#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Αυτή κι αν είναι συγγνώμη...

The Bloopers Team (web radio) 

ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ: Καταγγελία πλειστηριασμού...(ΗΧΗΤΙΚΟ)


 Για περίεργες μεθοδεύσεις , με την συμμετοχή συμβολαιογράφου , ώστε παρά την λήξη πλειστηριασμών, ιδιώτης να χάσει το σπίτι του με την μεσολάβηση δικηγόρου τράπεζας προς όφελος άλλου ιδιώτη, κάνει λόγο η ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, κατά την χθεσινή της παρέμβαση στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

Μαθητική Αντεπίθεση: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΑΘΗΝΑ: 11πμ Προπύλαια   /  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 11πμ Καμάρα 
6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


5 χρόνια πριν, στις 6/12/2008, ο 15χρονος μαθητής Αλέξης Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε από τον ειδικό φρουρό Κορκωνέα. Η εξέγερση της νεολαίας που ακολούθησε, με πρωταγωνιστές τους μαθητές, αποκάλυψε τον πραγματικό ρόλο της αστυνομίας, ότι δηλαδή δεν υπάρχει για να προστατεύει τους πολίτες αλλά για να καταστέλλει, να χτυπάει, ακόμα και να δολοφονεί τους εργαζόμενους, τους νέους, όποιον αντιστέκεται στα σχέδια της κυβέρνησης και των αφεντικών. Η εξέγερση αυτή άνοιξε το δρόμο για όλους τους μεγάλους αγώνες από τότε μέχρι και σήμερα.

Μπογιόπουλος: Οι εμπρηστές της χώρας προσποιούνται ότι μας σώζουν (ηχητικό)


Αφού πρώτα μας σκοτώνουν μετά μας ζητούν και τα ρέστα

 
Από τον Χρήστο Επαμ. Κυργιάκη
Κι όμως! Το είδαμε κι αυτό.
Η μητέρα της μικρής που πέθανε από τις αναθυμιάσεις του μαγκαλιού, κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας της κόρης της.
Προφανώς η Κυρία «Τυφλή» θεώρησε ότι η μητέρα φταίει που δεν μπορούσε να εξασφαλίσει ζεστασιά στην κόρη της με άλλο τρόπο.

Εγκρίνουμε » εγκρίνουμε


Πουλούν τα σπίτια σε γύπες


  Του Μπάμπη Μιχάλη - Εφημερίδα των Συντακτών      
Προς 5 έως 10 λεπτά ανά ευρώ εκποιούν οι τράπεζες τα δάνεια που δεν εξυπηρετούνται προκειμένου να διαγράψουν τις επισφάλειές τους. Είναι διατεθειμένες να ευνοήσουν δανειολήπτες ή τα κοράκια;

Μετά τους πρώτους νεκρούς

Της Ειρήνης Μ.
Τραγουδώντας “λευτεριάς λίπασμα οι πρώτοι νεκροί” κρατιέσαι να μη δακρύσεις πολύ στο άκουσμα του νέου θανάτου. Ανάλογα με τα χρόνια που είσαι στους δρόμους και παλεύεις, που ο αγώνας για ζωή και πανανθρώπινη λευτεριά είναι η καθημερινότητά σου, κρατήθηκες πολλές φορές: Λαμπράκης, Πέτρουλας, Κουμής, Κανελλοπούλου, Βασιλακοπούλου, Καλτεζάς, Γρηγορόπουλος, Καναούτης, Φύσσας. Ή Γρηγόρης, Σωτήρης, Ιάκωβος, Σταματίνα, Σωτηρία, Μιχάλης, Αλέξης, Θανάσης, Παύλος, γιατί εμείς διαβάζουμε την ιστορία σε μικρά ονόματα.

Ανατομία του νεοφιλελευθερισμού

Πλειστηριασμοί: Οι γείτονες να έχουν το νου τους!

του Ν. Μπογιόπουλου
Στις ΗΠΑ (που δεν έχουν… μνημόνιο) , από την εκδήλωση της κρίσης – μια κρίση για την οποία οι τράπεζες μόνο «ανεύθυνες» δεν είναι – πάνω από 7 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν χάσει τα σπίτια τους! Στις ΗΠΑ το ποσοστό της ιδιοκατοίκησης (σσ: η ιδιοκατοίκηση αποτέλεσε συστατικό στοιχείο του λεγόμενου «αμερικανικού ονείρου») έχει κατρακυλήσει στα επίπεδα της δεκαετίας του ‘60! Οι τράπεζες πρώτα έπαιξαν και κερδοσκόπησαν με τη στεγαστική φούσκα. Τώρα, στα χρόνια της κρίσης, κατάσχουν κατά εκατομμύρια τα σπίτια των ανθρώπων που χρεοκόπησαν.

Η γαλλική ελίτ και το ευρώ

 Προς συντεταγμένη διάλυση; 

Του Κώστα Λαπαβίτσα
Ο Φρανσουά Εζμπούρ ανήκει στη γαλλική ελίτ, είναι στυλοβάτης του ‘ευρωπαϊσμού’ και υποστηρικτής της νομισματικής ένωσης από την αρχή της. Έχει περάσει από σειρά θέσεων υψηλής ευθύνης στο γαλλικό κράτος, περιλαμβανομένου και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Είναι σήμερα διευθυντής του International Institute of Strategic Studies (IISS) που είναι ένα διεθνές ινστιτούτο ερευνών με στενότατη διαπλοκή με τους αμυντικούς μηχανισμούς της Δύσης. 

Σύντροφε Κουτσούμπα, προσοχή στη λούμπα...


 Θανάσης Καρτερός
"Απολειφάδια του οπορτουνισμού και του ρεφορμισμού, της προδοσίας στην αστική τάξη και τα ιμπεριαλιστικά κέντρα", αποκάλεσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας τους κομμουνιστές που αποχώρησαν ή διαγράφτηκαν από το κόμμα το '68 και το '91.

Θα πεθάνουμε... υγιέστατοι


Δημήτρης Μηλάκας
Ακούμε από χθες την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης για τον «προϋπολογισμό» που οδηγεί τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Το Σάββατο ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην ομιλία του θα μας (ξανα)πεί πόσο υπέροχα πάνε τα πράγ­ματα και πόσο μεγάλη επιτυχία είναι το «πρωτογενές» (του) πλεόνασμα. Δεν θα αμφισβητήσουμε την επιτυχία για την οποία ομιλούν οι κυβερνητικοί εταίροι. Πράγματι, για κάποιους - λίγους - τα πράγματα πηγαίνουν υπέροχα!

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ...


Ανελλιπώς.
Σε καθημερινή βάση...απολαμβάνουμε και έναν
Δολοφόνο. Οικονομικό, Πολιτικό.
Τραπεζίτη, Βιομήχανο, Αρχηγό.
Υπουργό, Κωλοβουλευτή.
Ελληνες και Ξένους.

Με την πένα του ΚΥΡ