώρα των υδρογονανθράκων», θέλει την δημιουργία ενός κλίματος ευφορίας και υψηλών προσδοκιών με απώτερο ζητούμενο όλα τα δεινά των Μνημονίων αν όχι να ξεχαστούν, τουλάχιστον να είναι πιο υποφερτά μπροστά στην προοπτική να γεμίσουν τα δημόσια ταμεία και να δημιουργηθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας από την εκμετάλλευση των πετρελαίων. Έτσι, τα τελευταία χρόνια έχουμε βρεθεί μπροστά σε ένα πληθωρισμό εξωπραγματικών προβλέψεων και φανταστικών προβολών με αφορμή τα πετρέλαια της Ελλάδας, με αποκορύφωμα τις ανακοινώσεις της Τετάρτης 14 Μαΐου, βάσει των οποίων θα ξεκινήσουν οι πρώτες γεωτρήσεις σε Ιωάννινα, Πατραϊκό Κόλπο και Κατάκολο. Στόχος τους είναι να διερευνηθεί κατά πόσο στις συγκεκριμένες περιοχές υφίστανται κοιτάσματα.

Βια ειναι οι πανελληνιες και ολη η γαμημενη σας παιδεια.

μαθήτρια εκφράζει την αγανάκτηση της για τις πανελλήνιες