#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Born in U S E

Το πρώτο ευρωπαϊκό debate έγινε και όλοι οι πολιτικοί υποψήφιοι όλων των ευρωπαϊκών παρατάξεων, πλην της Ευρωπαϊκής Αριστεράς που απουσίαζε, συμφώνησαν στο ζουμί. Την Ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης ή με άλλα λόγια τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. 

Μια τρύπα στο νερό: Η απατηλή μεγαλομανία της κίνησης 136

Ξεκινάμε δηλώνοντας αυτό που είναι πλέον προφανές: η κατάσταση είναι τραγική: Όπως έχει πρόσφατα διαφανεί, η πώληση της ΕΥΔΑΠ από το ΤΑΥΠΕΔ σε «ιδιώτη» θα υπονομεύσει και τους υδάτινους πόρους της Πελοποννήσου δημιουργώντας φόβους για ένα μέλλον τύπου Mad Max για ένα έστω (το φτωχότερο όπως πάντα) κομμάτι του πληθυσμού της, αφού ήδη έχουν τελεστεί οι μεθοδεύσεις που καθιστούν κάτι τέτοιο εφικτό.

Οι δημοσιογράφοι βάζουν τελεία και κατεβαίνουν με τα κόμματα

  του Κώστα Βαξεβάνη
Η δημοσιογραφία μπορεί να σε οδηγήσει παντού, αρκεί να την εγκαταλείψεις έγκαιρα, λέει ένα παλιό αξίωμα του επαγγέλματος. Ο πιο ανοιχτός δρόμος είναι αυτός προς την πολιτική. Μπορεί όμως ο δημοσιογράφος, αυτός που ως χθες εμφανιζόταν πως είναι ανεξάρτητος, αντικειμενικός και ουδέτερος, να γίνει ξαφνικά κομματικό υποστύλωμα και πολύ περισσότερο υποψήφιος κόμματος;

Γη και Ελευθερία

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Σκουριές!
Οι κάτοικοι καλούνται πλέον από την δικαστική εξουσία, όχι ως ύποπτοι, αλλά ως κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Κάποιοι/ες έπεσαν πάλι από τα σύννεφα!!!
Μα ήταν Δικαστικά αναμενόμενο, λόγω του ότι ήταν Πολιτικά επιβεβλημένο!

Η χώρα στα χέρια κερδοσκόπων με ντίλερ την κυβέρνηση


Αγουρίδης Γιάννης
Για τα καλά φαίνεται ότι έχουν εισχωρήσει στην ελληνική οικονομία ξένα funds, διαβλέποντας φυσικά τις ευκαιρίες που… προσφέρει η μνΑγουρίδης Γιάννηςημονιακή Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια η παρουσία ξένων “γυπών”, όπως αποκαλούνται στην αγορά, διευρύνεται ολοένα και περισσότερο στην ελληνική οικονομία, ιδιαίτερα μετά την έναρξη ισχύος του Μνημονίου, προσπαθώντας να πάρουν δουλειές χαμηλού κόστους – υψηλού κέρδους, κάτι το οποίο καταφέρνουν χάρις και στην οικονομική πολιτική που έχει χαράξει η κυβέρνηση Σαμαρά και με τις ευλογίες της τρόικας.

Ειδική Οικονομική Ζώνη η Θράκη με τη βούλα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Οι μεγάλοι πατριώτες του μνημονίου που σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως ισχυρίζονται, νοιάζονται τη Θράκη, υπέγραψαν ήδη τη μετατροπή της σε Ειδική Οικονομική Ζώνη: http://www.hellasforce.com/blog/pakistanopiisi-tis-thrakis-me-ti-voula/
Ως γνωστόν, στην ΕΟΖ της Θράκης που με ιδιαίτερη θέρμη προκρίνει η Γερμανία, θα συμμετάσχουν 180 Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες και μερικές δεκάδες χιλιάδες τουρκόφρωνεςμειονοτικοί οι οποίοι είχαν παλιά απελαθεί από το ελληνικό κράτος ή είχαν οικειοθελώς φύγει για την Τουρκία, οι οποίοι θα επιστρέψουν για να δουλέψουν ως φτηνό εργατικό δυναμικό:

Με απλά λόγια


Πηγή ηλεκτρονικής αφίσας: http://www.jodigraphics.net/?p=2125