#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

...δεν θα αργήσει αυτή η στυγνή


Κωλοκατάσταση

Η εποχή της απόλυτης ξεφτίλας. Τόση ξεφτίλα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ των ποτών. Ούτε στην εποχή των ρωμαϊκών οργίων δεν είχε φθάσει τόσο χαμηλά η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Έχει γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο όργιο με κάλυψη την κρίση και με αφορμή την σωτηρία σου από τον πολιτικό πάτο. Έρχεται ο πάτος να σε σώσει από τον πάτο. 
Από πού να το πάρεις το πράγμα και πού να το φτάσεις. Να βλέπεις στην ίδια διακήρυξη του ευρωψηφοδελτίου Κουβέλη-Καστανίδη αντάμα να υπογράφουν Γιώργος Αρμένης και Σταμάτης Μαλέλης.

Μία απ’ τα ίδια θα είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Ελαφρός
«Ολοκληρώνουμε ένα σχέδιο ουσιαστικής διοικητικής μεταρρύθμισης η οποία θα ξεκινά από το μοντέλο διακυβέρνησης. Ένα σχέδιο που απαντά στις ανάγκες της εποχής για μικρότερο και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, για άρση των επικαλύψεων αρμοδιοτήτων, ισχυρό και αποτελεσματικό κέντρο διεύθυνσης κυβερνητικού έργου και διαχείρισης κρίσεων. Απαντά όμως ταυτόχρονα και στην ανάγκη περικοπής της σπατάλης στα υπουργεία, στην πάταξη της γραφειοκρατίας και στην ανάγκη εισαγωγής της έννοιας του κοινωνικού ελέγχου, της διαρκούς αξιολόγησης της παραγωγικότητας και της ποιότητας των παρεχόμενων στους πολίτες υπηρεσιών».

Υποκριτές όλου του κόσμου, ενωθείτε!

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν οι εκκλήσεις διαφόρων Αμερικανών και Ευρωπαίων νατοϊκών αξιωματούχων ώστε να διασφαλιστεί η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας...
 

Η ρώσικη αρκούδα απαντάει...


"Είναι να τους λυπάται κανείς, δεν σκέφτονται ότι και αυτοί θα μείνουν άνεργοι"

Ο Ευρωβουλευτής ΚΚΕ Χαρ. Αγγουράκης για τα ΜΑΤ που τον χτύπησαν

Σε δηλώσεις προέβη ο ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Χαράλαμπος Αγγουράκης που χτυπήθηκε από δυνάμεις των ΜΑΤ στην πορεία του ΠΑΜΕ με αφορμή την έλευση του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουγκ.
Όπως λέει, παρότι επέδειξε την βουλευτική του ταυτότητα, δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς.

Μεγαλος ο Παπουλιας !

Ρε ... Παπαουλια, του εκλασες τα αρχιδια του  Joachim Gkaouk !!!
Πως τα καταφερες....


ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΡΑΣΟΥΛΗ


Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από το θάνατο του Μανώλη Ρασούλη και η πολιτεία ενημέρωσε την κόρη του, Ναταλία, πως θα πρέπει να προχωρήσει σε εκταφή του πατέρα της.
Η Ναταλία Ρασούλη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Στις 5 Μαρτίου κλείνει 3 χρόνια το “φευγιό” του Μανώλο και παλεύουμε να μαλακώσουμε την στιγμή τραγουδώντας.. Μόνο έτσι..

Κοινωνική Υπεραξία