#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Η γεωστρατηγική της παραπλάνησης και του χάους

Δεκάδες άνθρωποι πέφτουν νεκροί στο Κίεβο στο όνομα της ελευθερίας. Οι τηλεοπτικές εικόνες διαχέονται από τα πλανητικά πρακτορεία ειδήσεων σε ολόκληρο των κόσμο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.
Κανείς, όμως, δεν θα δει μία φωτογραφία από τα έξι εκατομμύρια των νεκρών στο ανατολικό Κονγκό, στην περιοχή Κίβου, όπου βαριά οπλισμένες φασιστικές, παραστρατιωτικές οργανώσεις χρησιμοποιούν μικρά παιδιά για την εξόρυξη κολτανίου, ορυκτού που είναι απαραίτητο για τα κινητά τηλέφωνα, τα τάμπλετς, τις φωτογραφικές μηχανές και άλλα προϊόντα των πολυεθνικών εταιρειών Nokia, Samsung, LG, Bayer κ.ά. Οι δεδηλωμένες urbi et orbi ανθρωπιστικές αρχές υποχωρούν όταν διακυβεύεται το οικονομικό συμφέρον!

Το Ιπποποτάμι


Την αποχώρησή του από την Κίνηση Mega ανακοίνωσε χθες μέσω facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης με ένα λιτό και λακωνικό κείμενο 50.000 λέξεων που κανείς δε διάβασε μέχρι το τέλος αλλά γαμήθηκε στα....
like και τα share.

ΑΡΝΙΕΜΑΙ !


Η δίκοπη ζωή


Και να που ήρθε ο καιρός να…


Και να που ήρθε ο καιρός να σηκώσεις το κλόμπ πάνω στη μάνα σου που καθάριζε σκάλες, πάνω στον πατέρα σου που ήρθε με το τρακτέρ απ το χωριό, πάνω στο δάσκαλο του γιού σου, πάνω στο ίδιο το παιδί σου.

Τάταροι της Κριμαίας


Του Γιώργου Αλεξάτου
Τάταροι της Κριμαίας. Τους γνωρίσαμε μέχρι και στην Ελλάδα στα χρόνια της Κατοχής, όταν κάμποσοι απ' αυτούς συμμετείχαν στον γερμανικό στρατό.
Συγκροτούνται σε ναζιστικά ένοπλα σώματα και απειλούν με γενοκτονία τους Ρώσους και τις άλλες εθνότητες της Κριμαίας.

Η εμπειρία της Ουκρανίας είναι συγκλονιστικά διδακτική


Του Στέλιου Ελληνιάδη – «Δρόμος της Αριστεράς»
Μέχρι σήμερα μπορεί vex μην έχει γίνει κατανοητό ότι η άκρα Δεξιά δεν είναι μόνο ένα εκφυλιστικό φαινόμενο των αστικών δημοκρατιών, αλλά και μια εφεδρεία τους, που αφήνεται να λουφάζει στο περιθώριο, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί την ώρα που το σύστημα κλονίζεται.

Αεροδρόμιο Ελληνικού: Τον λόγο τώρα έχουν οι κάτοικοι αυτού του τόπου

Έκλεισε πριν από λίγες ώρες ο διαγωνισμός για τις προσφορές ιδιωτικοποίησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. Ο μοναδικός υποψήφιος η επιχείρηση βιτρίνα του Λάτση σε συνεργασία με Κινέζους και Άραβες. Οι μαριονέτες του ΤΑΙΠΕΔ και ο πρόεδρός του Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος , θα «αξιολογήσουν» το τεχνικό και οικονομικό μέρος της προσφοράς και μέσα σε δυο εβδομάδες θα υπογράψουν την παραχώρηση του τελευταίου μεγάλου αδόμητου χώρου της Αθήνας.

Η ΜΚΟ της Εκκλησίας πήρε από το κράτος 23 εκατ. ευρώ

Θέλεις να είναι μόνο αυτά  ???
 

«Φτερα» έχουν κάνει εκατομμύρια ευρώ από τα ποσά της επιχορήγησης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη» για προγράμματα του υπουργείου Εξωτερικών.

Τα πογκρόμ της Λβιβ: Η ματωμένη από τους ναζί ουκρανική ιστορία

Ενισχύθηκαν μέσα από τους κόλπους των φιλοευρωπαίων διαδηλωτών της Ουκρανίας και κατόπιν έκαναν σαφείς τις προθέσεις τους. Πρώτος στόχος των νεοναζί της Ουκρανίας ήταν οι Κομουνιστές. Δεκάδες αγάλματα του Λένιν καταστράφηκαν όπως και το μνημείο του «άγνωστου στρατιώτη» του σοβιετικού στρατού που πολέμησε ενάντια στους ναζί στην «ματωμένη» πόλη της Λβιβ.

Νέα μείωση στις συντάξεις από τη «μαύρη τρύπα» στα ταμεία

Η τρόικα συμφώνησε με τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών στη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους εργαζόμενους

Η νέα μείωση θα είναι μια ανάσα για τις επιχειρήσεις αφού θα μειώσει το κόστος από 500 ως και 700 εκατομμύρια ευρώ, όμως η μείωση αυτή των εισφορών θα προκαλέσει νέο πρόβλημα στα ασφαλιστικά Ταμεία.

Δε φτιάχνουμε κι εμείς ένα κόμμα;;;


Γιατί να μη φτιάξουμε κι εμείς ένα κόμμα;
Τώρα που είναι και της μόδας, τώρα που γυρίζει…
Ο καθένας φτιάχνει κόμμα.
Άλλοι από λόξα, άλλοι από συμφέρον, άλλοι από μιντιάρχη… ο καθένας όπως μπορεί!
Αλλά για να μη φανεί ότι θέλουμε να γίνουμε Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη (εμείς, άλλωστε, δεν είμαστε σαν τους άλλους), θα το φέρουμε λάου-λάου.