#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΛΑΣ το μεγαλειο σου!

απο το facebook

Ρόδος: Οι θρασύδειλοι ξαναχτύπησαν – Έκαναν κομματάκια το Κοράνι, πέταξαν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής


Και να’μαστε πάλι, άλλη μια πράξη που επιβεβαιώνει αυτό που λέμε τόσο καιρό: το πόσο θρασύδειλα είναι αυτά τα ανθρωπάρια.
“Άγνωστοι” λοιπόν, κατά τα τοπικά ΜΜΕ και δημοσιοκάφρους,έσκισαν μέσα στο Μουσουλμανικό Νεκροταφείο το Ιερό Βιβλίο, το Κοράνι και πέταξαν προκηρύξεις της Χρυσής Αυγής. Ο Μουσταφά Σιέχ βρέθηκε στο χώρο του νεκροταφείου και καταδίκασε το γεγονός. Και συνεχίζουν τα ΜΜΕ:

Aπόδραση στο μέλλον

Του Περικλή Κοροβέση
Στις χώρες όπου υπάρχουν ακόμα ελεύθερες εκλογές, κατά κανόνα ο μεγάλος θριαμβευτής είναι η αποχή. Και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι απέχοντες είναι περισσότεροι από τους ψηφίσαντες. Και αυτό έχει πάντα ένα σταθερό αποτέλεσμα: η πλειοψηφία της μειοψηφίας κυβερνά, άσχετα αν η συντριπτική πλειοψηφία των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους είναι κατά της κυβέρνησης, είτε με την αρνητική της ψήφο είτε με την αποχή της από την όλη εκλογική διαδικασία.

Οργισμένοι Ουκρανοί ξυλοφορτώνουν φασίστες(βίντεο)

 Ξύλο σε φασίστες στην Ουκρανία.
Σε μια πόλη της Ουκρανίας, όπου οι φασίστες δεν χαίρουν τόσο της Δυτικής υποστήριξης επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση.

Αντιφασίστες κάτοικοι της πόλης, όλων των ηλικιών πραγματοποιήσαν αντισυγκέντρωση και αφού διέλυσαν την φιλο-ευρωπαϊκή εκδήλωση των ναζί , επιδοθηκαν σε προπηλακισμούς και ξύλο εναντίων τους , με την αστυνομία να προσπαθεί να σώσει για ακόμη μια φορά τους ναζί από την οργή του κόσμου.

€250.000 στην ΜΚΟ του… αγανακτισμένου Κραουνάκη

Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπ.Εργασίας εδώ, μάθαμε ότι η Σπείρα-Σπείρα δεν είναι απλά η θεατρική ομάδα του Κραουνάκη αλλά και Μη Κυβερνητική Οργάνωση.
Επιδοτήθηκε μάλιστα επί Νέας Δημοκρατίας με 250.000 από το Υπ.Εργασίας. Φέτος, ο Σταμάτης Κραουνάκης ένωσε τη φωνή του με τους Αγανακτισμένους καταγγέλλοντας το σάπιο πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς που “τα φάγανε”.

Η ολιγάρκεια αποκλείει τις λύσεις

του Χρήστου Γιανναρά
Πιο έγκαιρα από κάθε άλλη, ίσως, φορά αρχίσαμε οι πολίτες να συζητάμε την ψήφο μας στις επερχόμενες, μέσα στο 2014, εκλογές.
Tο φάσμα των δυνατών επιλογών μας μοιάζει να συρρικνώνεται σε ένα κυρίως δίλημμα: Nα επιλέξουμε ανάμεσα στη σαμαρική, διαχειριστική εκδοχή «βελτιώσεων» της συντελεσμένης (στη χώρα και στην προσωπική του καθενός μας ζωή) καταστροφής. Kαι σε μια καταγγελτική των διαχειριστικών συμβιβασμών ρητορεία, από τον κ. Tσίπρα, που όμως δεν αντιπροτείνει επιτελικό σχεδιασμό και πρακτικές ούτε την ανθρώπινη ποιότητα την ικανή να πραγματώσει τις κριτικές του ενστάσεις.

Διαπλοκή και κυβερνώσες ΜΚΟ

Του Μενέλαου Γκίβαλου
«Ωρυμαγδός σκανδάλων», τα οποία επεκτείνονται σ” όλα τα επίπεδα τns πολιτικής και κοινωνικοοικονομικής πυραμίδας: Στην κορυφή κυριαρχούν πολιτικά πρόσωπα που σήμερα βρίσκονται στη φυλακή (Τσοχατζόπουλοε, Παπαγεωργόπουλος) και τα οποία διαφημίσθηκαν και «καταχωρήθηκαν» από το δικομματικό – συστημικό σχήμα διακυβέρνησης ως σύμβολα «αυτοκάθαρσης», «αυτοεξιλέωσης» τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και Tns ΝΔ…

Η Σεβαστούπολη (Ουκρανία), μνημείο αντίστασης στον ναζισμό... λέει ΟΧΙ στον φασισμό της ΕΕ!Οι πολίτες της πόλης Kharkov (Ουκρανία) υπερασπίζονται το άγαλμα του Λένιν!


Λαζόπουλος: Το καθεστωτικό όπλο της «αριστερής διαστροφής»

Τα συνταρακτικά γεγονότα στην Ουκρανία (το τέλειο μοντέλο των «επαναστάσεων» της Νέας Τάξης), μας απορρόφησαν και ξεχάσαμε την …υπόσχεσή μας για το Λαζόπουλο.
Αναδημοσιεύουμε ένα παλιό μας κείμενο (Φεβρουάριος 2008)
Η «μάχη» της κατινιάς στην αγορά της τηλεθέασης αποκαλείται σάτιρα! Πάνε να μας επιβάλουν ως σάτιρα την αρρωστημένη διάθεση και το ανακάτεμα του βούρκου που πουλιέται στη διαφημιστική αγορά του ιδεολογικού ολοκληρωτισμού των καναλιών.

Σύγχρονος Γερμανοτσολιάς

απο το facebook

Τι; Τι γίνεται στην Γαλλία. Τίποτα, τίποτα...

Η φωτογραφία δεν είναι από το Κίεβο της Ουκρανίας. Όπου σύσσωμη η πολιτισμένη δύση μιλά για τα ανθρώπινα δικαιώματα των διαδηλωτών και βρίσκουν "λογικές αντιδράσεις" τις συγκρούσεις / σπασίματα / καψίματα.

Πεθαίνοντας από αλληλεγγύη !!!


Πονάει, λέει, ο Γερμανός Πρόεδρος για όσα έκανε η Γερμανία στην Ελλάδα. Το είπε τούτο επί λέξει σε συνέντευξη που έδωσε ενόψει της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Αθήνα, και θα…δημοσιευθεί αύριο.
by Sotos
Όταν λέει ο Γερμανός Πρόεδρος ότι πονάει, εννοεί φυσικά ότι πονάει για όσαέκανε η Γερμανία στην Ελλάδα κατά την Κατοχή. Δεν εννοεί τη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα στην εποχή μας. Γι αυτήν δεν πονάει. Αυτήν την εγκωμιάζει. Τη θεωρεί υποδειγματική αλληλεγγύη –αλληλεγγύη προς μια χώρα που δεν είχε κάνει τα μαθήματά της, από μια χώρα που όχι μόνο τα είχε κάνει τα μαθήματά της, αλλά και είχε αριστεύσει στο διαγώνισμα, αναδείχθηκε πρώτος μαθητής κ.τ.λ. κ.τ.λ., τα γνωστά…

Προς διαμελισμό η Ουκρανία

ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Yatsenyuk

του Γιώργου Δελαστίκ
Προσωρινή θα αποδειχθεί η προχθεσινή συµφωνία µεταξύ της ρωσόφιλης κυβέρνησης της Ουκρανίας και της γερµανόδουλης δεξιάς και ακροδεξιάς αντιπολίτευσης.
Αυτή τη στιγµή δεν είµαστε καν σε θέση να πούµε ούτε αν θα εφαρµοστεί ουσιαστικά. Το µόνο για το οποίο είµαστε βέβαιοι είναι ότι αυτή η τελευταία αντιπαράθεση που κορυφώθηκε από τον ∆εκέµβριο έχει βαθύνει ακόµη περισσότερο το αβυσσαλέο ρήγµα µεταξύ της αναπτυγµένης ρωσόφιλης ανατολικής Ουκρανίας και της οικονοµικά καθυστερηµένης και γερµανόφιλης δυτικής Ουκρανίας.

Η μετάβαση στη δραχμή και οι αναπτυξιακές προοπτικές για τη γεωργία κτηνοτροφία και αλιεία

Η ελληνική γεωργία, κτηνοτροφία και αλιεία αποκτά μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική αμέσως μετά τη μετάβαση στη δραχμή και την υποτίμηση της κατά 50% έναντι του ευρώ. Το κόστος παραγωγής μειώνεται κατά περίπου 40%, με συνέπεια τα γεωργοκτηνοτροφικά και αλιευτικά προϊόντα να γίνουν περισσότερο ελκυστικά και ανταγωνιστικά, αφού θα πωλούνται πολύ φτηνότερα στο εσωτερικό και το εξωτερικό, αφήνοντας επιπλέον μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους για τους παραγωγούς.

Το χαρούμενο κράτος


Το αύριο, και το αύριο και το αύριο/ με το μικρό το βήμα τους μας σέρνουν/
από μέρα σε μέρα, ως στη στερνή/ τη συλλαβή των χρόνων το βιβλίο,/
κι όλα τα εχτές μας φώτισαν τρελλούς/στο δρόμο προς τη σκόνη του θανάτου-/
Σβήσου, μικρό κερί! Η ζωή δεν είναι/ παρά ήσκιος διαβατάρικος, φτωχός/
θεατρίνος, που κορδώνεται κι αφρίζει/ στη σκηνή για τη λίγη του την ώρα,/
κ’ έπειτα κανείς δεν τον ακούει,/ είναι το παραμύθι που ένας βλάκας/ 
 το λέει, γεμάτο λύσσα και φωνές,/ δίχως κανένα νόημα. (Σαίξπηρ «Μάκμπεθ», μτφρ. Κ. Θεοτόκη)
 Όπου λαλούν πολλοί κυρίαρχοι αργεί να ξημερώσει. Λάλησε και ο Μπιλ Γκέιτς και έκανε την πολύ… παρήγορη πρόβλεψη ότι το 2035 δε θα υπάρχουν φτωχές χώρες.

«Η Ε.Ε. δεν είναι μονόδρομος - Υπάρχει άλλος δρόμος»


ό,τι αρχίζει έτσι... πρέπει να τελειώνει αλλιώς!


71 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ


Μπερδευτηκαν. Νόμιζαν αναπηρία στο μυαλό.


Αντιφασίστες Οπαδοί 
 

Turkey Riots 22.02.2014


φαφανε...


Κολαστήριο Φυλακών Κορυδαλλού στην Ελλάδα του 2014


Εικόνες σοκ από το Κολαστήριο Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού στην Ελλάδα του 2014. Για επικοινωνία ακολουθήστε το http://twitter.com/kolastirio
Πηγή : pitsirikos.net

Πώς μεθοδεύτηκε ο πλήρης έλεγχος της τηλεόρασης – Ένας υπέροχος… διαπλεκόμενος κόσμος

Του Νίκου Μιχαλίτση 

Στις 30 Ιανουαρίου έληξε η προθεσμία υποβολής προσφορών στο διαβόητο διαγωνισμό για τη διάθεση του φάσματος συχνοτήτων της ψηφιακής τηλεόρασης και την ανάδειξη του παρόχου δικτύου για τα επόμενα 15 χρόνια. Ο διαγωνισμός ήταν (υποτίθεται) διεθνής πλειοδοτικός (δημοπρασία) και είχε προκηρυχθεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), λίγες μόνον ημέρες μετά την αλλαγή της Διοίκησής της.

Παπα- Ανδρέας Κεφαλογιάννης: Η πύρινη ομιλία για τον Γιάννη Δραμουντάνη-Στεφανογιάννη.


BBC: «Είναι η Γερμανία το μεγαλύτερο μπουρδέλο της Ευρώπης;»

Μια ομάδα αντρών φορώντας κόκκινες και άσπρες ρόμπες περπατούν αμέριμνα μπροστά από την υποδοχή. Γυναίκες πάνω σε ψηλοτάκουνα κάθονται στο μπαρ και πίσω από ένα σύννεφο καπνού μιλούν με πελάτες και γελάνε. Καλωσήρθατε στο «Paradise» στην Στουτγκάρδη στην Γερμανία. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής στην Ευρώπη.

Να αντισταθούμε στην τρομοϋστερία των ΜΜΕ και την κρατική καταστολή


Θεαματική ανάπτυξη στην Ισλανδία μετά το… «Δεν πληρώνω!»


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ 

«Η χώρα μας δεν έχει να κερδίσει τίποτα αν μπει στην ΕΕ», δήλωσε ο Ισλανδός πρωθυπουργός και πάγωσε τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις
Εκπληκτοι με τη στάση της κυβέρνησης της Ισλανδίας δείχνουν οι δύο ανταποκριτές του βρετανικού πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερ στο Ρέικιαβικ, την πρωτεύουσα αυτού του νησιωτικού κράτους που βρίσκεται ανάμεσα στην ευρωπαϊκή και την αμερικανική ήπειρο. «Η εδώ κυβέρνηση αισθάνεται ότι μπορεί να αποφύγει τους διεθνείς επενδυτές απολαμβάνοντας ταυτόχρονα οικονομική ανάπτυξη» γράφουν οι Ρόμπερτ Ρόμπερτσον και Σάιμον Τζόνσον.

Ουκρανία: το τέλειο πραξικόπημα της Υπερεθνικής Ελίτ

ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Στην Ουκρανία, η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) που διαχειρίζεται την Νέα Διεθνή Τάξη, η οποία θεμελιώνεται, στο οικονομικό επίπεδο, στην νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση και, στο πολιτικο, στις κατά τόπους Κοινοβουλευτικές Χούντες, οι οποίες αποτελούν μια παρωδία αντιπροσωπευτικής «δημοκρατίας» (ενώ και η ίδια είναι παρωδία της πραγματικής άμεσης δημοκρατίας) επέτυχε, μέσα σε λίγους μήνες, το τέλειο πραξικόπημα. Δηλαδή, οπως φαίνεται τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές, την προσεχή αλλαγή καθεστώτος με τη μέθοδο της ψευδο-«επανάστασης» που τελειοποίησε στην Αραβική «Άνοιξη».