#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Απ' τα όνειρα σφαγμένη

Άπειρες οι ομοιότητες των κομματικών ηγετών και σωτήρων της χώρας αλλά αυτό που τους κάνει να μοιάζουν ως σιαμαίοι είναι ότι ο μεν κυβερνάει ροχαλίζοντας, ο δε θα κυβερνήσει κοιμώμενος. Διότι ο ύπνος δεν θρέφει μόνο το παιδί αλλά και τον σωτήρα. Τα όνειρα και οι εφιάλτες είναι αυτά που ορίζουν την ζωή μας μέχρι σήμερα και θα συνεχίσουν να την ορίζουν και αύριο. Διότι ο σημερινός κοιμώμενος μάς είπε πριν λίγο καιρό ότι “θα μετατρέψει τους τρομακτικούς εφιάλτες σε όραμα” ενώ ο αυριανός σύντροφος του Μορφέα “τα όνειρά του θα πάρουν εκδίκηση”.

Ζήτω οι μάσκες και οι μασκαράδες! Ζήτω ο βασιλιάς Καρνάβαλος.... άντε και η Δημοκρατία!!!

Άνοιξε επισήμως το τριώδιο σήμερα και γέμισε ο κόσμος μασκαράδες, ανεπίσημα βέβαια κυκλοφορούν ανάμεσα μας όλο το χρόνο.
Ετούτο το τριώδιο είναι ιδιαίτερο, διότι είναι και προεκλογικό, ως εκ τούτου πολλά θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας.
Ήδη κάποιες χιλιάδες από μας τους ιθαγενείς θα αποκτήσουν δουλειά, ο μισθός θα είναι σε είδος, κανένα όσπριο, κάνα-δυο πακέτα μακαρόνια, λάδι και κρέας δεν προβλέπετε διότι έχουμε και νηστεία.
Υπάρχει μπόνους αποδοτικότητας και χαφιεδισμού.Γιάλισε το μάτι σας και μόνο στο άκουσμα"μπόνους" ε; Μη χαίρεστε, κάτι ξεχασμένες χάντρες και καθρεφτάκια και πολύ μας είναι.

"Με ποια οργάνωση του λαού προς και κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης της Αριστεράς";


Απεταξάμην το Φασισμό! [Ανατροπή]


Όποιος δεν έχει καταλάβει ακόμη το γιατί είμεθα δια το πέος ως χώρα,ας πιάσει το τηλεκοντρόλ κι ας βάλει το MEGA. Στην "ανατροπή" του κ.Πρετεντέρη που πάει μάλλον χέρι-χέρι με τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ,μια σειρά "πνευματικών ανθρώπων",
από τη Ρεπούση,μέχρι τον Τσάο Αντέννα υπουργό Τύπου,τον νέο Καζαντζάκη Τατσόπουλου -που περιέργως μετά

ΟΙ 3 ΚΑΝΌΝΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΎΗ εξουδετέρωση των “αντί”.

Γράφει ο Κλεισθένης
Υπάρχουν μερικές διαχρονικές μέθοδοι που χρησιμοποιεί το εξουσιαστικό σύστημα για να εξουδετερώνει ή χειρότερα να εκμεταλλεύεται προς όφελός του ότι το απειλεί.
Από αρχαιοτάτων χρόνων, βασική μέθοδος είναι να ενσωματώνει οτιδήποτε δεν μπορεί να εξουδετερώσει και απειλείται απ' αυτό.

Στις πρώτες ανθρώπινες κοινωνίες η εξουσία ανήκε ή λαμβάνονταν με την βία απ' τον δυνατότερο, αυτόν δλδ που σε μονομαχία για την ανάληψη της εξουσίας νικούσε.

«Ενα “σιδερένιο χέρι” πάνω από την ελεύθερη διακίνηση των σπόρων»

ΒΑΣΩ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, εκπρόσωπος της εναλλακτικής κοινότητας «Πελίτι»
Από τον περασμένο Μάιο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε μια σειρά μέτρων για το σύνολο της αγροδιατροφικής αλυσίδας και, μεταξύ αυτών, για το φυτικό αναπαραγωγικό υλικό, συμπεριλαμβανομένων και των σπόρων.
Σήμερα το ζήτημα συζητείται στην Επιτροπή Γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ θα είναι ένα από τα τελευταία καυτά θέματα που θα συζητηθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πριν από τις εκλογές του 2014. Θα παραμείνει ελεύθερη η διακίνηση των παραδοσιακών σπόρων ή, κατά την επιθυμία των πολυεθνικών, θα περάσει στην παρανομία;
«Από τη στιγμή που εγκριθεί ο Κανονισμός από το Ευρωκοινοβούλιο, οι εθνικές κυβερνήσεις δεν έχουν κανένα λόγο»

Η καρδιά της Ευρώπης


Αν σας ρωτούσαν ποια χώρα θεωρείτε καρδιά της Ευρώπης, τι θα απαντούσατε; Υποθέτω ότι οι περισσότεροι θα επιλέγατε το Βέλγιο, για λόγους θεσμικούς. Εκεί βρίσκονται οι Βρυξέλλες, το σκοτεινό εργαστήριο του δόκτορος Καλιγκάρι όπου πραγματοποιούνται τα πιο τολμηρά και ακραία πειράματα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Η ευρώ-λαγνεία, ο ευρωσκεπτικισμός και ο… γρύλλος!

Με τις ευρωεκλογές να πλησιάζουν απειλητικά για την κυρίαρχη τάξη των Βρυξελλών – και ελπιδοφόρα για άλλες δυνάμεις – άρχισαν να βγαίνουν τα ζόμπι της ευρωλαγνείας για να μας πείσουν ότι διακυβεύεται το… μέλλον της Ευρώπης και ως εκ τούτου πρέπει να προσέξουμε τι θα ψηφίσουμε τον Μάιο.
Μην τύχει δηλαδή και κάνουμε καμιά «κουταμάρα» και χάσουμε τη γη της Επαγγελίας, όπως θεωρούν την Ευρώπη. Προσοχή:

Hot Doc Radio Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014