#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Εχέστηκαν αι φοράδαι!!

 
Τιτανοτεράστια η επιτυχία της κυβερνητικής Συμμορίας.
Κατάφερε "πρωτογενές πλεόνασμα" για πρώτη φορά
από του έτους 1943 !!
Κατοχή τότε, Κατοχή και σήμερον...

Δ. Καζάκης στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη 13/03/2014

Σόιμπλε - Έρχεται η δόση!

Wonder Jlaw 3

  sibilla-gr

Η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση της Ελλάδας

Ποια είναι η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση; Η 17Ν; Μήπως ο Επαναστατικός Αγώνας; Ίσως η ΣΠΦ ή οι Επαναστατικοί Πυρηνές;

Και όμως όχι αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες. Δεν είναι καμία από τις παραπάνω οργανώσεις. Η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση της χώρας είναι το ελληνικό κράτος και το ένοπλο σκέλος της, δηλαδή η μπΕΛ.ΑΣ και τα Ελληνικά Στρατά.

Δεν με πιστεύετε;  Όχι;

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί!

Του Γιώργου Αλεξάτου
Σε περισσότερους από εκατό υπολογίζονται οι εργάτες που έχασαν κατά καιρούς τη ζωή τους σε «εργατικά ατυχήματα» στα εργοστάσια και τα μεταλλεία ιδιοκτησίας Μποδοσάκη από τη δεκαετία του 1920 μέχρι τη δεκαετία του '70. Κατά μέσο όρο δύο άνθρωποι τον χρόνο.

Ποιός ήταν ο Μομφεράτος

Η διαμαρτυρία, που πραγματοποίησε ο γιος του δολοφονηθέντα από τη 17Ν Ν.Μομφεράτου, έξω από το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου έκανε πολύ σύντομα τον γύρο των social media.

Ο Γ.Μομφεράτος καλούσε τους πελάτες του καταστήματος να μην αγοράζουν όχι μόνο το βιβλίο του Κουφοντίνα, που όπως έλεγε διαφημίζει τη δολοφονία του πατέρα του, αλλά και κάθε βιβλίο του εκδοτικού οίκου.

Η απάτη των «νέων» και των «άφθαρτων»


Ένας γυαλιστερός και καλοαναθρεμμένος μύθος που πλασάρεται από τα ιερατεία του καθεστώτος, ιδιαίτερα σε περιόδους που η γεροντική του κατάπτωση γίνεται ορατή και η σήψη του ξεφεύγει και ρέει έξω από τις όχθες του, είναι ο μύθος των «νέων» και «άφθαρτων».

Η αλλοτριωμένη μου συνείδηση του δούλου


Οι εργαζόμενοι στον επιχειρηματικό όμιλο του Μπόμπολα ομόφωνα αποφάσισαν να στείλουν αυτή την επιστολή στο αφεντικό τους που τους καθυστερεί τα δεδουλευμένα. Τυπικότητα, ευγένεια, επίκληση στο συναίσθημα, κατανόηση των δυσχερειών του αφεντικού, ικεσία αναγνώρισης των κόπων τους και των σωμάτων τους.

Υπουργέ μας, αν ξεμείνεις από κ%λόχαρτο υπάρχουν και οι κ%λοφυλάδες

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο
- Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε ο Άδωνις δηλώνοντας «Χάρη στον Σαμαρά έχουμε κ%λόχαρτο στο σπίτι», αποκαλύπτοντας έτσι την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
- Ποιος δεν δάκρυσε σκεπτόμενος ότι αυτό το παιδί, άφησε τη σίγουρη και κερδοφόρα δουλειά του τηλεβιβλιοπώλη για να αφιερωθεί ως βουλευτής και ως υπουργός στην προσπάθεια για να σωθεί τούτη η έρμη χώρα.

Πίπες

Πάμε για εκλογές, λοιπόν. Μάλιστα. Το τί πίπα έχουμε ν' ακούσουμε τούτες τις ημέρες, είναι εύκολο να το φανταστούμε. Τώρα δε που, κοντά στον έτοιμο να κυβερνήσει ΣυΡιζΑ, έσκασε μύτη και το θεοδωράκειο Ποτάμι, δυο πίπες θα μας σπάσουν τα νεύρα περισσότερο:

Η μια είναι "αφού οι άλλοι τα έχουν κάνει σκατά, ας δώσουμε και σ' αυτούς μια ευκαιρία". Ανάμεσα στους "αυτούς" περιλαμβάνονται πολλοί. Εσείς ποιόν θέλετε;

Είναι καθεστώς κατοχής;

Είναι η χώρα μας υπό καθεστώς κατοχής; Στο ερώτημα θα απαντούσε αρνητικά, οργίλος, ο υπουργός επί των Εξωτερικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώτος ύπατος, απειλώντας τους πάντες με διεσταλμένες τις κόρες των οφθαλμών του. Επίσης και οι ανθύπατοι της θλιβερής κυβέρνησης του Μνημονίου και των παράνομων συμβάσεων δανεισμού της Ελλάδας.

βαρέθηκα να τρέχω με το μυαλό, ήρθε η ώρα να τρέξουν & τα πόδια


Tomorrows are ours...


pic.twitter.com/2Txkjf8GJ5
 

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ