#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Σύνταγμα Αλαζόνων

Πόσα χρήματα χρειάζεσαι το μήνα να ταΐσεις την οικογένειά σου; Πόσα χρειάζεσαι για να πληρώσεις τους λογαριασμούς; Πόσα χρειάζεσαι για να έχεις τα βασικά είδη ανάγκης; Πόσα χρειάζεσαι για να πληρώσεις τα γενόσημα φάρμακά σου; Πόσα για το νερό, πόσα για το ηλεκτρικό, πόσα για το τηλέφωνο, πόσα για τα κοινόχρηστα, πόσα για την βενζίνη, πόσα για την θέρμανση;

Νέα επιχείρηση παραπλάνησης των ανέργων καθώς πλησιάζουν οι εκλογές

Προγράμματα ανακύκλωσης κι εκμετάλλευσης των ανέργων
Εξαγγελίες στα μέτρα των επιχειρηματικών ομίλων έκανε χτες ο Αντ. Σαμαράς από το υπουργείο Εργασίας

Χαρτιά ψευτοκατάρτισης και μαθητείας στους νέους ανέργους, αντί για θέσεις εργασίας με πλήρη δικαιώματα, και προσωρινή κακοπληρωμένη απασχόληση για λίγους μήνες, με επέκταση των γνωστών προγραμμάτων, όπως η «κοινωφελής εργασία», στις οικογένειες που έχουν μείνει χωρίς εισόδημα, υπόσχεται η κυβέρνηση, την ώρα που οι στρατιές των ανέργων συνεχίζουν να μεγαλώνουν, φτάνοντας το 1,4 εκατομμύρια (Οκτώβρης 2013).

Οι λακκόπλουτοι

Σήμερα οι εξουσίες έχουν μεταβληθεί σε εργαστήρια φόβου και σε μοχλούς καταστολής


Λακκόπλουτους ονόμαζαν οι αρχαίοι εκείνους που, με εγκληματικές πράξεις, ανίερα πλούτιζαν εις βάρος των άλλων. Ο όρος προήλθε ως εξής: Αμέσως μετά τη μάχη του Μαραθώνα (490 π.Χ.), κάποιος Αθηναίος αξιωματούχος, ονομαζόμενος Καλλίας ο Δαδούχος, έπιασε έναν αιχμάλωτο που έπεσε στα πόδια του ζητώντας έλεος.

Προσοχή στο κράνος

Oι ναζιστικές ιδέες του Χριστόδουλου

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος
Κύριε Ροΐδη,

Σαν σήμερα πέθανε ο Χρήστος Παρασκευαϊδης (αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος) που προσπάθησε πανικόβλητος να αναβάλει την μετάβασή του στον «Παράδεισό» του, κλέβοντας μόσχευμα από τον, για πολλούς λόγους, δικαιούχο ασθενή, με τρόπο ιατρικά αστήρικτο και ηθικά άτιμο, κάνοντας χρήση της πολιτικής του δύναμης.
Η κατάφωρα αντιχριστιανική αυτή πράξη, δεν επέσυρε την αποδοκιμασία της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Συμπτωματικά ο θιγόμενος (που τελικά πήρε αυτό που δικαιούνταν και σώθηκε με καθυστέρηση), ήταν Εβραίος. Η περίπτωσή του δημοφιλούς Παρασκευαϊδη, ενδιαφέρει ιδιαίτερα, από την άποψη της ανάδειξής του στην κορυφή της ιερής πυραμίδας, ως επιβράβευσης των κτηνωδών ιδεών που διακινούσε, όπως:

Νέα αφίσα κυκλοφόρησε η ΝΔ με άλλο ένα επίτευγμα από εντολή του Αντώνη Σαμαρά!

JUNGLE-Report
sibilla-gr

Μα είμαστε οικογένεια…!!!!!


Το έλεγαν και παλαιά, συνεχίζουν να τσαμπουνάνε το ίδιο γελοίο παραμύθι και τώρα σε περίοδο κρίσης… 
 Λένε λοιπόν τα αφεντικά, τα πιο μεγάλα τώρα γιατί τα μικρά τείνουν ή έχουν γίνει προλετάριοι, με την εκκλησία και το κράτος να προστρέχουν σε ιδεολογική και όχι μόνο βοήθεια. Είμαστε οικογένειες…..
Οικογένεια λοιπόν. Μα αν οι επιχειρήσεις ήταν οικογένειες που αλληλοβοηθούνται γιατί έχουμε 1,5 εκατομμύρια ανέργους, και 3 εκατομμύρια φτωχούς, ενώ 505 νοματαίοι που έχουν το 60% του παραγόμενου πλούτου..;;;

Βαρέθηκα...


Τις νέες ευκαιρίες.Τις σίγουρες επιτυχίες.
Βαρέθηκα τους αισιόδοξους.Τους τσαρλατάνους.
Τους πατριώτες με το νυστέρι. 

Πετρελαϊκός “Ψυχρός Πόλεμος” ΗΠΑ – Ρωσίας

 
Οι ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες κάνουν τη δική τους «επανάσταση του σχιστόλιθου». Οι αναλυτές της BP προβλέπουν ότι η Ρωσία θα αποκτήσει ηγετική θέση ανάμεσα στους παραγωγούς πετρελαίου από σχιστόλιθο (shale oil). Τα φορολογικά κίνητρα υπάρχουν. Μένει πλέον η τεχνολογία.

φασισμοςΤι δεν καταλαβαίνεις;...


Π–1000, Σάββατο 25/1: μια πολύ σημαντική συνάντηση στελεχών της Αριστεράς

 Του Ανδρέα Παγιάτσου
Το Σάββατο που προηγήθηκε, 25 Γενάρη, στο Πάντειο πανεπιστήμιο, έλαβε χώρα μια ασυνήθιστη σύσκεψη, την οποία είχε καλέσει η Πρωτοβουλία των 1000 (Π-1000). Στελέχη και αντιπρόσωποι 11 τουλάχιστον οργανώσεων και ρευμάτων στο χώρο της Αριστεράς, μαζί με ένα αριθμό ανένταχτων (έξω από κάθε πολιτικό χώρο) αγωνιστών, συναντήθηκαν για να συζητήσουν το που πάει και το τι έρχεται για την Ελλάδα των κινημάτων και της Αριστεράς.