#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ

Ο πρώην υπουργός επί πρωθυπουργίας Καραμανλή, Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη να οδηγεί ανασφάλιστο αυτοκίνητο και μάλιστα με πλαστές πινακίδες. Ο ίδιος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι κατέθεσε τις πινακίδες για οικονομικούς λόγους, αφού κι εκείνον τον…άγγιξε η κρίση. 
Ο Λιάπης δεν είναι παρά ένα δείγμα το πως αντιλαμβάνεται η άρχουσα τάξη της χώρας την άσκηση εξουσίας ή την κατάληψη θέσης αξιώματος. Φυσικά διαθέτει πλήθος ακινήτων, ένα ετήσιο εισόδημα που αρκεί για να επιβιώσουν 10 οικογένειες, συν 3 Ι.Χ.

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ Η ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ?

 
Νοιώθω εντελώς ηλίθια, έτσι στη μέση ηλικία μετά από 30 χρόνια δουλειάς να κάθομαι μπροστά σ΄ενα πληκτρολόγιο τυλιγμένη με μια κουβέρτα (είναι το νέο είδος θέρμανσης), με ένα μάτσο απλήρωτους λογαρισμούς στο τοίχο, και να ξέρω πως δεν τα έφαγα μαζί, δεν τους ψήφισα ποτέ, δεν ήμουν λαμόγιο, δεν έκανα καμμιά μπάζα, δεν πήρα φακελλάκια, μίζες, δεν..δεν...δεν.. αλλά να πρέπει να πληρώσω όσους τα έφαγαν. Αυτό το φεουδαρχικό θράσος των νέων γαλαζοαίματων που έχουν κληρονομικό δικαίωμα να βουτάνε τα λεφτά του κοσμάκη και να τα κάνουν ότι γουστάρουν...

Πολιτικά κατακάθια ξεφτιλίζουν την Αριστερά

 Γιάννης Μακριδάκης
Επειδή με ρωτάτε, ένα μικρό σχόλιο, αν και είπα να μην ασχοληθώ με γελοίους δήθεν αριστερούς και λοιπούς του ομοίου φυράματος, που έχουν και θράσος απύθμενο να διεκδικούν θέση κυβερνητική μέσω κόμματος με εσάνς Αριστεράς

Το να είσαι Βουλευτής του Συριζα σε μια χώρα που εκπορνεύεται αφού εξαθλιώθηκε πρώτα και να στηρίζεις με τα λεφτά σου τους γνωστούς πολυεθνικούς δολοφόνους και εκπορνευτές λαών και γης, δεν είναι απλά ανήθικο αλλά αναξιοπρεπές και χυδαίο.

Δ. Καζάκης: Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε!

Του Δημήτρη Καζάκη
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά όποτε ακούω την φράση «ανθρωπιστική κρίση» στην Ελλάδα παθαίνω κάτι. Ξέρετε γιατί πράγμα μιλάω. Οι Έλληνες μάλλον από κάποιον τρομερό εγκέλαδο, ή κάποια άλλη φυσική καταστροφή, αντιμετωπίζουν μια βαθιά «ανθρωπιστική κρίση». Κι επομένως δικαιολογημένα αντιμετωπίζουν κόμματα και κράτος αισίως τον 1 στους 4 Έλληνες, που αντιμετωπίζει πια σοβαρό πρόβλημα καθημερινής επιβίωσης, με όλη την απαραίτητη φιλανθρωπία που δείχνουν πάντα οι καλές κυρίες των σαλονιών για τα αδέσποτα του δρόμου, ή οι εκκεντρικοί φιλόζωοι για τα ζώα υπό εξαφάνιση.

Σταθερά χειρότερα!!

 
...................................................................
...Κι άλλη...γριά κάηκε.
Δεν πειράζει. Αρκεί που...πήγε ζεστή.
 
...Κι άλλος...μαλάκας αυτοκτόνησε.
Δεν πειράζει. 
Γλύτωσε απ΄τη μιζέρια και την πείνα.
 

Προδότες ή εκπρόσωποι της τάξης τους;

 (σχόλιο για τους φραγκάτους της αριστεράς)
 
του Παναγιώτη Μαυροειδή
Δε θα κουράσουμε με νούμερα επαναλαμβάνοντας τα εισοδήματα του Στουρνάρα που μετρούνται με 100άδες χιλιάδες  ή τα δεκάδες ακίνητα του Βενιζέλου και τόσων άλλων. Για να το πούμε απλά ο κόσμος ζαλίστηκε με ότι διάβασε σχετικά με το πόθεν έσχεςτων βουλευτών και των κυβερνώντων: Πολλά τα μηδενικά!  Με ελάχιστες εξαιρέσεις. Όσο πιο πολλοί κράζουν και διατάζουν για λιτότητα κάποιοι, τόσο περισσότερο πλούτο κατέχουν  οι ίδιοι.