#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Η απαγορευμένη συζήτηση για ΕΕ & ΟΝΕ: Η μετάπτωση στην αντίδραση και η καταστροφική πορεία.

Του Θ. Τζήμα
Δεν πρέπει να κουραστούμε να το λέμε: η άρνηση συζήτησης γύρω από το ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης, όπως και ως προς τη θέση της χώρας, στο πλαίσιο ενός κλίματος μανιχαϊσμού και μυστικιστικού, νομισματικού φετιχισμού ευνοεί αποκλειστικά και μόνο την κατεξοχήν παρασιτική ολιγαρχία, την ξένη πατρωνία και τις εντελλόμενες από τους παραπάνω πολιτικές δυνάμεις. Δηλαδή ευνοεί μόνο τη σύγχρονη καμαρίλα, τη χορεία των συνενόχων.

Δεν μπορεί, θα αναρωτιέσαι κι εσύ…

Η σύλληψη ενός Ηρακλειδέα του Στέμματος που σε όλη του τη ζωή σιτίζεται -κληρονομικώ δικαιώματι- στο Πρυτανείο, επειδή οδηγούσε το πολυτελές όχημά του –κατά πάσα πιθανότητα ατελώς αποκτημένο κι αυτό- με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, προκάλεσε περισσότερο θόρυβο απ' ό,τι ίσως θα δικαιολογούσε η ηθική κατάπτωση αυτού του εσμού των θλιβερών που συλλήβδην έχομε συνηθίσει να αποκαλούμε "πολιτικό σύστημα".

Η αυθαιρεσία του κράτους και του ποινικού κώδικα

Όταν το κράτος και οι διωκτικοί μηχανισμοί του θεοποιούνται και γίνονται απόλυτοι ρυθμιστές των Ιδεών, της Πολιτικής, της Σκέψης και της Βούλησης, τότε βρισκόμαστε εντοιχισμένοι στις ορειχάλκινες πλάκες ενός ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ καθεστώτος.
Η αυθαιρεσία του κράτους και του Ποινικού Κώδικα αποτελούν τις βασικές λειτουργίες του καθεστωτικού ολοκληρωτισμού.
Αυτές οι λειτουργίες προωθούνται σήμερα με αυθάδεις και μακάβριες μεθόδους από τα κυβερνητικά ανδρείκελα του δωσιλογισμού: Τους «εκτελεστές» του 4ου Ράιχ.

Εθελοτυφλείς

'Η το παίρνεις απόφαση άμεσα και ψάχνεις τρόπους επιβίωσης ή κάθεσαι κουκουλωμένος με τις κουβέρτες και παρακολουθείς την εβδομάδα παρουσίασης “Η φανερή καβάντζα του βουλευτή”. Διότι εκτός από εβδομάδα των Παθών, εβδομάδα Μόδας, εβδομάδα ταινιών μικρού μήκους κ.α. κάθε χρόνο παρουσιάζεται στο φιλοθεάμον κοινό και ο “ιδρώτας” που δηλώνουν οι σωτήρες στο πόθεν έσχες. Χρόνια τώρα το αίσχος είναι γνωστό, για το πόθεν μόνο αυτοί και οι νταβατζήδες τους γνωρίζουν. 

ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ


του Βασίλη Βιλιάρδου
«Για πρώτη φορά στην μακραίωνη ιστορία της Ελλάδος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η χώρα μας να εξαφανισθεί σαν έθνος – όπως συνέβη και με άλλους λαούς στο παρελθόν. Μήπως αλήθεια είναι προτιμότερη η χρεοκοπία από τον αργό, σίγουρο θάνατο, καθώς επίσης από τον αφελληνισμό που προετοιμάζεται;»

Ένα σχόλιο από το facebook που δείχνει ότι ο κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο


Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ και ΣΤΑΘΑΚΗΣ κατέχουν μετοχές της BLACKROCK !!! Που όλως τυχαίως έχει ποσοστό της ELDORADO !!! Που ως γνωστόν κάνει δουλειές με φούντες μαζί με τον ΜΠΟΜΠΟΛΑ…
Εκεί που ένας δήμαρχος ξεχνά να ενημερώσει τους κατοίκους ότι πίνουν νερό με αρσενικό… Ναι ο ΠΑΧΤΑΣ…

“Ο κόσμος θα εισβάλει εδώ μέσα και θα σας κρεμάσει!”

  video


Μια μικρή αλλά εντυπωσιακή ομιλία έκανε πρόσφατα στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο στις 21 Νοεμβρίου 2013 ο Βρετανός ευρωβουλευτής Γκόντφρυ Μπλουμ.
«Μάλιστα, λοιπόν, κύριε πρόεδρε… σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη φράση του μεγάλου Αμερικανού φιλόσοφου Μάρεϋ Ροθμπαρτ ότι το κράτος είναι μια οργάνωση κλεφτών.

Όμορφα όνειρα σε λαβωμένες ψυχές

 
Από τον Χρήστο Επαμ. Κυργιάκη
Για μία ακόμη μέρα, το κουδούνι του Λυκείου στο μικρό νησί του Αιγαίου, χτύπησε στην ώρα του. Οχτώ και τέταρτο ακριβώς. Τα παιδιά κινήθηκαν σιγά-σιγά προς το χώρο της πρωινής προσευχής για το καθιερωμένο τελετουργικό.

"Επιχειρηματικοποίηση & ελληνικά πανεπιστήμια"


Μια τρύπα στο νερό


Όσο περισσότερο απομακρυνόμαστε από την ημέρα που η Ελλάδα χρεοκόπησε, τόσο πιο έντονα αισθάνομαι πως χάνουμε χρόνο και πως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο στη χώρα μας αν δεν αναζητηθούν οι υπεύθυνοι που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.

Τοποθέτηση Δ. Καζάκη σε εκδήλωση που διοργάνωσε το ΔΗΚΚΙΣτάχτη και μπούρμπερη!


Στο Lovech της Βουλγαρίας, μια οικογένεια είχε γίνει αποδέκτης έντονων πιέσεων διότι αδυνατούσε να αποπληρώσει το στεγαστικό της δάνειο προς την τράπεζα. Μπροστά στο τετελεσμένο γεγονός του πλειστηριασμού, η εν λόγω οικογένεια τελικώς «λύγισε» και αποφάσισε να αναλάβει την ευθύνη της αποπληρωμής του δανείου της, με έναν ιδιαίτερο, όμως, τρόπο. Έδωσε τα τελευταία χρήματα που είχε, για να κατεδαφίσει το υποθηκευμένο σπίτι. Το οικόπεδο πάνω στο οποίο είχε κτιστεί το οίκημα δεν είχε συμπεριληφθεί στην υποθήκη.