#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ


Η Γερμανική εισβολή στην Ελλάδα στις 6 Απριλίου 1941.Ντοκουμέντα από το μέτωπο (βίντεο)...

Συνιστώ εις τον αθηναϊκόν λαόν ζωηρώς πειθαρχίαν εις τας διαταγάς των αρχών. Ιδιαιτέρως δε επιμένω όπως κατανοηθή καλώς υπό πάντων ότι μέχρι της 6ης απογευματινής της σήμερον πρέπει να παραδοθούν εις τα οικεία αστυνομικά τμήματα τα υπό των ιδιωτών κατεχόμενα όπλα (κυνηγετικά, στρατιωτικά, πιστόλια και μαχαίρια), πλην των παλαιών οικογενειακών κειμηλίων. Όπου υψούται ελληνική σημαία πρέπει δεξιά της να υψούται και η γερμανική». Αμβρόσιος Πλυτάς 1 (δήμαρχος Αθηναίων)

Όταν η υπαρκτή αριστερά χρεοκοπεί, μεγάλες ρήξεις είναι αναγκαίες!

Τέσσερα χρόνια μετά την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο και τους μηχανισμούς επιτήρησης, έχουν ήδη περάσει πάνω από το λαό και τη χώρα σαν οδοστρωτήρας, αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια. Σήμερα κόντρα στην ερήμωση της χώρας,
την τεράστια ανεργία και το μαζικό κύμα μετανάστευσης της νεολαίας στο εξωτερικό αναζητούνται νέες απαντήσεις. Το καθήκον της φοιτητικής αριστεράς σήμερα είναι να επανακαθοριστεί από τις σύγχρονες αναγκαιότητες, να επαναφέρει την πολιτική στο τιμόνι, να συγκρουστεί με τις συνήθειες του παρελθόντος που σήμερα δεν μπορούν να απαντήσουν σε μαζική κλίμακα, να υπερβεί τον εαυτό της σε πολιτικό και οργανωτικό επίπεδο.

εκδήλωση


Η κυβέρνηση Σαμαρά αποκτά τους δικούς της «ανθρωποφύλακες»Φρικιαστικά είναι τα όσα περιέχονται στη δικογραφία για τον μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό του 42χρονου Αλβανού Ιλία Καρέλι στις φυλακές της Νιγρίτας, όπως δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος.
Στο δολοφονικό πάρτι βασανιστηρίων των φυλακών Νιγρίτας συμμετείχαν ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και εξωτερικοί φρουροί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη φυλακή.

Ετοιμάζοντας το ελληνικό Γκουαντάναμο

   Της Μαρινίκης Αλεβιζοπούλου -  'UNFOLLOW"
Oσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα συνηθίζουν να αποκαλούν «σερίφη» τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ή μάλλον συνήθιζαν, μέχρι να εμφανιστεί στο υπουργείο ο Νίκος Δένδιας. Γι' αυτόν δεν έχει βρεθεί ακόμα παρατσούκλι -τουλάχιστον μη μηνύσιμο- αλλά είναι ενδεικτικό ότι ακόμα και παραδοσιακοί δεξιοί αδυνατούν να εξηγήσουν την ακροδεξιά εξέλιξη του κατά δήλωσή του «φιλελεύθερου πολιτικού». Παραδοσιακοί δεξιοί του μη σαμαρικού μπλοκ ασφαλώς.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ!!