#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Για το δικαστικό πραξικόπημα "με εντολή Σαμαρά" (υπό τις ξεκάθαρες επιταγές της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ), και τον εγκληματικό ρόλο της Αριστεράς

Οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση Μπαλτάκου έρχονται να επιβεβαιώσουν τις θέσεις του Δικτύου για την Περιεκτική Δημοκρατία και του Τάκη Φωτόπουλου, που από τις πρώτες μέρες πήραν κρυστάλλινη θέση για το θέμα, αγνοώντας τον αναμενόμενο λυσσώδη πόλεμο που θα δεχόμασταν από επώνυμους και ανώνυμους λασπολόγους, για το ρόλο που διαδραματίζει η Χρυσή Αυγή (ΧΑ) στο πολιτικό σύστημα και στην κοινωνική ζωή γενικότερα. Οι κατηγορίες που ήταν το πρόσχημα για να φυλακίσουν τα στελέχη της ΧΑ καταρρίπτονται πλέον από τα πιο επίσημα χείλη, αποκαλύπτοντας την όλη υπόθεση ως μια δικαστική σκευωρία, κατ’ απευθείας επιταγή της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ, όπως από την πρώτη στιγμή είχαμε διαβλέψει, και στη συνέχεια επιβεβαίωσε και ο τ. Υπ. Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτης. Βλέποντας τα γεγονότα υπό το πρίσμα της ανάλυσης της ΠΔ για τη μορφή του συστήματος και των φορέων του σήμερα, μπορούσαμε να εκτιμήσουμε την πραγματική ουσία των τελευταίων εξελίξεων και το πώς διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό.


Η έξοδος του Μεσολογγίου και η σύγχρονη Ελλάδα

Γιορτάζουμε και πάλι φέτος την επέτειο της ηρωικής εξόδου των υπερασπιστών του Μεσολογγίου. Θα εκφωνηθούν, για μια ακόμη φορά, δεκάδες πανηγυρικοί λόγοι και θα χυθεί, πάλι, πολύ περισσότερο μελάνι σε άρθρα και δημοσιεύματα που θα εξυμνούν την ηρωική στάση αυτών που προτίμησαν να πεθάνουν ελεύθεροι παρά να συνθηκολογήσουν με τον εχθρό κατακτητή.

ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΛ ΧΑΛΙΛΙ


ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.

Επειδή φασισμός δεν είναι μόνο η συμμορία της Χρυσής Αυγής αλλά και οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες και οι εκδότες που την εξέθρεψαν……
Επειδή η οικονομική κρίση που ευνοεί την ανάπτυξη του φασισμού και του ναζισμού είναι μπροστά μας και όχι πίσω μας…

Επειδή ολόκληρη η Ευρώπη βυθίζεται στο σκοτάδι της άκρας δεξιάς…
Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika επιστρέφουν με ένα νέο ντοκιμαντέρ.

Οριστικά αποικία χρέους

Για όσους είναι πολιτικά ηλίθιοι και δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, δεν βγήκαμε αυτοδύναμα στις αγορές. Μας έβγαλε τεχνητά η Μέρκελ για να νικήσει τους ευρωσκεπτικιστές, ότι τάχα πετυχαίνει το μοντέλο της γερμανικής δημοσιονομικής πειθαρχίας. Σε ότι αφορά τους δικούς μας, αφήστε το καλύτερα. Προσπαθούν να επωφεληθούν για να διασώσουν τις καρέκλες της εξουσίας τους.

Ατλέτικο-Μπάρτσα: Νικητής το αόρατο εξόφθαλμο

Του Πέτρου Αργυρίου
Χθες το βράδυ η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε σαν οδοστρωτήρας πάνω από την Μπάρτσα η οποία φάνηκε πολύ κυρία για την αδιάκοπη έκρηξη αδρεναλίνης των παικτών της Ατλέτικο. Ποσώς μας ενδιαφέρει. Αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει είναι ένα δεύτερο παιχνίδι που ως συνήθως παίζεται στα πλαίσια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Στη εν λόγω ενδοϊσπανική σύγκρουση για το εισιτήριο για τους τέσσερις της διοργάνωσης «Τσάμπιονς Λιγκ» μπάλα δεν έπαιξαν μόνο οι ισπανοί ποδοσφαιριστές:
Μέσα στο γήπεδο υπήρχε και μια κόντρα ανάμεσα σε Κατάρ, Αζερμπαϊτζάν και Ρωσία… Τι εννοούμε;