#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

MEGA μου!


Η απολογία στον εισαγγελέα, ενός ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ. Το αληθινό μήνυμα μιας ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ


Βέροια 27-10-2012

Κατάθεση απόψεων, μετά από μήνυση της ΔΕΗ.

Πρόσφατα, κατέθεσα ενόρκως μετά από κλήση, για την υπόθεση της ΔΕΗ, που απασχολεί κι αυτήν την αναφορά μου. Και τώρα δηλώνω ότι συμμετέχω ακόμη στην επανασύνδεση ρεύματος σε μετρητές της ΔΕΗ σε σπίτια, που κόβονται λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών. Και θα συνεχίσω να συμμετέχω, μέχρι να πάψουν οι τωρινές συνθήκες ζωής, ενός μεγάλου μέρους των συνανθρώπων μας.

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Παν – Αναπηρικό συλλαλητήριο ενάντια στην κρίση Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 11 π.μ.
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Παν – Αναπηρικό συλλαλητήριο ενάντια στην κρίση Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 11 π.μ. Έξω από το υπουργείο Εργασίας, θα συγκεντρωθούν σήμερα οι οργανωσεις των ΑΜΕΑ, στα πλαίσια της προγραμματισμένης κινητοποίησής τους. Όπως αναφέρει η συνομοσπονδία του χώρου (ΕΣΑμεΑ): «Σε παν – αναπηρικό συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Εργασίας καλεί η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 11 π.μ., για όλα τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, τις οικογένειές τους και κάθε πολίτη της χώρας!

Ανθρωπόμορφες ύαινες με κοστούμια και ταγιεράκια

Του Χρήστου Επαμ. Κυργιάκη

Μια νύχτα θα ‘ρθει από μακριά,
αέρας Πεχλιβάνης
να μην μπορείς να κοιμηθείς,
μόλις τον ανασάνεις
θα ‘χει θυμάρι στα μαλλιά,
κράνα για σκουλαρίκια
και μες στο στόμα θα γυρνά,
ρητορικά χαλίκια
(Θ.Παπακωνσταντίνου)
Οι «ύαινες» θα πλησιάζουν ουρλιάζοντας, κάθε φορά θα ουρλιάζουν και περισσότερο. Θα δείχνουν τα δόντια τους για να σκορπίσουν το τρόμο μα τα κεφάλια τους θα είναι ανθρώπινα και θα φοράνε ακριβά κοστούμια και γραβάτες, οι αρσενικές, και σινιέ ταγιεράκια με μεταξωτά φουλάρια στο λαιμό και στους ώμους, οι θηλυκές.

Δύο φωτογραφίες


Η ιδέα αυτού του άρθρου είναι να προσπαθήσει να δείξει πως δύο διαφορετικές φωτογραφίες μπορεί να είναι απελπιστικά κοινές.
Λίγο πολύ την ίδια στιγμή που στην ελλάδα ψάχναμε τους άριους γονείς του ξανθού αγγέλου που το είχαν απαγάγει οι γύφτοι (επιβεβαιώνοντας ίσως τον δεύτερο πιο πολυχρησιμοποιημένο παιδικό μύθο μετά τον εφηβικό να προσέχεις μη σου ρίξουν ναρκωτικά στο ποτό σου), συνέβαινε ένα παρόμοιο γεγονός στη γαλλία.

Ο Νίκος Καλογερόπουλος τα χώνει στους πολιτικούς!Ο Άλλος Άνθρωπος

 Ενημερώστε όσους έχουν ανάγκη &
όσους πιστεύετε ότι θέλουν να βοηθήσουν.
Πληροφορίες: http://oallosanthropos.blogspot.gr/


Απολύθηκε ο Μπογιόπουλος από τον Ριζοσπάστη


Σε μια προφανή αλλά και πρωτοφανή προσπάθεια να επικαλύψει πολιτικά την δρομολογημένη, όπως φαίνεται, εκδίωξη του δημοσιογράφου του «Ριζοσπάστη» κ. Ν. Μπογιόπουλου, η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ αποφάσισε, σύμφωνα με άρθρο στα Νέα, την απόλυσή του.

Οι ρασοφόροι, τα "εργαλεία" και τα "θαύματα" τους

Του Γ. Γ.
Τους τέλειωσε ο Εφραίμ –αλήθεια τι κάνει αυτή η ψυχή- που με την «θαυματουργεί ζώνη της Παναγίας» θεράπευε την στειρότητα, τον καρκίνο όπως και επέστρεφε παιδιά από τον... άλλο κόσμο, έκαναν μια περατζάδα με τα «θαύματα» του  «γέροντα Παϊσιου» και επανήλθαν στα «δοκιμασμένα» «θεόσταλτα μηνύματα».

Μαύρη κατοχή στις Σκουριές

Εγκυος διώκεται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης επειδή αρθρογραφεί στο Διαδίκτυο. 
Ενοχοποιητικό υλικό και οι συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους
Στις Σκουριές Χαλκιδικής διώκεται η ελευθερία της γνώμης. Η ελεύθερη έκφραση της άποψης. Δεν είναι μόνο ο Τόλης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων, που διώκεται για την άποψή του.
Υπάρχει και μία γυναίκα, έγκυος, η οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, παρανομεί επειδή αναρτά κείμενα κατά της εξόρυξης χρυσού στο Διαδίκτυο. Γι' αυτό είναι μέλος της «εγκληματικής οργάνωσης» που δεν θέλει την επένδυση υπέρ του εθνικού συμφέροντος. Και αυτό η Αστυνομία το κρίνει. Η Αστυνομία αποφασίζει πότε μια επένδυση είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.

Israel is a War Criminal!


Να οργανωθούμε... «Αέρα» ή «Μότορ Όιλ»


Σαν σήμερα

Για ένα νέο κομμουνισμό. Η εποχή μας ξανά ανοιχτή σε προτάσεις

 
Παναγιώτης Μαυροειδής*
Το κλασικό ερώτημα σε ένα συνέδριο κομμουνιστικής οργάνωσης είναι ‘’Σε τι εποχή βρισκόμαστε;’’

Τη δεκαετία του 70, ένας κομμουνιστής θα απαντούσε ‘’είμαστε σε εποχή περάσματος από τον καπιταλισμό στο σοσιαλισμό’’. Και μόνο η ταπείνωση των αμερικανών από το λαό του Βιετνάμ θα αρκούσε για αυτή την πεποίθηση. Και αυτό παρά το γεγονός ότι αγώνας για εθνική αξιοπρέπεια ενάντια στον ιμπεριαλισμό, κάθε άλλο παρά ταυτιζόταν με τον κομμουνισμό.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΛΟΓΟΙ


Στο μήνυμα του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ὁ υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Δ. Αβραμόπουλος ανάμεσα στα άλλα επιμένει κι αυτός, όπως διαχρονικά και όλοι οι επίσημοι φορείς τέτοιες μέρες, να τονίζει την ηθική ανωτερότητα του ελληνικού λαού και την εθνική ομοψυχία.

Διαχρονικοί δωσίλογοι (Βίντεο)

Μια πικρή αλλά απόλυτα αληθινή ιστοριούλα παρακολουθήσαμε σήμερα απ’ την τηλεοπτική εκπομπή «Ελληνοφρένεια».
Οι συντελεστές της εκπομπής μέσα σε ελάχιστα λεπτά ξεδιπλώνουν μια οδυνηρή πραγματικότητα. Ότι δηλαδή στην χώρα μας από την εποχή που αυτή βρισκόταν υπό κατοχή από τις δυνάμεις του άξονα, μέχρι σήμερα. τα πουλημένα τομάρια που είτε ασκούσαν και ασκούν το «επάγγελμα» του πολιτικάντη, του δωσίλογου ή του μαυραγορίτη, -προσαρμοσμένο σήμερα στις τωρινές συνθήκες- «απολαμβάνουν» διαχρονικά «καταξίωση» από το πολιτικό σύστημα.