#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Ούτε το όνομά τους

Άλλοι τους λένε λιγόψυχους, άλλοι τους λένε δειλούς, άλλοι πάλι τους λένε εγωιστές κανείς όμως δεν χαρακτηρίζει τους αυτόχειρες ως νεκρούς στρατιώτες ενός πολέμου της “δημοκρατίας” και της "ανάπτυξης". Επειδή δεν τους έλαχε να κρατήσουν όπλο απέναντι στον εισβολέα ή τον εγχώριο εχθρό δεν τους πρέπει τιμή που άντεξαν μέχρι εκεί που οι ψυχικές δυνάμεις τους είχαν όριο. Επειδή δεν πέθαναν για σένα και για μένα δεν τους πρέπει ενός λεπτού σιγή ως νεκρούς που αφήσαν τα κόκαλά τους σε αυτή την χώρα θεωρώντας ότι η ζωντανή τους παρουσία θα επιβάρυνε τους οικείους τους και κατ΄επέκταση εσένα και μένα.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ PRAKTIKER ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

Δύο μέρες μετά την αναγκαστική παραίτηση ο εργαζόμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του - Συνθήκες που θυμίζουν κάτεργο καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Ο 49χρονος ΣΒ, υπάλληλος του πολυκαταστήματος Praktiker στο Αιγάλεω, εξαναγκάστηκε να υπογράψει την παραίτησή του, ώστε να μη φανεί ως απόλυση, σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του. Δύο μέρες μετά, βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του.

Τα φίδια οι δικαστές

ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΑΙΔΙ Η ΚΥΡΙΑ ΥΦΗΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ
ΤΗΝ  ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...σε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με αναστολή για ανθρωποκτονία από αμέλεια καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πρωτοδικείο Πατρών η Αικατερίνη Αρβανίτη-Μαυραγάνη, σύζυγος του υφυπουργού Οικονομικών.
Η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για το θάνατο του 15χρονου Πάνου Τζαβάρα, τον οποίο είχε παρασύρει με το τζιπ της ενώ το παιδί έκανε ποδήλατο στη γειτονιά του στο Ρίο.
Η δίκη είχε ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου του 2013 και είχε διακοπεί έξι φορές.

Να συνενωθούν οι αντιστάσεις σε ένα μέτωπο ανατροπής

Για να ηττηθεί η κυβέρνηση και η «χούντα» κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ

του Γιάννη Ελαφρού
Η κυβέρνηση ζει την αγωνία του τερµατοφύλακα πριν από τα πέναλτι, φοβούµενη δικαίως τον καταποντισµό στις ευρωεκλογές, κυρίως, αλλά και στις δηµοτικές – περιφερειακές εκλογές. Κι ενώ ο Β. Βενιζέλος πάει να κρυφτεί πίσω από τους 58 πασόκους µε πολιτικά, η ΝΔ ενισχύει τα ακροδεξιά της χαρακτηριστικά, όχι µόνο για να αποσπάσει µικρή µερίδα ψήφων από τη ΧΑ (πολύ δύσκολο), αλλά και για να εκφράσει την αναγκαία παραπέρα αντιδραστική της προσαρµογή ενόψει όξυνσης της ταξικής πάλης.

Διεφθαρμένη δικαιοσύνη's Video


Πηγή: omniatv
Τάσος Θεοφίλου 25 χρόνια φυλάκισης χωρίς αποδείξεις ή αναγνώριση από μάρτυρες # στο αρχείο υποθέσεις για 1.408 αστυνομικούς, αθώωση ομάδας Δέλτα για την επίθεση στο Στέκι Μεταναστών παρόλη την ύπαρξη αυτόπτων μαρτύρων - αθώοι οι ειδικοί φρουροί για τον φόνο του