#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Πέτρου Αργυρίου

Συνέντευξη του Πέτρου Αργυρίου Αγρια Ζωα στην Ανδριάνα Τουρνά

" ... Και οι πολιτικοί, οι εκπρόσωποι των ολιγαρχιών λένε, ναι μα φυσικά, περάστε, κάψτε, γαμήστε, πάρτε ότι θέλετε εκτός από την περιουσία του τάδε και του δείνα γιατί όπως και να το κανουμε, αυτοί κάνουν τα κουμάντα σε αυτή τη χώρα. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που επί τουρκοκρατίας λέγανε μα δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Και που θα βρείτε στήριξη σε ένα αυτοκρατορικό σύμπαν;

Εθνική προδοσία και οικονομική εκτέλεση η πώληση του ηλεκτρικού δικτύου

Μέχρι τώρα μόνο οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ήξεραν, κι αυτοί από τις αφηγήσεις των παλιότερων, γιατί ο Άγιος Νικόλαος αποτελεί τον άγιο – προστάτη της ΔΕΗ. Ο λόγος είναι ότι αν δεν ηρεμούσε η θάλασσα, έτσι ώστε να μπορέσουν οι μαούνες να πιάσουν λιμάνι και να παραδώσουν το κάρβουνο για να δουλέψουν οι μηχανές …ρεύμα δεν υπήρχε!

Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης, σήμερα, προς τον Παλαιστινιακό Λαό.

«Προσωπικά, υποστηρίζω όλες τις μορφές της Παλαιστινιακής Αντίστασης. Ο σιωνισμός στοχεύει στη δημογραφική καταστροφή και είναι ζήτημα χρόνου το να απομείνουν στην περιοχή μόνο Εβραίοι. Το ζήτημα, όμως, είναι τί συμβαίνει όταν άνθρωποι ζουν υπό το καθεστώς της χείριστης μορφής καταπίεσης. Οντας πρώην Ισραηλινός, είδα τί κάνουν σ’ αυτούς τους ανθρώπους ώστε να φτάνουν στο σημείο να οργανώνουν επιθέσεις αυτοκτονίας. Αυτό θα έπρεπε να αναρωτηθούν οι Ισραηλινοί κι αυτό είναι που ποτέ δε θα αναρωτηθούν»….
 Γκίλαντ Ατζμον. ισραηλινός μουσικός της τζαζ, από τους κορυφαίους στην Ευρώπη

Ο Δένδιας απαγορεύει την αντιφασιστική διαδήλωση κάνοντας πλάτες στους νεοναζί

 Όλοι στο συλλαλητήριο Σάββατο 30 Νοέμβρη, Προπύλαια 4μμ

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Τηλ.2103232871, 6932828964

Ο Δένδιας απαγορεύει την αντιφασιστική διαδήλωση κάνοντας πλάτες στους νεοναζί.

Όλοι στο συλλαλητήριο Σάββατο 30 Νοέμβρη, Προπύλαια 4μμ

Κύπριος αστυνομικός ξυλοφορτώνει και σπάει το πόδι αλλοδαπού

  βίντεο
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κύπρο μετά από περιστατικό υπέρμετρης αστυνομικής βίας στη Λευκωσία σε βάρος ενός αναγνωρισμένου πολιτικού πρόσφυγα από την Αφρική.

Αστυνομικός της κυπριακής ΜΜΑΔ (Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης) σταμάτησε για έλεγχο τον αλλαδοπό στην πλατεία Ελευθερίας. Στη διαμαρτυρία του άνδρα για τη συμπεριφορά των αστυνομικών οι οποίοι όταν βλέπουν έγχρωμους στον δρόμο, τους υποβάλλουν σε εξευτελιστικούς ελέγχους, σε δημόσια θέα ο αστυνομικός αντέδρασε.... κάθοντας πάνω στο πόδι του μετανάστη με αποτέλεσμα να του το σπάσει.

Με το Μνημόνιο και το ευρώ ή ενάντια στο Μνημόνιο και έξω από το ευρώ.

του Θεόδωρου Κατσανέβα
Συνεχίζεται μονότονα πλέον η κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού ενάντια στην ορατή πιθανότητα εξόδου της χώρας μας από την καταστροφική και καταρρέουσα ευρωζώνη. Εκτοξεύονται έωλα έως φαιδρά επιχειρήματα του τύπου ότι χρειαζόμαστε δύο χρόνια για να τυπώσουμε δραχμές ! Ότι δε θα έχουμε να φάμε ! Ότι δε θα έχουμε φάρμακα και καύσιμα ! Ότι εξαρτόμαστε από τις εισαγωγές γιατί δεν παράγουμε τίποτα. Για το πρώτο από τα φοβικά αυτά επιχειρήματα, είναι αστείο και να ασχοληθεί κανείς.

ΔΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2047 Η ΕΛΛΑΔΑ


Δέσμια μέχρι το 2047 θα παραμείνει η Ελλάδα στο Σύμφωνο Σταθερότητας της ΕΕ, καθώς μέχρι τότε, θα βρίσκεται υπό διαρκή επιτήρηση και έλεγχο ανά τρίμηνο, με την απειλή κυρώσεων και προστίμων, σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της.

Μοντέρνος… μεσαίωνας


Στο τρίγωνο Σύνταγμα-Σταδίου-Βασ. Σοφίας, όπου κατοικοεδρεύουν οι Στουρνάρας-Βρούτσης-Μητσοτάκης, πηγαινοέρχονται οι τροϊκανοί και επιδίδονται, μαζί με τους υπουργούς, σε ασκήσεις υψηλής κοπτοραπτικής, για να καταλήξουν στα τελικά μέτρα του κοστουμιού της χειμερινής κολεξιόν με το όνομα «δημοσιονομικό κενό».

Θα γίνω καλά γιατρέ μου;

 
Ευχόμαστε στους συνεπείς ψηφοφόρους του ΠαΣοΚ, της Νέας Δημοκρατίας(;), καθώς και της ΡηΜαδ, από εδώ και μπρος κάθε φορά που θα αρρωσταίνουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους να τα θεραπεύουν με γενόσημα φάρμακα!