#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

«Οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια»!


Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος
«Θα έρθουν οι κομμουνιστές και θα μας πάρουν τις γυναίκες»…
Αυτό λεγότανε την εποχή που το κράτος δούλευε για τις «Ούλεν», για τις «Κούπερ» και για τις «Πάουερ». Ηταν η εποχή που όσοι διοικούσαν το κράτος έχτιζαν τους «Νέους Παρθενώνες». Στη Μακρόνησο.

Σπάρτακοι ΤΕΛΟΣ!!


Εχουν σηκωμένα τα μανίκια και δουλεύουν...
Νύχτα-μέρα. 24ωρα στη σειρά.
Στραγγίζουν τα νεοφιλελεύθερα μυαλά τους και καταλήγουν:

Ίδρυση Ινστιτούτου «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΤΣΗΣ»


Στη σύσταση ερευνητικού κέντρου, με το όνομα Ινστιτούτο «Δημήτρης Μπάτσης» προχωρεί το Σχέδιο Β. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα πρόκειται να ανακοινωθεί Συνέδριο με θέμα «Ευρωζώνη και Ελλάδα» που θα συνδιοργανωθεί μαζί με άλλα κέντρα μελετών.
Η σχετική ανακοίνωση του Σχεδίου Β έχει ως εξής :
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΤΣΗΣ»
Από την πρώτη στιγμή της συγκρότησής του το «Σχέδιο Β» υποστήριξε όχι μόνον την επείγουσα αναγκαιότητα εκπόνησης εναλλακτικού σχεδίου οικονομικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης της Ελλάδας, αλλά και τη θέση ότι ένα τέτοιο σχέδιο οφείλει να εδράζεται σε αναλυτικά διεπιστημονικά δεδομένα, έρευνες και επεξεργασίες.

Είναι ο Περισσός, ηλίθιε


Του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου - "Unfollow"
Η απόλυση του Νίκου Μπογιόπουλου από τον Ριζοσπάστη προκάλεσε συζητήσεις επί συζητήσεων και παρότι πρόκειται για μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις όπου οι πληροφορίες των ρεπορτάζ σχεδόν όλων των ΜΜΕ συμφωνούν, κάποιοι -στο όνομά του ΚΚΕ!- άλλα προπαγανδίζουν...

Προαναγγέλλει την επέμβαση των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της Αγ Παρασκευής ο Π. Καψής


Στην προκειμένη περίπτωση απ’ την μια ξαναπροαναγγέλει επέμβαση των δυνάμεων καταστολής για την εκκένωση του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, και από την άλλη χρεώνει το τυχόν μπουκάρισμα των μπάτσων σε ένα άλλο διορισμένο κυβερνητικό στέλεχος. Στον υπουργό οικονομικών Γ. Στουρνάρα.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ


Υπάρχουν μερικά πράγματα μέσα στο γενικότερο κομφούζιο, που εισβάλουν ήσυχα, σαν επαγγελματίες κλέφτες στις ζωές μας, την ώρα που κοιμόμαστε. Δεν θα πάρουμε χαμπάρι την εισβολή παρά μόνο όταν ξυπνήσουμε το πρωί κι ανακαλύψουμε ότι στο σπίτι μας έχει γίνει άγριο πλιάτσικο κι εμείς ονειρευόμασταν....

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Πέμπτη 31 Οκτώβρη και ώρα 18.00

στα Προπύλαιαγια να διαδηλώσουμε μαζί ενάντια στις εκδόσεις των αγωνιστών από την Τουρκία με πορεία προς το ελληνικό κοινοβούλιο.
ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΣΕ  ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 37η  ΜΕΡΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ!

ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ