#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

ΓΕΛΑ ΠΑΛΙΑΤΣΟ, ΓΕΛΑ


Για να νοιώσουμε πως κάτι νέο γεννιέται ή για να έχουμε κέφι να παλέψουμε να το γεννήσουμε πρέπει να αφουγκραστούμε γύρω μας έχουμε ανθρώπους ζωντανούς, με ψυχή, με όρεξη, με κέφι για τη ζωή, με αγάπη, ανθρώπους θαυμάσιους, εμπνευσμένους, που να πατάνε τουλάχιστον με το ένα πόδι έξω από την αθλιότητα του τίποτα. Οχι ανθρώπους πνιγμένους στη μιζέρια, όχι κακομοίρηδες, ούτε και φαφλατάδες που απλά μυρηκάζουν τα γεγονότα. Ούτε τσάμπα νταήδες. Ούτε ηλίθιους με αυτοπεποίθηση.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ

Του ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΟΥΛΗ
Αντίθετα με τις «θεωρίες» της δημόσιας «σπατάλης», όσο και της συνομωσίας (όπου η χώρα έπεσε θύμα ξένων κέντρων), οι αριθμοί αλλά και η οικονομική επιστήμη, αποδεικνύουν ως βασικό υπεύθυνο της χρεοκοπίας και της σημερινής δεινής κατάστασης, την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ως αποσμητικό

 Πέτρος Αργυρίου
Είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης ανθρωπιστής;
Πολλοί ανοήτως θα σπεύσουν να πουν ναι: Είναι καλός άνθρωπος.
Καλά είναι και τα ραδίκια.
Μονάχα που αυτά κάνουν καλό στην υγεία.
Ο Θεοδωράκης πάλι όχι.
Ο Θεοδωράκης έχει το προσόν του άοσμου ανθρώπου.
Δε βρωμάει και δεν μοσχοβολάει.
Δεν ερεθίζει.
Φοράει το εγώ του σαν αποσμητικό.
Έτσι μπορεί και πλησιάζει τα θύματα του.
Κάποτε αυτά ήταν μόνο τηλεοπτικά.

Ρεμάλια κουμμούνια!!

"εγώ αντικομμουνιστής γεννήθηκα,
αντικομμουνιστής θε να πεθάνω" !!
Μία απόλυτα φυσιολογική δήλωση ενός ακροδεξιού σκώληκα.

 "είσαι κομμουνιστής" είπεν ο μ΄σόχαζος, πλην
επιτυχημένος, νεκροθάφτης γεωργιΑΔΗΣ.
Στον Τράγκα, τόπε !!

Ο κρητικός γιατρός που πήγε στο Ευρωκοινοβούλιο και τους έδειξε τη πραγματική κατάσταση

Εκείνο που σκόπιμα παραβλέπει ο υπουργός Υγείας και δεν σκέφτηκαν να κάνουν οι θιγόμενοι από τη λεγόμενη “μεταρρύθμιση” στον τομέα της υγείας έπραξε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου και μέλος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Κωνσταντίνος Νικολαράκης.
Συγκέντρωσε δηλαδή όλα εκείνα τα στοιχεία που δείχνουν πως η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα η υγεία στη χώρα μας έχει πάρει διαστάσεις προβλήματος ανθρωπιστικής φύσεως (ανάμεσα τους και δημοσίευμα του εγκυρότερου ξένου ιατρικού περιοδικού Lancet που μιλάει για την Ελληνική κρίση στην υγεία) και μετέβη στις Βρυξέλλες όπου τα παρέθεσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενημερώνοντας σχετικά και τον ίδιο τον Επίτροπο Υγείας.

Όλα όπως πρέπει...

Έφτασε και η 25η Μαρτίου, λοιπόν, ημέρα εθνικής εορτής, κατά την οποίαν σύσσωμον το έθνος των ελλήνων θα εορτάσει την επέτειον της "εθνικής παλεγγενεσίας", την επέτειον της επαναστάσεως του 1821, της επαναστάσεως κατά την οποίαν οι έλληνες εξεγέρθηκαν "για του Χριστού την πίστιν την αγίαν και της πατρίδος την ελευθερίαν", και θα γίνουν παρελάσεις, έστω για λίγους και εκλεκτούς, και θα εκφωνηθούν πανηγυρικοί, και θα μνημονευθούν τα περίλαμπρα ονόματα των ηρώων τού εικοσιένα, και θα γίνουν παραλληλισμοί τού τότε με το σήμερα, και θα φάμε και μπακαλιάρο με σκορδαλιά ή αλιάδα, όπως την λένε οι ιταλογνώστες σαν τους πατρινούς, και γενικά θα γίνουν όλα όπως πρέπει, έτσι όπως συνηθίζεται άλλωστε σε τούτο τον τόπο να μην υπάρχει πρωτοτυπία ούτε στην μαλακία.

ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 21/03 ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΡΟΜΟΥ

ΟΧΙ στις εικόνες ΘΑΝΑΤΟΥ...

Αυτές τις εικόνες δεν τις βρίσκεις ούτε στα χρόνια της χούντας!!!
Η σημερινή χούντα του δωσίλογου κοινοβουλευτισμού δεν βρήκε άλλο μέσον άμυνας απέναντι στην λαϊκή ΟΡΓΗ, από τις χαλύβδινες περιφράξεις…

Αυτές και μόνο οι εικόνες αποκαλύπτουν τον ΤΡΟΜΟ και τον ΠΑΝΙΚΟ των κυβερνητικών παρασίτων-ανδρεικέλων της χρηματιστηριακής μαφίας…

Ψεύτες και Αμαρτωλοί

Το σωστό θα ήταν να απαγορευτούν διά νόμου οι εθνικές επέτειοι της Ελλάδας. Ποιος ο λόγος να τιμάς την γενιά του ΟΧΙ αλλά και τα φρικιά του 1821 που πήραν το καριοφίλι μην αντέχοντας άλλο την καταπίεση. Τιμάς τους προγόνους σου με τις αποφάσεις που έχεις πάρει εσύ στην ζωή σου και όχι με τυμπανοκρουσίες οι οποίες μάλιστα σε θέλουν μακρυά από την τελετή για να έχουν την ησυχία τους τα πολιτικά λαμόγια που παίρνουν θέση στην εξέδρα των επισήμων.

Η υποκρισία της Δύσης και το ματ του Πούτιν

 
Με την κατάσταση της Ουκρανίας, οι ηγέτες του δυτικού κόσμου έχουν ξεσκεπαστεί εντελώς, ακόμη και εκείνοι που κάποτε πίστευαν τα ψέματά τους τώρα είναι πια περισσότερο καχύποπτοι. Ποιο είναι το κύρος αυτών που αμφισβητούν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος; Συμπεριφέρονται απλώς σαν κακομαθημένα παλιόπαιδα που δεν μπορούν να επιβάλουν το δικό τους.

Lancet: Δραματικές οι επιπτώσεις της κρίσης στην Υγεία


Η ύφεση, η λιτότητα και οι περιορισμοί του προϋπολογισμού έχουν επιδεινούμενες επιπτώσεις στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα, προειδοποιούν Έλληνες και Βρετανοί κοινωνιολόγοι και ειδικοί σε θέματα δημόσιας υγείας, σε σχετική μελέτη τους που δημοσιεύθηκε στο διεθνούς κύρους ιατρικό περιοδικό “The Lancet”

Human to let

Δεν μπορείς να πεις ότι δεν προόδευσε η ανθρωπότητα. Από τις αγοραπωλησίες σκλάβων περάσαμε στις Ενοικιάσεις Σκλάβων. Η φωνή που δονούσε την Ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες καθ' άπασα την επικράτεια για μία φθηνή διανυκτέρευση τουριστών “Room to let”, αντικαθίσταται με μια πελώρια πινακίδα η οποία θα γράφει “Human to let”. 

Η κοινωνική σημασία της επαναστάσεως του 1821

Η συμβολή του Γ. Κορδάτου
του Μιχάλη Χονδροκούκη (*)
Το 1924 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το έργο του Γιάνη Κορδάτου Η κοινωνική σημασία της ελληνικής επαναστάσεως του 1821. Το κράτος και η Ιερά Σύνοδος το καταδίκασαν άμεσα, κατασκεύασαν «μελέτες» που να αντικρούουν τα συμπεράσματά του και εκφόβιζαν τη νεολαία, ώστε να μη διαβάσουν τα νέα παιδιά το συγκεκριμένο έργο. Κατά τον ίδιο τον Κορδάτο, ο λόγος της δίωξής του ήταν ότι «πήρε ένα θέμα από τα σπουδαιότερα της Νεοελληνικής μας Ιστορίας και το εξήτασε με τη μέθοδο του ιστορικού υλισμού.»

Σε γνωρίζω από την κόψη του Μπαλτά-κου την τρομερή


 Του Κώστα Βαξεβάνη
Το να είσαι δεξιός,αριστερός,κομμουνιστής είναι θέση και άποψη.Το να είσαι αντιδεξιός,αντιαριστερός,αντικομμουνιστής,είναι μισαλλοδοξία.Ο γραμματέας της κυβέρνησης και προσωπικός φίλος του Σαμαρά, δήλωσε πως γεννήθηκε και θα πεθάνει αντικομμουνιστής. Θεωρώ πως ο “αντικομμουνισμός” είναι το μικρότερο από τα ελατώματα που έχει ο γκρίζος Παναγιώτης Μπαλτάκος.